Fritstående badekar

16 Items

per page
Set Descending Direction

16 Items

per page
Set Descending Direction

Et fritstående badekar er badeværelsets midtpunkt. Hos Sparmax har vi både ovale og rektangulære badekar i moderne designs. Badekarret kan placeres midt på gulvet, op ad væggen eller i et hjørne.

 

Hvorfor vælge et fritstående badekar?

Et fritstående badekar vælges ofte på grund af sit design, og badekarret bliver et smykke og et blikfang på dit badeværelse. Det ser simpelthen eksklusivt ud, men behøver ikke at koste en formue. Hos Sparmax har vi fritstående badekar til en fordelagtig pris, og du får altid 10 års garanti på dit badekar.

Et fritstående badekar skal være fritstående, hvilket betyder, at denne type badekar ideelt set har brug for lidt plads og luft omkring sig for virkelig at komme til sin ret. 

Men hvis du har fundet et fritstående badekar, som du bare må eje, selvom du ikke har plads til det midt på badeværelsesgulvet, er det selvfølgelig helt fint at placere det langs væggen også. Hvis du lader badekarret stå lidt ud fra væggen, bevarer du den luftige fornemmelse i badeværelset.

 

Fritstående badekar i forskellige længder

Hvis du vælger et fritstående badekar, har du mange forskellige størrelser at vælge imellem, hvad angår længde, bredde og dybde.

Hos Sparmax kan du vælge mellem fritstående badekar med nedenstående længer:

  • 150 cm
  • 160 cm
  • 170 cm
  • 175 cm
  • 180 cm
  • 190 cm 

 

I vores store fritstående badekar med længder på 180 cm og 190 cm er der god plads til to. Fordi badekarret er fritstående, får du ikke et armatur i baghovedet, når du læner dig mod den korte side.

Og hvis du vil have et mindre badekar for at spare plads og bruge mindre vand, kan et badekar med en længde på 150 eller 160 cm være mere passende. 

Mange af vores badekar i samme model har forskellige længder, så du kan vælge et, der passer til dig.

Tjek også dybden på vores forskellige fritstående badekar for at finde et, der passer til dig.

 

Fritstående badekar i forskellige former og designs

Vores fritstående badekar fås i mange moderne og elegante former. Et ovalt badekar er smukt med sine bløde linjer, og rektangulære former giver et minimalistisk og rent look. 

Den farve, du vælger til dit badekar, skal også passe til resten af dit badeværelse. Hos Sparmax kan du både vælge mellem et hvidt og sort badekar. 

Vi har fritstående badekar med luftbobler, hvis du er på udkig efter lidt ekstra luksus og velvære. Vores fritstående badekar har også justerbare ben, hvilket er praktisk, fordi badeværelsesgulve som regel er lidt skrånende.

 

Badekar i sanitetsakryl

Alle vores badekar er fremstillet af sanitetsakryl af høj kvalitet, og der er mange grunde til at vælge sanitetsakryl som materiale i vores badekar. For det første holder vandtemperaturen længere. For det andet føles akryl behageligt og varmt mod huden og har en overflade, der er mere skridsikker. 

Badekar i sanitetsakryl er lige så robuste som dem i støbejern eller helstøbt støbemarmor. Så hvis du vælger et fritstående badekar fra Sparmax, kan du nyde godt af det i mange år. 

Akrylbadekar er også praktiske. Materialet har ingen porer, hvor skidt og snavs kan sætte sig fast. Med en glat overflade er badekarret meget hygiejnisk. Hvis du ønsker nem rengøring og vedligeholdelse, så vælg et badekar i sanitetsakryl.

 

Skal jeg bestille et badekararmatur?

Før du bestiller et nyt badekar, bør du tjekke, hvad der er inkluderet i produktbeskrivelsen. De fleste af vores fritstående badekar leveres ikke med et badekararmatur. Men du kan nemt bestille det sammen med badekarret og få det hele leveret i samme forsendelse.

 

Installation af fritstående badekar

Hvis du ikke selv kan installere dit fritstående badekar, kan vi hos Sparmax hjælpe dig med opgaven. Men husk at få professionel hjælp fra en VVS-installatør til at tilslutte vand og afløb. 

Er du ved at renovere dit badeværelse og har besluttet dig for at installere et badekar? Planlæg placeringen nu, så både vand og afløb bliver tilsluttet korrekt og pænt til dit fritstående badekar.

 

Andre badekar hos Sparmax

Er du på udkig efter et badekar, men overvejer, om du skal vælge et fritstående, eller om der er andre badekar, der kan passe ind i dit badeværelse?

Du kan online hos Sparmax finde en bred vifte af forskellige badekar, herunder

 

Forsendelse og levering af badekar

Så længe vi har badekarret på lager, vil det blive leveret inden for 1-3 arbejdsdage efter bestillingen. Hvis du vil have hjælp til installationen, kan du bestille det sammen med købet af dit nye badekar. 

Du finder masser af nyttig information om betaling, forsendelse og levering på vores hjemmeside, og du kan naturligvis kontakte vores kundeservice med alle de spørgsmål, du måtte have før, under og efter dit køb.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.