Fuldend dit udeareal med vedligeholdelsesfrie havemøbler i flet og aluminium

En god sommer skal først og fremmest være afslappende. Især når du er udenfor. Vælger du havemøbler i flet og aluminium, får du flotte, komfortable havemøbler, der stort set er vedligeholdelsesfrie.
 

Havemøbler til små og store udearealer

Når solen kigger frem om foråret, er der få ting, der slår et roligt og hyggeligt øjeblik som at sidde i solen i en behagelig havestol med bløde puder. Eller endnu bedre: Måske har du plads til en loungesofa i lette materialer, som kræver minimal vedligeholdelse. Eller din egen udendørs spiseplads med bord og stole, der er klar til hyggelige stunder og sommerfester. Mulighederne er mange, når det kommer til udendørsmøbler, som du kan nyde det gode vejr i. Men det kræver, at du vælger nogle havemøbler, der er i god kvalitet og er vedligeholdelsesfrie. 

Det får du, hvis du vælger havemøbler i flet og aluminium. Her skal du nemlig bare nyde dem uden at bekymre dig om vedligeholdelse af dem.

For nogle er udearealet begrænset til en lille altan, mens andre kan boltre sig i store, frodige haver. Fælles for os alle er, at vi gerne vil gøre det så hyggeligt, som vi kan på den plads, vi har til rådighed.

Hos SparMax har vi havemøbler i god kvalitet, der holder sig flotte år efter år. Hos os finder du tidløse og elegante udendørsmøbler og masser af tilbehør, der gør det nemt at indrette udearealet og nyde sommeren.
 

Smarte løsninger til altan og veranda

Hvis du har begrænset udeplads på altanen eller din veranda, kan du med fordel vælge praktiske møbler, der har flere funktioner. Kombiner for eksempel siddeplads og pudeopbevaring i ét og samme møbel. En hyndeboks er et godt valg her.

Kig også på vores café-sæt og lounge stole med bord, der passer perfekt på verandaen.

Har du stole, der kan stables sammen, kan du få plads til en hængestol eller hængekøje, når du ønsker det. 

Der er mange muligheder, selvom pladsen er begrænset. Det handler om at vælge de smarte løsninger, så du får mest muligt ud af pladsen. 
 

Udendørsmøbler til have og store områder

Er du så heldig at have et stort udeareal eller en stor have, kan det være en god idé at møblere og dele pladsen op i flere zoner.

Hos SparMax kan du vælge mellem en række robuste, men elegante havemøbler i flet og aluminium. Vi har sofagrupper og spisegrupper, der tåler det meste af dansk vejr og vind. Med et par solsenge i haven og måske en hængestol der, kan du både være social med familien eller trække dig lidt væk, når du har brug for det.

Har du også lyst til at flytte køkkenet udendørs, finder du køkkenøer og udendørs køkkenindretning hos SparMax.

Tjek også alt tilbehøret til udearealet, såsom parasoller, pudekasser og udendørspotter.

 

Design og komfort i skøn kombination

Det er nok ikke helt forkert, når vi siger, at de fleste gerne vil have havemøbler, der både er flotte at se på og behagelige at bruge. Det er i hvert fald med det fokus, at vi har valgt havemøbler i vores sortiment. 

Uanset om du foretrækker havemøbler i moderne eller klassisk design, finder du et stort udvalg af flotte fletmøbler med aluminiumsrammer hos os. Alle vores fletmøbler leveres med tykke puder i koldskum. De er mellem 8 og 12 cm tykke og er betrukket med tekstiler, der har god beskyttelse mod falmning i sollyset. Det vil sige, at de bliver ved med at se flotte og nye ud i lang tid, selvom de bliver udsat for mange timers direkte sollys.

Med behagelige terrassemøbler får dit udeareal en helt anden værdi end tidligere. 

Møblerne er faktisk lige så flotte og komfortable som dem, du har inde i stuen. Dermed kan du trygt flytte middagen og aftenhyggen udendørs og stadig sidde eller ligge lige så behageligt. Ligesom dine gæster også kan. 
 

Havemøbler i vedligeholdelsesfrie materialer

Vores havemøbler i flet og aluminium er lavet i gennemfarvet polyethylen-flet, der er UV-behandlet. Dette forhindrer, at møblerne falmer i sollys og flosser op over tid.

Havemøblerne er vejrbestandige - altså modstandsdygtige overfor danske forhold - og fremstillet af 100 procent vedligeholdelsesfri flet og 100 procent rustfrie aluminiumsrammer. 

De tåler fint at stå ude hele året, hvilket er perfekt for dig, hvis du ikke har mulighed for at opbevare udendørsmøblerne indendørs gennem vinteren. Når foråret kommer, kan du tage dem i brug med det samme, uden at bruge tid og kræfter på at male, pudse eller oliere møblerne. De skal måske lige have en våd klud, men det er så det. 

Puderne er lavet af tekstilet Olefin, hvor hver tråd er specialbehandlet, før tekstilet bliver til. De er meget slidstærke, modstandsdygtige mod pletter, tåler fugt og tørrer hurtigt. Selvom puderne er færdigimprægnerede, anbefales det at imprægnere dem cirka hvert andet år. Betrækket er desuden vaskbart.
 

Gå efter kvalitet, når du køber udendørsmøbler

Kvalitet betaler sig. Med det mener vi, at når du køber udendørsmøbler i høj kvalitet, så holder de også længere. Og ser flotte ud i længere tid. Derfor anbefaler vi altid, at du går efter god kvalitet, når du køber dine udendørsmøbler. 
 

For at kunne spotte, om der er tale om god kvalitet, kan du bruge følgende tips:

  • Rammen på møblet bør være solid og stabil, og materialet bør være rustfrit.
  • Undersøg, om flettet er UV-beskyttet. Udendørsmøbler uden beskyttelse falmer og revner efter kort tid.
  • Jo tættere fletningen på flettet er, desto højere kvalitet og længere levetid har møblet
  • Tekstilerne, der bruges på puder og betræk, skal være af god kvalitet, såsom Olefin. Kontroller, at tekstilerne tåler regn og modstår falmning i solen.

 
Hos SparMax ønsker vi kun, at du får så meget glæde ud af dine havemøbler, og derfor håber vi, at du vælger nogle, der holder i mange år. 
 

Garanti på alle vores havemøbler

Vores møbler i kunstflet er som skabt til den dansk sommer. Havemøblerne tåler meget, og de har lang levetid. Vi er faktisk så sikre på, at dine møbler vil holde sig godt, at vi giver dig den måske bedste garanti, du kan finde i Danmark. 

Når du køber havemøbler fra os, får du 10 års garanti på glas, flet og aluminiumsrammer samt to års garanti på regnslag og pudebetræk. Det skal nemlig være trygt at købe havemøbler hos SparMax, og du skal slippe for at bekymre dig om, at de går i stykker.

Selvom vores havemøbler er vedligeholdelsesfrie, er det en god idé at rengøre dem lidt før sæsonen, så de holder sig pæne og får så lang levetid som muligt. Skyl møblerne med rent vand og brug en blød børste, hvor det er nødvendigt. Dæk gerne til med et overtræk, når havemøblerne ikke er i brug. Så slipper du også for at tørrer dem over med en klud hver gang, at du skal bruge dem. 
 

Fragt og levering

For os er kunden vigtigst, og vi vil gerne, at du skal være tilfreds med hele rejsen – fra netkøbet til produktet står færdigmonteret på din terrasse. Når du køber terrassemøbler hos os, får du dem derfor leveret til døren. Vi har valgt DSV som vores transportfirma, fordi vi føler os trygge ved, at de sørger for en sikker og god transport fra os og hjem til dig. DSV satser på færrest mulige omlastninger. Det betyder mindre risiko for transportskader, og du får de længe ventede havemøbler hurtigere leveret.


Er du bosatt i Norge og ønsker å handle hagemøbler? Da kan du bestille hagemøbler i vår norske butikk sparmax.no.
Bor du i Sverige och vill handla trädgårdsmöbler? Du hittar trädgårdsmöbler i vår svenska butik sparmax.se.

Havemøbler

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.