Filter

Brusekabine til alle badeværelser

19 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Waterlux brusekabine rund hvid
  Sommerudsalg
  Waterlux rund brusekabine

  80x80 - 90x90 - 100x100 cm
  Brusekabine, som er let at montere og af høj kvalitet. Med aftageligt frontpanel. Det er ikke nødvendigt at anvende silikone og monteringen kræver minimalt skruearbejde.

  Rating:
  100%
  6.995,-
  Spar: 1.000,-
  Førpris: 7.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
 2. Oceanic brusekabine m/massagebruse 80x80 grå
  Sommerudsalg
  Oceanic brusekabine m/massagebruse 80x80 grå

  80x80 cm, H: 210 cm

  Med denne massagekabine får du alt i et. Du kan tage et roligt bad eller du kan vælge at få kropsmassage, for at få den stressede hverdag ud af hovedet.

  Rating:
  90%
  9.495,-
  Spar: 1.000,-
  Førpris: 10.495,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
 3. Waterlux brusekabine rund 80x80 lav højde 180 cm grå
  Sommerudsalg
  Waterlux brusekabine rund 80x80 lav højde 180 cm grå

  80x80 cm, H: 180 cm
  LAV HØJDE!
  Silikonfri brusekabine, som er let at montere og af høj kvalitet. Med aftageligt frontpanel. Det er ikke nødvendigt at anvende silikone og monteringen kræver minimalt skruearbejde.

  Rating:
  100%
  6.995,-
  Spar: 1.000,-
  Førpris: 7.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
 4. Waterlux brusekabine firkantet 80x80 grå
  Sommerudsalg
  Waterlux brusekabine firkantet 80x80 grå

  80x80 cm, H: 200 cm
  Brusekabine, som er let at montere og af høj kvalitet. Med aftageligt frontpanel. Det er ikke nødvendigt at anvende silikone og monteringen kræver minimalt skruearbejde.

  Rating:
  100%
  6.995,-
  Spar: 1.000,-
  Førpris: 7.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid

19 Items

per page
Set Descending Direction

En brusekabine sørger for, at vandet forbliver i brusekabinen. For dig, der er usikker på, om gulvet har membran eller er vandtæt, er brusekabinen et sikkert valg. Med vægge, brusekar og tætte døre behøver du ikke bekymre dig om vandspild og lækager til gulv og vægge.

Nem opgradering af badeværelset

Hvis du overvejer at erstatte badekarret med en bruser eller have en ekstra brusemulighed, er det enkelt at få installeret en brusekabine. Eller måske ønsker du at tilføje en bruser i vaskerummet i kælderen eller på badeværelset i sommerhuset?

Hos Sparmax har vi brusekabiner i mange forskellige størrelser, former, højder og designs. Her får du nogle gode tips og hvad du bør overveje, inden du vælger brusekabinen til dit badeværelse.

 

Bruser uden vandspild og gulvlækager

En brusekabine er en nem, hurtig og sikker opgradering af badeværelset, uden at du behøver en komplet renovering til hundredtusindvis af kroner med vådrumscertificering. Her er 5 fordele ved brusekabinen.

 1. Brusekabinen er en lukket løsning med en bund, der fanger alt vand og leder det direkte ned i afløbet.
 2. Det er den bedste løsning, hvis der er for lille fald mod afløbet i badeværelsesgulvet.
 3. Mængden af vanddamp og vandspild bliver markant mindre.
 4. Fliserne holder sig flotte i længere tid uden kalkbelægning og misfarvning af fugerne.
 5. Ved eventuelt salg af boligen vil det give køberen tryghed med hensyn til risikoen for vandskader som følge af brusebad direkte på gulvfliserne.


Svanen brusekabine
På billedet: Svanen brusekabine

Brusekabiner til store og små badeværelser

Først og fremmest skal du vurdere, hvor meget plads du har til rådighed og også hvordan rummets form er. Sparmax har både kvadratiske og rektangulære brusekabiner i forskellige størrelser. Mange af bruserne er beregnet til at stå i et hjørne, mens andre også kan placeres langs en væg.

De mindste brusekabiner måler 70x70 cm, 80x80 cm, 70x90 cm og 80x90 cm.

Hos Sparmax finder du mange varianter af brusekabiner i mellemstørrelse: 90x90 cm, 100x100 cm og 100x80 cm.

De største brusekabiner, vi har, måler 120x120 cm, 120x80 cm og 130x85 cm.

Alle bruserne er designet, så de kan placeres helt op ad væggen.

 

Hvem skal bruge bruseren?

Nyder du at stå længe i bruseren, helst med mulighed for at blive masseret af vandstrålerne? Eller er en bruser snarere et sted, hvor du tager en hurtig vask og er færdig efter få minutter? Bade-elskeren vil måske vælge en af vores større brusekabiner med massagebruser og badekar, mens du, der ikke bekymrer dig og bare vil tage en bruser for at blive ren, måske vælger en mindre og enklere model.

Også kroppens størrelse, som skal bruge bruseren dagligt, bør tages i betragtning. En lille brusekabine kan være svær at bruge for en stor og høj person. En lille kabine har også en mindre døråbning end de større modeller.


Vær opmærksom på lofthøjden

Det hjælper ikke med god gulvplads, hvis loftshøjden ikke passer. Den lave loftshøjde findes ofte i kældre og på hytter samt i rum med skråtag.

Hos Sparmax har vi brusekabiner med en højde så lav som 180 cm. De øvrige højder er 195 cm, 200 cm, 205 cm, 210 cm og 215 cm.

 

Brusekar i sanitærakryl

Brusekar kan være lavet af støbt marmor og det kan være emaljeret eller fremstillet i akryl. Sparmax bruger hovedsageligt brusekar i gennemfarvet sanitærakryl.

Akryl er et porøst og glat materiale, og med en blank og hård overflade vil skidt og sæberester ikke kunne sætte sig fast. Sanitærakryl forbliver fri for ridser og gør det nemmere at rengøre bruseren.

Under brusekarret finder du justerbare ben, der gør brusekabinen stabil. Dette er ofte nødvendigt i vådrum, der skal have en hældning på gulvet.

 

Forskellige designs

Hos Sparmax finder du helt sikkert en brusekabine, der passer ind på dit badeværelse. Vi tilbyder forskellige design og muligheder, herunder:

 • buet, firkantet eller facetkantet form
 • hærdet glas, klart, hvidt eller gråt
 • røgfarvet eller sandblæst glas, der skjuler bagvæggen og vandslanger
 • lakerede aluminiumsprofiler i sort eller krom
 • med eller uden loft

 

Blandingsbatteri til brusekabinen

Nogle af vores brusekabiner leveres med termostatstyret blandingsbatteri inkluderet i prisen. De termostatstyrede brusebatterier har børnesikring og forhindrer forbrænding.

For brusekabinerne, hvor du skal købe blandingsbatteri separat, finder du forslag til produkter, der passer til den brusekabine, du har valgt. I så fald finder du forslag til et blandingsbatteri, der passer til brusekabinen.

Udover blandingsbatteriet bør du tjekke, om tilførselsslange er inkluderet i prisen, eller om du skal købe den separat.

 

Kabine med både bruger og badekar

Hvorfor vælge det ene eller det andet, når du kan få begge dele? Hos Sparmax har vi flere modeller af brusekabiner med badekar i ét. Så nu kan også du med et lille badeværelse tage dit daglige brusebad, men samtidig have mulighed for et varmt og afslappende karbad efter en lang dag.

 

Frakt af brusekabine

Ved køb af en brusekabine fra Sparmax får du god garanti på blandt andet glas, bund, loft, konstruktioner i aluminium eller stål, rørdelene og så videre. Andre dele omfattes af almindelig købelov, såsom armaturer og brusehoveder.

Sparmax er kendt for sine korte leveringstider og gode fragtaftaler. Læs mere om vores fragtinformation her

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.