• check

  Hurtig levering

 • check

  365 dages returret

 • check

  Godkendt af e-mærket

Infocenter

Købsvilkår

Alle produktpriser er opgivet inkl. moms. Prisene er i stadig forandring og vi tager derfor forbehold om prisændringer på vores webshop som følge af prisændringer fra vore producenter. Eventuelle prisændringer som sker efter bestillingstidspunktet får naturligivs ikke tilbagevirkende kræft.

Vore tilbud gælder så længe lager haves.


sparmax.dk er en e-mærket webshop, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os. Du kan kontakte os på 39200011 (9-16) eller på support@sparmax.dk som vi besvarer inden for 48 timer i hverdagen.

Generel information

Alle aftaler med SparMax Danmark indgås på dansk.

Website: sparmax.dk

Hæftende representant:
Addcount Denmark Services ApS
c/o GTS Group ApS
Kaklbrænderiløbskaj 6
2100 København Ø

E-mail: support@sparmax.dk
Tlf-nr.: (+45) 39 20 00 11

SparMax Danmark ejes af:

SparMax AS
Verkstedveien 48
3516 Hønefoss
Norge

Organisasjons-nr.: 892 878 862
Virksomhedens etableringsår: 2005

 

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på sparmax.dk skal du igennem følgende trin:

1. Find den eller de varer du ønsker, og klik på knappen Bestil.
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde
4. Godkend vores handelsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.

Når ordren er gennemført, vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail. Det anbefales, at du tjekker, at ordrebekræftelsen stemmer overens med ordren mht. antal, varetype, pris mv. Hvis der ikke er overensstemmelse mellem ordren og ordrebekræftelsen, bør du kontakte os hurtigst muligt.

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret – gælder kun private)

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved 39 20 00 11 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i vores handelsbetingelser. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du fortryder købet inden du har modtaget produktet:
Du kan annullere en ordre uden omkostninger hvis vi endnu ikke har afsendt produktet fra vores lager. Hvis vi allerede har afsendt produktet fra vores lager skal du som kunde dække forsendelsesomkostningerne retur til lageret. Ønsker du at annullere en ordre skal du kontakte os på telefon eller epost.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Badekar, boblebade, badeværelsemøbler, bruse- og dampkabiner, brusesøjler, sauna, spabade, havemøbler, badetønde, grill- og camping hytte, massagestole og motionudstyr.
Udgifterne for returnering organiseres og betales af køber. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 3490 DKK

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Du får naturligvis dine penge tilbage hvis du fortryder:
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen samt udfylde og medsende returblanketten som vi sender med produkterne.

Varen sendes til: Kontakt os på tlf 39 20 00 11, hvis du har brug for at returnere varen. Vi bestiller derefter returhentning med Postnord.

 

Hvis der er noget galt med produktet (reklamation)

Når du handler hos www.sparmax.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få produktet repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Før du anmelder en reklamation til os, skal du undersøge om fejlen skyldes forhold fra din egen side. Hvis du som kunde kan godtgøre, at produktet ikke fungere som vi hos SparMax AS har beskrevet, skal du give besked til os via denne formular, så vi kan iværksætte hjælp.

Fejl og mangler på grund af fejlmontering/ -tilkobling eller lignende, dækkes fuldt ud af dig. Hvis du på eget initiativ iværksætter udbedring en eventuel mangel ud over hvad der er aftalt med os, betaler SparMax AS ikke disse udgifter.

Hvor hurtigt skal du reklamere?
Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved produktet. Vi anbefaler at du reklamerer så hurtigt som muligt. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Kontakt vores kundeservice hvis du ønsker at reklamere over et produkt.

 

365 dages returret

Vi tilbyder 365 dages åbent køb på vores produkter. Ønsker du at returnere en vare og udnytte dit åbent køb, kan du kontakte os på telefon eller mail. Ved retur må varen være i ny tilstand (ubrugt) og i original emballage. Fraktomkostninger for retur må du selv stå for.

 

Priser

Alle priser er oplyst inkl. moms og andre afgifter. Der kan ske prisændringer som følge af prisændringer hos vores producenter. Eventuelle prisændringer som sker efter du har afgivet en ordre sker ikke med tilbagevirkende kraft og får derfor ikke betydning for din ordre.

 

Betalingsmetoder

Ved bestilling af varer i vår online shop er det muligt at benytte følgende betalingsmetoder:

 • Dankort
 • Kredit- og debitkort (VISA, MasterCard). Denne betalingsmetode forudsætter et gyldigt kredit- eller debitkort. Vi forbeholder os retten til at tjekke gyldigheden af kortet. Beløbet reserveres på kortet, og trækkes, når varerne afsendes.
 • Bankoverførsel. Kontakt os via e-mail eller telefon, hvis du vil betale via bankoverførsel. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
 • Klarna Faktura. Denne betalingsservice udbydes i samarbejde med Klarna Bank AB. Betalingsperioden er 14 dage fra afsendelse af varerne. Klarna Faktura er kun tilgængelig, såfremt foreligger en positiv kreditvurdering. Som led i bestillingsprocessen og håndteringen af din bestilling, videregiver vi derfor dine data til Klarna for et adresse- og kredittjek. Vi kan alene tilbyde de betalingsmetoder, der er tilgængelige på baggrund af kredittjekket. General information omkring Klarna og deres brugerbetingelser findes på klarna.com. Når du vælger denne betalingsmetode, indgår du en direkte aftale med Klarna, som er underlagt KLARNAS BETINGELSER OG VILKÅR FOR KLARNA FAKTURA og FORTROLIGHEDSPOLITIK. Såfremt du ikke kan acceptere Klarnas Vilkår og Betingelser og Fortrolighedspolitik, bedes du venligst benytte en alternativ betalingsmetode.
 • Klarna Konto/Delbetaling. Delbetal i din egen takt. Du kan vælge at betale i dit eget tempo eller betale et fast beløb hver måned. Når du vælger afbetaling med Klarna, gælder følgende altid:
  • Du får din bestilling, inden du betaler
  • Alle køb bliver samlet på en månedsfaktura
  • Du betaler i dit eget tempo eller et fast beløb hver måned

Læs mere om vilkår for Klarna-konto her.

Såfremt du ikke kan acceptere Klarnas Vilkår og Betingelser og Fortrolighedspolitik, bedes du venligst benytte en alternativ betalingsmetode.

Alle betalinger er underlagt kontrol og godkendelse fra både kortudsteder/betalingsudbyder og os af sikkerhedsmæssige årsager og for at undgå svindel. Vi forbeholder os retten til at afvise visse betalingsmetoder, og/eller henvise til alternavtive betalingsmetoder afhængig af omstændighederne.

Der tages ikke gebyr ved betaling på sparmax.dk.

 

Levering

Dine produkter bliver leveret med fragtfirmaet Postnord. Afhentning sker fra vores lager tirsdag i hver uge og herfra er leveringstiden 3-5 arbejdsdage. De sydlige mindre øer, destinationer med postnummer 47-49 og 58-59 må desuden påregne én ekstra dag. Du vil altid få besked før dine produkter bliver leveret, dette sker via telefon, sms eller e-mail. Derfor er det vigtigt at du ved bestilling oplyser dit korrekte telefonnummer og e-mail adresse. På den måde kan vi få kontakt med dig og sikre at der ikke sker forsinkelser. Du får også tilsendt et forsendelsesnummer via e-mail og/eller pr. sms, så du kan følge dine produkter fra lageret og hjem til dig.

Er du ikke hjemme på et aftalt leveringstidspunkt, vil du blive kontaktet for et andet leveringstidspunkt. Omkostningerne til den ekstra fragtkørsel skal du selv betale.

Et godt tip! Sørg for en god planlægning og bestil i god tid i forhold til dine håndværkere.
Alle leveringstider som vi oplyser på hjemmesiden er vejledende. På hjemmesiden kan du se om produktet er på lager eller om der er leveringstid. Leveringstiden er fra det tidspunkt hvor produktet ankommer til vores lager. Leveringstidspunktet hjem til dig vil være 3-5 dage. Vi sender produkter fra vores lager tirsdag i hver uge. Ved køb på sparmax.dk tages der ikke et fragtgebyr ved køb over 4000 kr. (Gælder ikke øer uden fast forbindelse, ring for pris oplysning.)

Produktet bliver leveret på den ønskede leveringsdato, såfremt produktet er på lager. Den ønskede leveringsdato kan ændres af kunden selv via vores kundecentret eller via kontaktskemaet. Ønsket leveringstid skal ses som vejledende og vi kan ikke garantere bliver præcist på den ønskede dato.

Det er fri fragt ved køb over 4000 kr. Gælder ikke øer uden fast forbindelse, ring for pris oplysning.

 

Transportskade og forsikringer

Trygt og sikkert! Vi har tegnet en transportforsikring og hvis der mod forventning sker en transportskade på produktet på vej hjem til dig, så står vi for forsikringsdelen og sørger for en ny produkt/-del til dig.

Du bør altid kontrollere produktet og emballagen når produktet ankommer hos dig også om der er mangler i det leverede. Hvis der er en synlig emballageskade eller mangler skal dette påføres kvitteringen til fragtmanden ved modtagelsen. Dette skal ske for at skaden kan dækkes af forsikringen. Hvis skaden er sket undertransport, skal kunden opbevare emballage samt produkt. Du bør informere os skriftligt om skaden/manglen senest 10 dage efter modtagelsen.

 

Installation/montering

Vi anbefaler at du benytter en autoriseret VVS ‘er og elektriker til håndtering af det tekniske i forhold til rør, vand og elektriske tilkoblinger på produktet som købes her hos os. Ved brug af autoriserede fagpersoner har du en garanti for at produktet bliver monteret korrekt og dine rettigheder bliver overholdt ved eventuelle garantispørgsmål. Produktet bør og skal placeres så der er let service adgang til vand- og elektriske komponenter. Vi kan ikke foretage service på produktet såfremt service adgangen er blokeret.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
Tak for dit besøg her på www.sparmax.dk . Hvis du ønsker at købe noget hos os og dermed indgå en aftale med www.sparmax.dk, har vi brug for følgende personlige oplysninger:
- Navn
- Adresse
- E-mail adresse
- Mobil nummer

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere produktet til dig efter du har bestilt den hos os.

Personoplysningerne registreres hos www.sparmax.dk og opbevares efter dansk lov i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige for www.sparmax.dk er Sparmax AS's webmaster.

Din forbindelse til www.sparmax.dk handel sider er krypteret med 128-bit kryptering. Forbindelsen bruger TLS 1.0. Forbindelsen er krypteret ved hjælp af AES_128_CBC med SHA1 til meddelelsesgodkendelse og RSA som hovedudvekslingsmekanisme. Personoplysninger hos www.sparmax.dk opbevares ikke krypterede.

Oplysninger afgivet til www.sparmax.dk sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Hvis det er nødvendigt for at kunne levere din bestilling til dig, kan det være nødvendigt at videregive personlige oplysninger som navn og adresse videre til de firmaer som står for transporten.

Som registreret hos www.sparmax.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.sparmax.dk via kontaktskemaet.

Vi sender dig kun nyhedsbreve såfremt du aktivt har tilmeldt dig vores nyhedsbreve. Har du tilmeldt dig vores nyhedsbreve kan du til en hver tid framelde dig igen.

 

Cookies

På www.sparmax.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Desuden hjælper cookies os til at analysere hyppigheden af besøg på websitet og den generelle navigation.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan afhænger af din browser.

Information og anvendelse af cookies
Ifølge lov om elektronisk kommunikation skal alle, som besøger et website med cookies, informeres om:

· At websitet indeholder cookies
· Hvad disse cookies bruges til
· Hvordan cookies kan undgås

Hvad er cookies?
På www.sparmax.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Cookies er en lille fil - et digitalt visitkort - som websitet lagrer på din harddisk første gang du besøger det. Den anvendte cookie identificerer din computer, men ikke dig som besøgende på websitet. Filens opgave er at give websitet besked når du vender tilbage som besøgende. Brugen af cookies kompromitterer ikke din sikkerhed og du kan til enhver tid slå funktionen fra i din browser. En cookie er på ingen måde skadelig for din computer.

Hvad bruges cookies til?
Cookies bruges dels for at forbedre og forenkle tingene for dig som kunde, dels til statistik om brugen af websites. www.sparmax.dk bruger også cookies til logstatistik og markedsføring. Det betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende, der kommer på vores website, hvor de kommer fra og hvor på websitet den besøgende forlader websitet m.m.

Alt logstatistik på www.sparmax.dk har til formål at optimere websitet og dets funktioner og dermed kundeoplevelsen for dig.

Vores betalingssider / checkout-løsning leveres af Klarna (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige) og bruger cookies til at give dig den bedst mulige, skræddersyede, online oplevelse, når du bruger Klarnas kasse. Du kan læse mere om hvilke cookies og deres formål her: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/da_dk/privacy/

Nej til cookies
Hvis du vil, kan de dannede cookies slettes på din browser. Vi vil dermed ikke længere registrere dig som besøgende i vores webstatistik, og din vej rundt på websitet vil ikke indgå i vores analyser med henblik på forbedring af websitet. Du skal desuden være opmærksom på, at du samtidig mister den bekvemmelighed der kan være, at websitets du besøger ofte, genkender din computer (gemmer log in mm.)

Du kan vælge at slå anvendelsen af cookies fra i din browser. Det kan f.eks. gøres på følgende måde. I Internet Explorer slettes cookies under menuen "Funktioner" - "Internetindstillinger" - "Slet cookies".

 

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik (Google Analytics) på www.sparmax.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere www.sparmax.dk.

 

Ekstraordinære forhold

SparMax AS er ikke ansvarlig for indirekte tab som følge af mangler, med mindre tabet er forvoldt ved grov uagtsomhed eller med vilje fra SparMax Danmarks side.

 

Salgspant/betalingsvilkår

SparMax AS har salgspant i de solgte varer som sikkerhed for sit krav i købesummen med tillæg af renter og omkostninger. Det er kun virksomheder og offentlige instanser som kan købe varer på kredit og der vil blive foretaget en kreditvurdering før udsendelse af bestilte varer.

 

Ændring i vilkårene

SparMax AS forbeholder sig ret til at ændre i vores forretningsbetingelser som følge af ændringer i lovgivningen.

 

Force Majeure

Alle ordrer modtages med forbehold for force majeure. Strejke eller lockout, skader forvoldt af brand eller vand, maskin- og strømsvigt, nationale eller internationale krigshandlinger, manglende levering af råvarer eller lignende leveringsproblemer berettiger os til at afvise ordren helt eller delvist eller udskyde leveringen.

 

Generelt

De anførte betingelser gælder for alt salg fra SparMax Danmark og regulerer kundens brug af produkter og tjenester hos SparMax Danmark, så længe ikke andet er aftalt.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Fortrydelsesformular

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR
(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Hæftende representant:
Addcount Denmark Services ApS
c/o GTS Group ApS
Kaklbrænderiløbskaj 6
2100 København Ø
39200011
support@sparmax.dk

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
- Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
- Dato

(*)Det ikke relevante udelades

Copyright © 2022 Sparmax. All rights reserved.