Brusesæt med fine løsninger

7 Items

per page
Set Descending Direction

7 Items

per page
Set Descending Direction

Vælg et brusesæt, som passer til dig og dit badeværelse, både i design og med funktioner, du ønsker dig.

 

Et brusesæt giver badeværelset en stilfuld fornemmelse med sit moderne design. Hos Sparmax finder du brugervenlige løsninger med brusesæt og brusepaneler i forskellige varianter, størrelser og prisklasser. Alle er nemme at bruge og fås med forskellige funktioner.

 

Hvad er et brusesæt?

Et brusesæt er ganske enkelt et komplet sæt med udstyr, der er nødvendigt for at sætte en funktionel bruser op i dit badeværelse. Brusesættet består normalt af elementer som:

  • håndbruser
  • brusehoved
  • brusestang
  • bruseslange
  • tilbehør til håndbruseren

 

Find unikke løsninger hos Sparmax

Vores mange varianter af brusekabiner og kombinerede badekar med bruser leveres med et brusesæt. Hvis du vælger et praktisk brusehjørne, en brusevæg, brusekabine eller brusedør, skal du også købe et brusesæt.

Nogle brusesæt har løsninger og armaturer, som også passer til vores badekar. Hos Sparmax har vi også skjulte vægmonterede brusesæt med paneler og forskellige dyser til en mere luksuriøs bruseoplevelse.

 

Brusesæt med armatur og termostat

Er du på udkig efter en stabil og pålidelig temperatur, når du går i bad? Så bør du overveje et brusesæt med et armatur og termostat – også kaldet et blandingsbatteri eller brusearmatur. Armaturet sørger for, at vandet holder den ønskede temperatur, så vandet hverken er for varmt eller for koldt for dig. 

Med et blandingsbatteri kan du bedre beskytte dig selv mod pludselige temperatursvingninger – det er noget, som er specielt nyttigt, hvis du har små børn i hjemmet. Det er selvom, om andre i hjemmet bruger vandet på samme tid. 

 

Hvilket brusesæt skal du vælge?

Før du vælger et brusesæt, er der specielt tre overvejelser, du bør gøre dig:

  • Design: Vælg den stil, der passer til dit badeværelse. Hos Sparmax finder du brusesæt i krom og sort. Nogle brusesæt har runde former, andre er mere moderne og firkantede.
  • Funktionalitet: Tjek, om brusesættet har de funktioner, du ønsker. Hos Sparmax har alle brusesæt både et brusehoved og en håndbruser. De mest avancerede brusesæt har flere funktioner, såsom damp, massage og tropisk regn samt indbygget termostat.
  • Installation: Hvor kompliceret er det at installere brusesættet? Vi anbefaler altid at bruge en VVS-ekspert, når du skal udskifte og tilslutte dit brusesæt. Under alle omstændigheder bør du få professionel hjælp til skjulte og vægmonterede brusesæt. 

 

Oplev hurtig levering af brusesæt hos Sparmax

Sparmax er direkte importør af alle de produkter, vi sælger i Danmark. Vi skærer mellemleddet væk, hvilket giver dig en uovertruffen kombination af pris og kvalitet. 

Hvis vi har dit ønskede brusesæt på lager, leverer vi brusesættet til din dør inden for få arbejdsdage. Du kan læse mere om fragt og levering her.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.