• check

    Hurtig levering

  • check

    365 dages returret

  • check

    Godkendt af e-mærket

Infocenter

Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret – gælder kun private)

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved 39 20 00 11 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du fortryder købet inden du har modtaget produktet:
Du kan annullere en ordre uden omkostninger hvis vi endnu ikke har afsendt produktet fra vores lager. Hvis vi allerede har afsendt produktet fra vores lager skal du som kunde dække forsendelsesomkostningerne retur til lageret. Ønsker du at annullere en ordre skal du kontakte os på support@sparmax.dk.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Badekar, boblebade, badeværelsemøbler, bruse- og dampkabiner, brusesøjler, sauna, spabade, havemøbler, badetønde, grill- og camping hytte, massagestole og motionudstyr.
Udgifterne for returnering organiseres og betales af køber.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Du får naturligvis dine penge tilbage hvis du fortryder:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Minus evt. fragtkostnader. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget produktet retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Den eneste omkostning du har når du fortryder et køb, er omkostningerne ved at sende produktet tilbage til os.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen samt udfylde og medsende returblanketten som vi sender med produkterne.

 

Fortrydelsesformular

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR
(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Sparmax Danmark
Classensgade 25
39200011
support@sparmax.dk

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
- Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
- Dato

(*)Det ikke relevante udelades

Copyright © 2022 Sparmax. All rights reserved.