• check

  10 års garanti

 • check

  Fri fragt ved køb over 4000 kr

 • check

  Leveringstid 1-3 dage

 • check

  365 dages returret

 • check

  Godkendt af e-mærket

Infocenter

Om os

Sparmax AS er et norsk selskab, som blev etableret i sommeren 2005 med afdelinger over hele Skandinavien. Sparmax har siden vokset sig frem til at blive Norges største nethandel med varer til haven, stuen, badeværelset og meget mere.


Vi giver dig som kunde den laveste pris på varerne, da du ikke kommer til at betale for dyre butikskvadratmeter. Hvis du gerne vil se varerne fysisk, har vi en stor butik i Hønefoss lidt uden for Oslo. Her er du meget velkommen til at kigge forbi.

Hos Sparmax har vi en fantastisk kombination af gode priser og høj kvalitet, som sikrer os mange glade og tilfredse kunder. Samtidig har vi de fleste af vores varer på lager, så du ikke kommer til at vente i månedsvis på dit nye bad eller din nye sofa.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice.

Vi takker fordi du har kigget forbi SparMax og håber at kunne hjælpe dig!


Hvorfor vælge Sparmax?

SparMax er størst i Skandinavien inden for sin branche og har helt op til 10 års garanti på produkter til badeværelse, sauna og have. 

Vi ved, at det for dig som kunde er vigtigt at gøre en god handel – det gælder både når det kommer til pris, kvalitet og service. Derfor betyder det meget for os, at du får en god oplevelse, både før, under og efter du har købt dine varer. Vi leverer desuden til de absolut laveste priser på markedet.

Vores succes skyldes selvfølgelig de mange glade kunder gennem årene. Vores kundeservicecenter arbejder derfor hårdt for at sikre, at kunderne altid er glade og tilfredse! Siden opstarten i 2005 er vi vokset og er nu den største inden for vores branche og vi har dagligt fokus på at presse priserne til gavn for vores kunder. Desuden er SparMax den eneste i branchen i hele Skandinavien, som er lagerførende med tusindvis af produkter. Det betyder, at når du har brug for en vare, så har vi den!

Hvordan skal du vælge hvem du vil handle hos? Et godt "nethandel tip" er, at du altid kontrollerer firmaet, du overvejer at handle hos. Nogle vigtige spørgsmål er bl.a. hvor længe har firmaet eksisteret og er det en stabil forretning?

Hvordan skal du vælge? Et godt "nethandel" tip er at altid tjekke op firmaet du har tænkt at handle hos. Nogle vigtige spørgsmål du bør stille dig selv og få svar på, er bl.a. er hvor længe firmaet har eksisteret og i nogle tilfælde, hvor solid er økonomien. Et solide overskud og en god egenkapital giver dig som kunde den tryghed og vil gøre valget meget enklere for dig.

For at sikre at du føler dig tryg ved at handle hos os, har du mulighed for at klikke ind på www.purehelp.no. Her kan du se regnskaber på alle norske aktiestiftede firmaer. Her kan du helt enkelt – og gratis – se regnskabet for SparMax´ norske moderselskab, SparMax AS.

Se Sparmax AS nøgletal – klik her! Dette er offentlige oplysninger og er tilgængelige for alle. Vi er stolte over resultatet og har i løbet af årene vokset til at være den største netbutik inden for produkter til bad og velvære.

Vi ved hvor meget kvalitet betyder og byder vores kunder velkommen i vores netbutik.

Held og lykke med DIT valg!

Med venlig hilsen
Sparmax AS