Behagelige hængekøjer med stativ

2 Items

per page
Set Descending Direction

2 Items

per page
Set Descending Direction

For mange er drømmen at ligge i en hængekøje og slappe af, og til dig, der hverken har træer eller andre mulighed for at hænge en hængekøje op, så er en hængekøje med stativ et fremragende køb. 

 

Selvom mange ønsker sig en hængekøje udenfor, er det ikke altid så let at finde en plads, der passer mellem to træer med præcis den rette afstand. Men her hos Sparmax har vi en fin løsning, nemlig en hængekøje med stativ. Dette havemøbel løser udfordringen, når du ikke har nogen mulighed for ophængning i hverken træer, gelænder og/eller væg.

 

Sommerens mest brugte havemøbel?

En hængekøje med stativ er et havemøbel, der tiltrækker både børn og voksne. Det bliver derfor helt sikkert også dit udeareals mest populære sted denne sommer. Her kan du sove i fred, læse en bog i skyggen og bare lade tiden gå.

Alle, der har hængt ud i en hængekøje ved, hvor behageligt det er. Det er simpelthen den ultimative afslapning. Og hvis det er varmt og fugtigt og svært at sove indendørs en varm sommernat, så kan du bare tage et tæppe med og lægge dig til at sove i hængekøjen.

Fordi en hængekøje med stativ ikke hænger så højt, er den også nem at komme ind og ud af uden at skulle bekymre dig for at vippe ud af køjen. 

 

En hængekøje til mange forskellige udendørsområder

En hængekøje med stativ kan nemt flyttes rundt og passer til de fleste steder på udendørsområdet. For eksempel:

  • I skyggen eller midt på græsplænen i haven
  • På terrassen
  • På verandaen eller altanen 

 

Og du behøver ikke nødvendigvis fjerne hængekøjen om vinteren. Hvis du har plads nok, for eksempel i et anneks eller i din udestue, kan du blot tage dette lille stykke sommer med indendørs og fortsætte med at nyde livet i en hængekøje.

Stativet til hængekøjen er nemt at montere og bruge, og havemøblet tager ikke meget plads. Det betyder også, at du sagtens kan tage dit nye foretrukne havemøbel med dig i sommerhus eller på campingpladsen.

 

Solid stativ til hengekøyen

Et så populært møbel som en hængekøje bliver naturligvis flittigt brugt og bør derfor også være solid. Hos Sparmax har vi hængekøjer, der kan tåle meget brug. Stativet til hængekøjerne er lavet af et pulverlakeret stålstel, der sikrer, at hængekøjen er stabil og holdbar. Tekstilerne er også robuste, men samtidig tidløse og passer ind i enhver have og kan matches med de fleste udemøbler, uanset stil.

Og hvis hængekøjen skulle blive beskidt, kan du heldigvis vaske den i vaskemaskinen.

OBS. Selvom vores hængekøjer med stativ tåler en dansk sommer, som jo kan byde på lidt af hvert, så kan det være en god idé at tage tekstil-delen med ind i dårligt vejr, især ved kraftig vind, så hængekøjen ikke ender rundt i hele haven.

 

Gyngestol for to

Turtelbuen-gyngestolen er en dejlig gyngestol (eller hængende lænestol), med plads til to personer. Du skal lede længe efter et mere komfortabelt havemøbel. Den elegante gynge er lavet af lamineret lærketræ og har en solid sejldug, der giver skygge. Selve stolen hænger i en kæde, som du kan regulere, alt efter hvordan du gerne vil sidde eller ligge.

Hvis du ønsker at sidde ekstra behageligt, lænet tilbage og afslappende, så har vi hos Sparmax også hængekøjer og hængesofaer i vores store udvalg af havemøbler.

 

Køb af hængekøje med stativ 

Du kan nemt selv montere en hængekøje. Hængekøjen leveres som en flad pakke, men du kan samle den på under en halv time. Alt det nødvendige værktøj medfølger i pakken.

Både hængekøjer, hængestole og hængesofaer kan nemt bestilles i vores online butik. Så længe varen er på vores lager, vil du have møblet leveret til din hjemmeadresse inden for ganske kort tid. 

Hos Sparmax har vi fri fragt i hele Danmark. Vi har også gode salgsbetingelser med udvidet garanti på vores møbler.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.