Filter

Dampkabiner

8 Items

per page
Set Descending Direction

8 Items

per page
Set Descending Direction

Dampkabiner har en unik evne til at forvandle den daglige bruseoplevelse fra det ordinære og almindelige til en ekstra speciel oplevelse med et strejf af spa!

 

Forestil dig at træde ind i din egen private spa, hver gang du træder ind under bruseren - en verden, hvor varm damp omslutter dig, og dagens stress forsvinder som dug for solen. En dampkabine giver en følelse af luksus, afslapning og velvære. Med en dampbrusekabine har du en lille spa til rådighed i dit eget hjem.

 

Vælg en enkel eller avanceret dampkabine

Du kan installere en dampkabine i dit badeværelse og få din egen private mini-spa. En dampkabine kan selvfølgelig også bruges som en almindelig bruser uden alle de ekstra funktioner og damp. 

Hos Sparmax har vi forskellige varianter af dampbrusekabiner, både dem i almindelig størrelse og store luksusvarianter med mange forskellige funktioner og plads til to personer. 

Vi har også dampbrusere i kombination med boblebade, som virkelig giver dig en luksuriøs spa-oplevelsen på badeværelset.

 

Hvad er forskellen på en bruser og en dampkabine?

Hvis du nogensinde har tørret kondensvand af dit badeværelsesspejl, ved du, at traditionelle brusere også skaber damp. Men det er ikke det samme, som der sker i en dampbruser. 

I en dampbruser eller -kabine producerer en fugtgivende dampgenerator vanddamp, som så spredes i et afgrænset rum. Dampbruserens afskærmning forhindrer dampen i at slippe ud af bruseren, som den ville gøre i en normal bruseafskærmning. 

Ud over damp kommer dampbrusere ofte med ekstra funktioner som en loftbruser med følelsen af tropisk regn, fodmassage eller forbindelse til et lydsystem via Bluetooth, så du kan afspille musik fra din mobiltelefon.

 

Forskellen på et dampkabine og en sauna

Selvom både dampkabiner og saunaer lyder varme og afslappende, giver saunaer og dampkabiner helt forskellige oplevelser. En sauna genererer varme fra en ovn eller varmeelementer inde i saunaen, mens en dampkabine bruger en dampgenerator monteret på ydersiden, som overfører dampen til bruseren.

Den største forskel mellem saunaer og dampkabiner er måske selve varmen. Mens saunaer giver tør varmeterapi, så giver dampkabiner våd varmeterapi. Temperaturen i en sauna varierer normalt mellem 55 og 90 °C med lav luftfugtighed. I en dampkabine er temperaturen mellem 35 og 55 °C med næsten 100 % luftfugtighed. 

Kontrolpanelet er designet, så systemet altid giver en jævn og præcis temperatur.

 

Hvad er fordelene ved et dampbad?

Et dampbad er godt for både krop og sjæl. Du kan stresse af efter en lang dag på jobbet eller berolige din krop efter træning. Den beroligende damp hjælper dig med at slappe af, løsne spændinger og skabe et øjebliks ro midt i din travle dag. 

Ud over fordelene for krop og sind tager det ikke lang tid at generere varme i en dampbruser, ligesom det gør i en boblebad eller sauna. Og når du er færdig med at dampe, skal du bare tænde for bruseren for at få en forfriskende afvaskning.

 

Køb en dampbrusekabine hos Sparmax 

Sparmax tilbyder alle typer bruseløsninger. Alle er fremstillet af robuste materialer, der er nemme at vedligeholde og holder længe. 

Se vores udvalg af dampbrusere her online, og kontakt os hvis du har spørgsmål. Enten via e-mail eller telefon. 

De varer, vi har på lager, har en meget kort leveringstid. Som regel vil det kun tage 1-3 dage, før du har varerne på dit dørtrin. 

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.