• check

  Hurtig levering

 • check

  365 dages returret

 • check

  Godkendt af e-mærket

Holiday - havesæt med stort bord og 6 reclinerstole - chocolate

Holiday - havesæt med stort bord og 6 reclinerstole - chocolate

Rating:
100 % of 100
Normalpris: 27.990,-
15.990,-
Spar: 12.000,-
Holiday spisestuemøblerne er en komplet gruppe med et stort firkantet bord og 6 stole. Et højt bord og komfortable stole med sammenklappelige ryglæn gør denne gruppe perfekt til lange middage og sene nætter. Bordet har en bordplade i hærdet glas. Læs mere om produktet

Lagerstatus: På lager

Lastebil Fast lav fragtpris Kr 990,-
Gælder ikke øer uden fast forbindelse, ring for prisoplysninger.

SKU
200349
Juleudsalg
-43%
Holiday - havesæt med stort bord og 6 reclinerstole - chocolate
Holiday - havesæt med stort bord og 6 reclinerstole - chocolate

Et højt bord og komfortable stole med sammenklappelige ryglæn gør denne til en klar vinder for lange og behagelige middage.


Slap af og nyd varmen fra solen. Puderne er vejrbestandige og med vedligeholdelsesfri rotting behøver du kun koncentrere dig på at finde ro. 

Holiday spisestuemøblerne er en komplet gruppe med et stort firkantet bord og 6 stole. Et højt bord og komfortable stole med sammenklappelige ryglæn gør denne gruppe perfekt til lange middage og sene nætter. Bordet har en bordplade i hærdet glas. 

Vores rottingmøbler er af høj kvalitet og kan klare både kulde, varme og sol. Rottingmøblerne skal holdes rene, men de kræver ingen vedligeholdelse. Perfekt til dem, der ønsker at nyde sommeren og ikke bruge meget tid på vedligeholdelse. 

6 mm. rund gennemfarvet kunstrotting, UV beskyttet og vejrbestandig. Pudestoffet er UV beskyttet og med lysfasthed på hele 7! Puderne er vandafvisende og har fantastisk siddekomfort. Aluminiumsrammer gennem hele møbeludstyret.


Rattanfarve: Chocolate


 • Borde: L200 B100 H75 cm
  Stole: L57 B61 H107 cm

  Vægt: 93,2 kg 1,79 m3

Generelt:
 • SKU: 200349

Råd til vedligeholdelse:
- Vinteropbevaring: Hynderne skal opbevares tørt og indendørs over vinteren (frostfrit). Resten af møblet kan stå udenfor, under overdækning, om vinteren.
- Øvrige årstider: Vi anbefaler at anvende et overtræk, når møblet ikke er i brug, samt én af vores hyndebokse til hynderne.
- Rengøres med vand og mild sæbe.
- Imprægnering af hynderne vil forlænge levetiden.
- Hyndebetrækket kan vaskes ved 30 grader.
Vis alt produktinformation
Kundeanmeldelser
Copyright © 2022 Sparmax. All rights reserved.