Arendal 3C2 hjørnesofa - mørk grå

Arendal 3C2 hjørnesofa - mørk grå

282x222x88 cm
Normalpris: 19.990,-
14.990,-
Spar: 5.000,-
Arendal er vores bedst sælgende kollektion. Med sit meget moderne og tidsløse skandinaviske design, kombineret med mange forskellige valg af opsætning og størrelser, passer den både ind i små og store rum. Læs mere om produktet
Forventet leveringsdato: 04.11.2023
Gratis fragt hele vejen hjem (gælder for hele Danmark)
SKU
700049
Jubilæum
Fri fragt
-25%
Arendal 3C2 hjørnesofa - mørk grå
Arendal 3C2 hjørnesofa - mørk grå Arendal 3C2 hjørnesofa - mørk grå

Ramme

Selve møbelrammerne består hovedsageligt af massiv krydsfiner og massivt træ, med nogle detaljer af spånplader. Her får du en kvalitetssofa, der er solid og holdbar.

Sædehynder

Sædehynderne er lavet af HR-skum (High Resiliance) på ca. 35 kg, hvilket er skandinavisk sofastandard. Sædehynderne er placeret oven på et lag Nozag-fjedre, som sammen med skumpuden giver dig en god komfort på når du er siddende og liggende, som du kan nyde time efter time. Bemærk også, at alle puder har aftagelige betræk med lynlåse. Disse kan vaskes i vaskemaskinen eller i hånden.

Rygpuderne

I rygpuderne er der en sammensætning af fiberkugler og formalet skum. Når disse to blandes, opnår du en blødhed og fasthed, der opfylder de højeste krav for den bedste siddekomfort og holdbarhed. I hver pude er denne skumkomposition fordelt på flere kanaler. Dette sikrer, at puden bevarer sin oprindelige form over tid. Dette er en væsentlig fordel sammenlignet med rygpuder uden kanaler, der kollapser. Bagsiden er også vendbar. Disse kan vaskes i vaskemaskinen eller i hånden.

Tekstiler

Det stof, vi har valgt at bruge, opfylder alle testkrav til "hårdt brug". Læs mere om hvilke krav der stilles her.

Holdbarhed

Stoffet har gennemgået "Martindale® testen”. Læs mere om hvilke krav der stilles her. For at opnå denne klassificering, skal stoffet modstå over 25.000 belastningscyklusser.

Lysegenskaber

For at undgå at farven falmer på grund af sollys har dette stof en lysegenskab på 4.

Fnuller / Pilling

Stoffet har en karakter på 4 (maksimum score er 5), når det kommer til fnuller / pilling. Med andre ord er stoffet tæt vævet, tråden er overfladebehandlet og vil hverken fnuldre eller udlede løse partikler ved brug.


  • Sittehøyde 46 cm (Med 13 cm standard bein)
    Sittedybde 54 cm

Generelt:
  • SKU: 700049
Vis alt produktinformation
Kundeanmeldelser
Copyright © 2023 Sparmax. All rights reserved.