Dekorér dit udeareal med fine havekrukker

12 Items

per page
Set Descending Direction

12 Items

per page
Set Descending Direction

For at skabe et mere hyggeligt udeareal, så kan du anskaffe dig nogle havekrukker med grønne planter, smukke blomster, tomater eller urter. Planter i havekrukker har den fordel, at de er bedre beskyttet mod snegle og andre skadedyr, og så behøver du heller ikke luge. 

 

Havekrukker giver et æstetisk løft til enhver have — både krukkerne i sig selv og de flotte planter, du putter i dem. Du kan nemt flytte rundt på krukkerne, uanset om du har en have, terrasse eller altan. Det giver dig stor frihed til at indrette dit udeareal men også til at flytte planterne frem og tilbage mellem sol og skygge — alt efter hvordan dine planter trives bedst. 

 

Indret dit udeareal med store og små havekrukker

Hos SparMax finder du et stort udvalg af moderne og klassiske havekrukker samt blomsterkasser, der alle tåler at stå udenfor. Vores fiberler-havekrukker fås i flere forskellige størrelser og designs, så du kan vælge dine foretrukne efter din personlige stil. 

Vi har også et stort udvalg i polyrattan, som passer perfekt med vores loungesæt eller andre havemøbler i rattan og aluminium fra SparMax. Fyld havekrukkerne med små buske, planter eller farverige blomster, og skab en livlig atmosfære på terrassen til stor glæde for både mennesker, bier og humlebier. 

 

Havekrukker til blomster, grøntsager eller små træer

Du tænker måske, at urtepotter og havekrukker til udendørs brug primært bruges til blomster og planter. Men der er mange flere alternativer. Havekrukker er også et glimrende valg, hvis du ønsker at starte en køkkenhave men er udfordret på plads. I havekrukkerne kan du dyrke grøntsager, som tomater, salat, peberfrugt, chili, kartofler og løg. 

Sørg for at forspire frøene først i løbet af foråret, og plant dem ud i krukkerne, når de er blevet store og stærke nok, og nattefrosten er væk med en tiltagende varme. Når du bruger havekrukker til dyrkning, så bør du sikre et godt dræn i bunden af krukken med eksempelvis lecakugler eller fiberdug.

 

Flyt køkkenhaven, som du har lyst til 

En af fordelene ved at bruge havekrukker til køkkenhave er, at du kan flytte rundt på det, som du har lyst. Du kan eksempelvis sikre så mange solskinsrige timer som muligt til din tomatplante ved at flytte den med solen. 

Tips: Hvis du har et lille rullebræt, kan du bruge det til at skubbe krukkerne i stedet for at skulle bære dem. Plant også din egen urtehave i krukkerne, så du altid har frisk purløg, timian, citronmelisse eller mynte ved hånden. De store havekrukker er desuden velegnede til små træer, som oliventræer og appelsintræer.

 

Køb vejrbestandige havekrukker

Danmark er et land med alsidigt vejr, så når du skal købe dine udendørsprodukter, er det vigtigt at investere i slidstærke materialer. Vores krukker til udendørs brug kan både tåle frost, sol og regn — hvilket er et must, hvis du vil have glæde af dine flotte havekrukker i mange år fremover. Vores udvalg af havekrukker og blomsterkasser til dit udeareal er lavet af robuste materialer, som vedligeholdelsesfri rattan og fiberler.

 

Du får kvalitet med alle vores produkter

Hos SparMax har vi et stort fokus på kvalitet. Vi ønsker, at du skal føle dig sikker i dit køb og har tillid til kvaliteten af vores produkter. Vi overholder selvfølgelig købeloven, hvilket betyder, at du som kunde har ret til gratis at få varen repareret eller ombyttet, hvis den krukke, du køber, er defekt eller beskadiget. Er det tilfældet, skal du sende SparMax en mail hurtigst muligt. Servicegarantien er begrænset til fejl, der anmeldes inden for 24 måneder efter varens leveringsdato fra SparMax.

 

Fragt og levering

Vi tilbyder gratis fragt i Danmark, så du nemt kan få dine varer leveret hjem til din hoveddør. For os er det vigtigt at sikre kundetilfredshed på hele købsrejsen, lige fra researchfasen til onlinekøbet og hjemmeleveringen. Vores samarbejdspartner kan du trygt stole på, at de leverer dine varer sikkert og skånsomt. De stræber desuden efter så få omladninger som muligt, hvilket betyder kortere leveringstider og langt færre transportskader. 

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.