Få dit eget udendørs køkken

3 Items

per page
Set Descending Direction

3 Items

per page
Set Descending Direction

Flyt dit køkken udenfor denne sommer. Med et udekøkken kan du lave mad, nyde livet i haven og være sammen med venner og familie.

 

Sommersæsonen giver mulighed for at lave mad udenfor, men også nogle udfordringer, når det gælder tilberedningen af lækkerierne. Ingen har lyst til at stå indendørs og skære tomater i skiver. De vil langt hellere være ude og nyde solen og selskabet. Heldigvis er der gode løsninger, der bringer køkkenet ud i haven, så du kan imponere dine gæster med dine madlavningsevner.

 

Bliv grillmester med dit eget udendørs køkken

Hvis du elsker at grille i haven, så vil du også elske at have dit helt eget udekøkken. At tilberede grillspyd, fisk, kylling, burgere, pølser eller grøntsager udenfor, hvor alle venter på deres mad, er hyggeligt og sjovt for både dig og dine middagsgæster.

Hvis du forbereder et stort festmåltid, kan et udekøkken også give den nødvendige plads til alt tilbehøret. Et udekøkken kan også bruges som bar til at servere forfriskende drinks.

 

Fordelene med et udendørs køkken 

At investere i et udekøkken åbner op for en række fordele og gode oplevelser, når du tilbereder mad og tilføjer det lille ekstra til sommerens skønne udeliv. Du får blandt andet plads og frihed til at udforske dine gastronomiske evner under åben himmel, hvilket skaber en unik atmosfære for både kok og gæster. Den sociale dynamik forstærkes, når man kan tilberede lækre måltider, mens man fører en samtale og nyder selskabet uden at forlade haven.

Rent praktisk giver et udendørs køkken ekstra plads til at organisere madlavningsprocessen, især til store grillfester eller familiesammenkomster. Med dedikerede arbejdsflader og opbevaringsløsninger kan du nemt tilberede ingredienser og have alt, hvad du har brug for, inden for rækkevidde, uden at skulle løbe ind og ud af huset.

 

Læg en plan for dit udendørs køkken 

Der er mange løsninger at vælge imellem, når du skal sammensætte dit eget udendørs køkken. Det bedste, du kan gøre, er at tænke dig godt om og planlægge, hvad du har brug for, før du begynder at købe produkter. På den måde kan du sikre dig, at køkkenet er funktionelt og brugervenligt, så madlavningen i det fri går som smurt.

De fleste vil nok have et udekøkken med bænk, men vil du også have et udekøkken med hjul? Skal grillen være fastgjort til udekøkkenet eller fritstående? Hvilke materialer passer bedst til dit hjem? Læg en god plan fra starten, så kommer du langt.

 

Tidløs indretning fra Cortona

Hos os kan du købe smukke udendørs køkkenmøbler fra Cortona. Bænkene er lavet af klassisk akacietræ og har bordplader af sort basaltsten. Basaltsten er en vulkansk bjergart og er et meget populært materiale til udendørmøbler. Du kan vælge mellem forskellige størrelser og overflader, så du let kan skræddersy det til dit eget udekøkken.

Akacietræ er en robust træsort, som er mere modstandsdygtig over for revner end mange andre træsorter. Træet indeholder en masse naturlig olie, som gør udekøkkenet mere modstandsdygtigt overfor alt slags vejr. Men husk, at det stadig er vigtigt at vedligeholde alle træsorter.

 

Fleksibilitet med en køkken-rullebord

Hvis du ønsker en mere fleksibel løsning, kan du vælge et køkken-rullebord i stedet for et fast element. Rullebordet har hjul og er nemt at flytte. Det betyder, at du kan tilberede din mad, hvor det passer dig bedst i haven, for eksempel i skyggen, væk fra den brændende sol. Desuden kan du bare rulle den ind i skuret eller garagen, når vinteren kommer, og rulle den ud igen, når fuglene begynder at kvidre, og træerne er fulde af knopper.

Køkkenvognen giver dig også mulighed for at tilberede maden ved grillen og derefter trille den tilberedte mad over til bordet. På den måde kan du skabe mere plads på selve bordet, da maden ikke behøver at fylde så meget.

Du kan også kombinere et rullebord med en fast enhed for at få det bedste fra begge verdener.

 

Køb dit nye udendørs køkken hos Sparmax

Sparmax er et helejet norsk selskab, der fungerer som direkte importør af alle produkter, der sælges i vores onlinebutik. Vi skærer mellemmændene væk og giver dig på den måde fordelene ved en uovertruffen kombination af pris og kvalitet. Derudover sikrer vores sikre betalingsløsninger, at din shoppingoplevelse er bekymringsfri. 

De fleste af vores produkter er altid på lager, så leveringstiden er kort, og du behøver ikke vente længe på det, du bestiller. Normalt tager det kun 1-3 dage.

 

Stort udvalg af havemøbler

Ud over udendørs køkkener har vi et bredt udvalg af forskellige typer havemøbler til store og små terrasser og haver, herunder elegante solsenge, praktiske havesæt og hyggelige sofagrupper, der passer til enhver smag. 

Vi leverer havemøblerne til din dør, og fragten er altid gratis.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.