Solide og behagelige loungesæt til udearealet

Elementer 1-24 av 66

Side
per page
Set Descending Direction
 1. Moonlight Lounge - loungsæt i gråmix polyrattan
  Moonlight Lounge - loungsæt i gråmix polyrattan
  Moonlight Lounge loungesæt er en modulsofa som kan anvendes på flere måder og efter behov/plads. Gennemfarvet polyrattan (dvs. forhindrer falming og sprækker af flet materialet) og aluminiumsrammer på alt.
  Rating:
  100%
  17.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
 2. Moonlight Living loungesæt i gråmix polyrattan
  Moonlight Living loungesæt i gråmix polyrattan
  Moonlight Living er en modulsofa og hvis man ønsker at udvide sofagruppen senere hen kan dette sagtens lade sig gøre. Gennemfarvet polyrattan (dvs.forhindrer at det falmer og sprækker) og alminumsrammer.
  Rating:
  100%
  13.495,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
 3. Moonlight Lounge - loungsæt i brunmix polyrattan
  Moonlight Lounge - loungsæt i brunmix polyrattan
  Moonlight Lounge loungesæt er en modulsofa som kan anvendes på flere måder og efter behov/plads. Gennemfarvet polyrattan (dvs. forhindrer falming og sprækker af flet materialet) og aluminiumsrammer på alt.
  Rating:
  100%
  20.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
 4. Palma - Havesofa i efterlignet træ
  Palma - Havesofa i efterlignet træ
  Palma er en udendørs møbel til dem, der ønsker noget æstetisk anderledes og som er bekymrede for design. Palma er anderledes end de fleste have / balkon møbler på markedet. Med sit elegante design, med sidebord / hjørnebord og sofabord, tilbyder Palma en eksklusiv og praktisk løsning. Med sine skibsrelaterede detaljer i efterligningstræ og smukke metaldetaljer med epoxycoating bliver det et meget elegant møbel, der bliver lige så godt år efter år. De grå pudebetræk er lavet af massive stoffer, der kan vaskes af maskinen. Palma for dem der ønsker en design sofa på terrassen.
  10.495,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid

Elementer 1-24 av 66

Side
per page
Set Descending Direction

Nyd varme dage og skønne sommeraftener i haven eller på terrassen med et komfortabelt loungesæt, som skaber ekstra hygge. 

 

Er du på udkig efter et loungesæt til dit udeareal, så kan du finde forskellige varianter hos SparMax. Vælger du et loungesæt af god kvalitet, kan du få et havemøbel, der er mindst lige så komfortabelt som sofaen i din stue.

 

Find et lille eller stor loungesæt til udearealet

Valgmulighederne er mange, når du skal finde det rette loungesæt, og med forskellige størrelser og materialer kan det være svært at træffe den rette beslutning. Både din personlige stil og pladsen, du har til rådighed, spiller en væsentlig rolle i valget. Du bør også tage højde for, at dit udendørs loungesæt skal kunne tåle en dansk sommer og alt, hvad det indebærer af vind og vejr

Hos SparMax har vi rummelige loungesæt, der passer til store udearealer, men du kan også sagtens finde en lille variant til din altan eller et hjørne i haven. Uanset hvilket loungesæt der passer til dit behov, kan du lade dig friste af vores flotte og behagelige udvalg. Din komfort på terrassen er det vigtigste for os.

 

Vælg den rigtige sofa

Når du skal vælge et loungesæt til dit udeareal, bør du gøre dig de samme overvejelser, som var det en sofa til din stue. Overvej følgende:

 • Hvor meget plads har du? Start med at opmåle dit udeareal.
 • Hvad er formålet med loungesættet? Er det kun til afslapning, eller er det også til måltider og festlige begivenheder?
 • Hvilken type loungesæt kunne du tænke dig? Overvej gerne, om det skal være en hjørnesofa, 3-personers udesofa eller en mindre havesofa.

 

Foretrækker du en høj eller lav udesofa?

Hvordan du vil bruge dit loungesæt bør afspejles i valget af siddehøjde. En havesofa i klassisk loungestil med lav siddehøjde er velegnet til dig, der primært ønsker at slappe af og være tilbagelænet.

Et loungesæt med høj siddehøjde er et godt valg, hvis du ønsker et møbel til både afslapning og spisning, så du nemt kan nå bordet. Højere loungesæt er også praktiske og mere behagelige for dig, der har svært ved at rejse dig fra lave og dybe sofaer.

 

Loungesæt i rattan eller aluminium

Hos SparMax har vi et godt udvalg af loungesæt i rattan og aluminium. Disse havemøbler tåler at stå ude hele foråret og sommeren. Robuste udendørsmøbler, der tåler skiftende temperaturer, er en nødvendighed i Danmark, medmindre møblerne skal stå i en udestue eller lukket pergola. Tager du højde for vejret, så kan du være sikker på, at dine møbler holder i mange sæsoner fremover. 

Vores havemøbler i aluminium er lavet af solid, pulverlakeret aluminium. Disse møbler passer perfekt til haven og er nemme at flytte rundt på. 

Tag også et kig på vores flotte loungesæt i rattan, der er lavet i UV-behandlet og gennemfarvet polyrattan, og som forhindrer møblerne i at falme i farven og revne.

 

Prøv forskellige kombinationer og modulsofaer

Du kan kombinere dit loungesæt sådan, at du får udearealet til at være, præcis som du ønsker det. Så foretrækker du en hjørnesofa? Eller hvad med to udesofaer med et tilhørende havebord? Du kan også vælge at mixe en sofa med en eller flere havestole — valget er dit. Vi har også modulsofaer, som du kan ændre efter behov og plads.

 

Køb komfortable møbelhynder af høj kvalitet

Kvaliteten af sofahynderne til sofaen er afgørende for komforten. Hynderne skal være bløde nok til, at du kan synke ned og slappe helt af, men de skal også være faste nok til, at du kan sidde behageligt. Lige så vigtigt er det dog, at hynderne kan tåle at ligge udendørs. 

Hynderne til vores loungesæt er lavet af materialer, som er slidstærke, smudsafvisende og tørrer hurtigt. Betrækket kan vaskes ved 30 grader og har desuden UV-beskyttelse og høj lys- og farveægthed.

Selvom hynderne godt kan tåle at være ude i regn og sol, bør du stadig imprægnere dem med tekstilimprægnering før brug og gentage processen op til to gange i løbet af sommersæsonen. Så holder dine hynder sig i god stand i længere tid.

Selve møblerne kan godt stå tildækkes udenfor i løbet af vinteren, men hynderne bør derimod opbevares indenfor — gerne i en hyndeboks.

 

Kvalitet og garanti på alle vores udemøbler 

Vores møbler i polyrattan og aluminium er perfekte til det danske klima, da de er slidstærke og har en lang levetid. Køber du udemøbler hos SparMax, får du stærk garanti på dine havemøbler. Du får hele 10 års garanti på glas-, rattan- og aluminiumsrammer samt 2 års garanti på regnslag og hyndebetræk. Det skal være trygt at handle hos os, så du slipper for at bekymre dig om eventuelle skader. 

Vores havemøbler er som udgangspunkt vedligeholdelsesfrie, men en rengøring af møblerne, før sommersæsonen for alvor begynder, er altid en god idé. På den måde holder de sig pæne så lang tid som muligt. Skyl dem med rent vand, og brug en blød børste, hvor det er nødvendigt. Dæk gerne havemøblerne til med et betræk eller regnslag, når de ikke er i brug. 

 

Fragt og levering

For os er kunden vigtigst, og derfor ønsker vi, at du er tilfreds med hele købsrejsen — fra onlinekøbet til at produktet er færdigmonteret på din terrasse. Når du køber dine havemøbler hos SparMax, får du leveret varerne til din dør. Viores fragtselskab stræber efter så få omladninger som muligt, hvilket sikrer hurtigere leveringstider og mindsker risikoen for transportskader. 

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.