Behagelig hængestol og hængesofa til dit udeareal

4 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Jamaica hængesofa til 3 personer
  Jamaica hængesofa til 3 personer

  Slap af i haven, på terrassen eller i et andet udendørsområde på denne hængesofa, der er udstyret med en solskærm. Den pulverlakerede stålramme gør hængesofaen stabil og holdbar. Sædet og ryglænet er fremstillet af vejrbestandige og vandtætte tekstiler, hvilket gør hængesofaen let at rengøre. Denne hængesofa har plads til tre personer, og giver masser skygge, hvis du ikke ønsker at sidde direkte i solen. Nyd afslappende dage udendørs til sommer i denne dejlige hængesofa. Vores hængesofa med 3 siddepladser, er det perfekte valg til alle udendørsområder.

  2.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid

4 Items

per page
Set Descending Direction

Nyd sene sommerdage i en dejlig, gyngende hængestol eller hængesofa, hvor du virkelig kan slappe af. Hos Sparmax finder du udendørsmøbler, som tåler alt slags vejr og er nemme at vedligeholde.

 

Vores hængestole og hængesofaer har én ting til fælles: Du behøver ikke at hænge dem op i lofter eller træer. Det gør møblerne nemme at placere på ethvert udendørs område. 

De hængende og gyngende havemøbler fra Sparmax findes i fire varianter:

 • Hængestol
 • Gynge
 • Hængesofa
 • Hængekøje

 

Hengestol for alle typer uteplasser

En hængestol skal både være stabil og robust, samtidig med at du kan sidde behageligt i møblet. Hos Sparmax finder du hængestolen, der opfylder alle disse kriterier. 

Jamaica-hængestolen er en kombination af hængekøje, solseng og havestol med puf. Derudover har hængestolen en baldakin eller lille parasol, der giver behagelig skygge, når der er brug for det. 

Du kan også finde en meget robust hængekøje med en stålramme, som er holdbar og kan tåle at blive brugt. I en dansk sommer er det også praktisk, at sædet og ryglænet er lavet af tekstiler, der er vandtætte og kan modstå al slags vejr samt UV-stråler.

Hos Sparmax har vi flere havemøbler i Jamaica-serien, som kan matche hængestolen. Se for eksempel vores havemøbelsæt, loungesæt og cafésæt med to stole samt et bord.

Hængestolen leveres usamlet, men den er supernem at samle med det medfølgende værktøj.

 

Elegant og behagelig gynge for to

Nyd solen eller en sommeraften i en behagelig gyngestol i luksusudgave. Hos Sparmax finder du Turtelbuen-hængestolen med plads til to voksne. Gyngen er ophængt i solide kæder, som kan justeres, så du får den vinkel, du bedst kan lide, når du sidder eller ligger ned. 

Den elegante hængestol har en ramme af lamineret lærketræ, som kan tåle at stå ude hele vinteren, enten hjemme eller i hytten. Tekstilerne i råhvid er solidt fremstillet af sejldug i både seng og loft. Lærredet er let at fjerne, når udendørssæsonen slutter, og det er let at samle igen næste forår. 

 

Haveliv med en hængesofa 

Har du plads nok, kan en behagelig hængesofa eller hængekøje være et godt alternativ eller supplement til udendørs loungemøbler, havestole og andre havemøbler.

Vores Jamaica-hængesofa har plads til tre voksne. Hængekøjen har et tag, som giver behagelig skygge for solen og læ for let regn. 

Stålrammen gør hængesofaen både stabil og holdbar. Ryggen og sædet er lavet af vandtæt stof, som kan modstå alt slags dansk sommervejr. Desuden er sofaen nem at rengøre og har beskyttelse mod UV-stråler.

Vores hængesofa matcher andre havemøbler i Jamaica-modellen. Møblet leveres usamlet, men den er nem at samle med det medfølgende værktøj. 

 

Lev det gode liv i en hængekøje

Har du lyst til en hængekøje, men mangler et sted at hænge den? Vores Jamaica-hængekøje med stativ gør det muligt at have en hængekøje på enhver type terrasse, uanset om det er på en græsplæne, terrasse eller veranda. 

Stellet er lavet af pulverlakeret stål og gør hængekøjen stabil. Selve hængekøjen er lavet af robust bomuld, men tag den gerne med indenfor i dårligt vejr, så den holder sig pæn i lang tid.

 

Sådan passer du på din hængestol og -sofa

Selvom Sparmax' havemøbler er lavet til at modstå en dansk sommer med al slags vejr, er det smart at vedligeholde dem med god pleje og rengøring.

Før du tager din nye hængestol eller -sofa i brug, bør du give stoffet samt hynderne et lag imprægnering. Det giver ekstra beskyttelse mod fugt, regn, snavs, slitage og falmning på grund af solens UV-stråler. Imprægnér gerne dine havemøbler to gange hver udendørs sæson.

Hvis du er væk på ferie, eller er der lange perioder med dårligt vejr, er det en god idé at tage hynder og andre tekstiler med ind eller lægge dem i en hyndeboks.

 

Fri fragt og hurtig levering af havemøbler

Sparmax er kendt for sine korte leveringstider og fordelagtig fragt. Hvis vi har hængestolen eller hængesofaen på lager, vil dine havemøbler blive leveret til din dør inden for få dage. 

Mange af vores havemøbler leveres usamlet, men de er som regel nemme at samle selv. 

Hvis du gerne vil have hjælp til at samle din nye hængestol eller -sofa, kan du bestille monteringen samtidig med, at du køber møblerne. Prisen for montering er inklusive forsendelse.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.