Kos - Havegruppe kombi solsenge i grå

Kos - Havegruppe kombi solsenge i grå

11.995,-
Oplev maksimal fleksibilitet i din have med vores alsidige havegruppe! Sæt den op som 3+3 sæder, hjørnesofa eller 2 solsenge for at nyde solen på varme sommerdage. Læs mere om produktet

Lagerstatus: På lager

Gratis fragt hele vejen hjem (gælder for hele Danmark)
SKU
200551
Fri fragt
Kos - Havegruppe kombi solsenge i grå
Kos - Havegruppe kombi solsenge i grå Kos - Havegruppe kombi solsenge i grå Kos - Havegruppe kombi solsenge i grå Kos - Havegruppe kombi solsenge i grå Kos - Havegruppe kombi solsenge i grå Kos - Havegruppe kombi solsenge i grå Kos - Havegruppe kombi solsenge i grå Kos - Havegruppe kombi solsenge i grå Kos - Havegruppe kombi solsenge i grå Kos - Havegruppe kombi solsenge i grå Kos - Havegruppe kombi solsenge i grå

Oplev maksimal fleksibilitet i din have med vores alsidige havegruppe! Sæt den op som 3+3 sæder, hjørnesofa eller 2 solsenge for at nyde solen på varme sommerdage.

Oplev maksimal fleksibilitet i din have med vores alsidige havegruppe!

Denne moderne møbelgruppe giver dig mulighed for at tilpasse dit udendørsområde efter dine behov og ønsker. Uanset om du ønsker en hyggelig 3+3 sæder for at slappe af med venner og familie, en hjørnesofa for en mere afslappende atmosfære eller 2 solsenge for at nyde solen på varme sommerdage, så er denne havegruppe perfekt til dig.

Havegruppen er lavet af slidstærkt pulverlakeret aluminium i en elegant mørk grå farve, der giver en moderne og sofistikeret stil til din have. De tykke puder på hele 12 cm giver optimal komfort og støtte for en afslappende oplevelse udendørs.

To små runde borde følger med i pakken, så du har et praktisk sted at sætte mad og drikkevarer, når du nyder din have. Havegruppen er også nem at vedligeholde, med aftagelige og vaskbare pudebetræk.

Med denne havegruppe kan du nemt skabe en stilfuld og fleksibel udendørsoplevelse. Bestil nu og nyd din have på en helt ny måde!

Farve:
Aluminium: Mørk grå/Antrasit
Pudebetræk: Mørk grå/Antrasit

Pudetykkelse: 12 cm

PS: Pyntepuder afbilledet i lilla og hvid er ikke inkluderet.


 • Mål

  3-sæders sofa:
  Længde: 210 cm
  Bredde: 78 cm
  Højde: 71 cm

  Stort bord: Ø70 cm, højde 30 cm

  Lille bord: Ø40 cm, højde 25 cm

  Montering: Hurtig montering, 10-15 min. Skru benene på, ryg-sektionerne og læg puderne på. Se manualen under “Dokumenter”.

Generelt:
 • SKU: 200551
 • Antall personer: 6

Vedligeholdelsesråd:
Vinteropbevaring: Puderne skal opbevares indendørs, tørt (frostfrit). Resten af møblet (alu-rammen) kan stå udenfor under betræk om vinteren. Øvrige årstider: Vi anbefaler betræk, når møblet ikke er i brug. Og en af vores pudekasser til puderne. Rengøres med vand og mildt sæbevand. Impregnering af puder vil forlænge levetiden. Pudebetræk vaskes på 30 grader.
Vis alt produktinformation
Kundeanmeldelser
Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.