• check

  10 års garanti

 • check

  Altid fri fragt

 • check

  Leveringstid 4-12 dage

 • check

  365 dages returret

 • check

  Godkendt af e-mærket

Infocenter

Hvorfor vælge Sparmax?

SparMax er størst i Skandinavien inden for sin branche og har helt op til 10 års garanti på produkter til badeværelse, sauna og have. 


Vi ved, at det for dig som kunde er vigtigt at gøre en god handel – det gælder både når det kommer til pris, kvalitet og service. Derfor betyder det meget for os, at du får en god oplevelse, både før, under og efter du har købt dine varer. Vi leverer desuden til de absolut laveste priser på markedet.

Vores succes skyldes selvfølgelig de mange glade kunder gennem årene. Vores kundeservicecenter arbejder derfor hårdt for at sikre, at kunderne altid er glade og tilfredse! Siden opstarten i 2005 er vi vokset og er nu den største inden for vores branche og vi har dagligt fokus på at presse priserne til gavn for vores kunder. Desuden er SparMax den eneste i branchen i hele Skandinavien, som er lagerførende med tusindvis af produkter. Det betyder, at når du har brug for en vare, så har vi den!

Hvordan skal du vælge hvem du vil handle hos? Et godt "nethandel tip" er, at du altid kontrollerer firmaet, du overvejer at handle hos. Nogle vigtige spørgsmål er bl.a. hvor længe har firmaet eksisteret og er det en stabil forretning?

Hvordan skal du vælge? Et godt "nethandel" tip er at altid tjekke op firmaet du har tænkt at handle hos. Nogle vigtige spørgsmål du bør stille dig selv og få svar på, er bl.a. er hvor længe firmaet har eksisteret og i nogle tilfælde, hvor solid er økonomien. Et solide overskud og en god egenkapital giver dig som kunde den tryghed og vil gøre valget meget enklere for dig.

For at sikre at du føler dig tryg ved at handle hos os, har du mulighed for at klikke ind på www.purehelp.no. Her kan du se regnskaber på alle norske aktiestiftede firmaer. Her kan du helt enkelt – og gratis – se regnskabet for SparMax´ norske moderselskab, SparMax AS.

Se Sparmax AS nøgletal – klik her! Dette er offentlige oplysninger og er tilgængelige for alle. Vi er stolte over resultatet og har i løbet af årene vokset til at være den største netbutik inden for produkter til bad og velvære.

Vi ved hvor meget kvalitet betyder og byder vores kunder velkommen både i vores netbutik og vores store fysiske showroom i Malmö i Sverige. Så skulle din vej gå forbi Malmö er du meget velkommen til at kigge ind – her kan du se varerne i virkeligheden, vi har det meste på lager.

Held og lykke med DIT valg!

Med venlig hilsen
Sparmax AS