Massagestole

6 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Eisenhower massagestol
  Sommerudsalg
  Eisenhower massagestol

  Nyhed! Eisenhower 3D massagestol er en af vores nyeste introducerede produkter. Med effektiv og nøjagtig scanning af kroppen, er du sikret en massage, der er perfekt tilpasset netop dig. I samspil med den fantastiske Zero Gravity funktion, der arbejder med din egen vægt, er dette en oplevelse, der kan sammenlignes med en professionel massør. Eisenhower massagestolen har en uendelig række af programmer og funktioner.

  27.995,-
  Spar: 1.000,-
  Førpris: 28.995,-
  Forventet leveringsdato: 17.11.2024
 2. Roosevelt massagestol i coffee
  Sommerudsalg
  Roosevelt massagestol i coffee

  Nyhed! Roosevelt 3D massagestol er netop blevet lanceret. Med en effektiv og nøjagtig scanning af kroppen får du en massage som er perfekt tilpasset din krop. Sammen med den fantastiske Zero Gravity funktion, som arbejder med din egen vægt, er dette en oplevelse som mange sammenligner med en professionel massør. Roosevelt har en bred vifte af programmer og funktioner.

  Rating:
  100%
  24.995,-
  Spar: 1.000,-
  Førpris: 25.995,-
  Forventet leveringsdato: 17.11.2024
 3. Carter Shiatsu massagestol i off-white
  Carter Shiatsu massagestol i off-white

  Carter massagestol giver dig den nyeste teknologi inden for afslapning med fantastisk massage i dit eget hjem. Forkæl dig selv med en helkropsmassage, som netop giver det bedst mulige tryk til din krop, som baseres på stolens automatiske scanning af netop dig. Vores dynamiske massagestole bruger ruller, som er designet til at følge hver persons kropskonturer, for at sikre at det påførte tryk giver det mest terapeutiske resultat. Vores dynamiske massagestole aktiverer stressaflastende punkter på nakke, ryg, lænd, bagdel og lår – dette giver dig en dyb og effektiv massage. Carter – du skal opleve det for at kunne forstille dig hvordan fuldstændig afslapning føles!


  Rating:
  100%
  17.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
 4. Cleveland massagestol rød
  Cleveland massagestol rød

  Vores nyeste massagestol, der er specialdesignet til kvinder! En lille designperle med funktioner mange kun har turde drømme om. Her får du alt fra balleløft til bækken-, hofte- og taljetræning og meget mere til. Selvfølgelig kan den også give en dejlig og afslappende luftmassage, hvis du måtte ønske dette. Måske den perfekte gave til en du holder af?


  Rating:
  80%
  2.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid

6 Items

per page
Set Descending Direction

Massagestole er perfekt til dig som har en travl og stresset hverdag, men også til dig, som nyder selvforkælelse. Vi hos Sparmax har et sortiment af forskellige massagestole, så du er sikker på at finde netop den massagestol, som passer til dig.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.