Dampkabiner med spabad og bobler

12 Items

per page
Set Descending Direction

12 Items

per page
Set Descending Direction

Kunne du tænke dig en dampkabine? Og har du også overvejet et spabad? Hos Sparmax behøver du ikke at vælge mellem dem. Hos os finder du en dampkabine med spabad som en samlet løsning. 

 

En dampkabine med spabad er den perfekte mulighed for at opgradere et helt almindeligt badeværelse. Her kan du få spa-følelsen uden at skulle forlade hjemmet. Det forfriskende boblebadssystem med jetstråler lindrer og masserer ømme muskler og giver dig den luksuriøse boblebadsfølelse i dit eget hjem.

 

Nyd en dampkabine med boblebad

Som Peter Plys siger: "Ja tak, begge dele!" Vores dampkabiner med boblebad er en unik kombination for de kræsne, der kræver det allervarmeste. 

Det er værd at bemærke, at vores kombinerede løsninger ikke bare er dampkabiner med boblebade, men dampkabiner udstyret med både boblebade og massagebade. Og her hos Sparmax har vi udvalgt de mest eksklusive modeller på markedet. For at gøre din oplevelse helt speciel, har vi ikke sparet på noget. 

 

En dampkabine med spabad forvandler badeværelset til en spa

En dampkabine med spabad er som en lille hjemmespa. Nyd den terapeutiske effekt af dampen, som renser luftvejene og lindrer muskelsmerter. Synk derefter ned i det varme bad, fyldt med bobler og massagefunktioner, for den ultimative afslappende oplevelse.

Flere af vores dampkabiner med spabad tilbyder ekstra funktioner, som aromaterapi, hvor du kan nyde afslappende duftolier i dampen. Nogle af dampbadene har også farvede lyseffekter, der skaber en rolig atmosfære. Muligheden for at lytte til din yndlingsmusik under dampen samt massagen er virkelig prikken over i'et.

 

En dampkabine med spabad er godt for krop og sjæl

Kombinationen af damp- og massagebad er godt for både din krop og dit sind.

Spændte muskler slapper af, og ømhed og smerter i kroppen reduceres, når dampen og massagestrålerne udøver deres magi. Hvis du er forkølet, vil du mærke, hvordan dampen løsner slim og lindrer symptomerne.

Et dejligt brusebad og en tur i boblebadet kan fjerne dagens stress efter en hektisk dag. Du kan samtidig få en bedre søvnkvalitet og vågne op forfrisket og energisk næste dag.

Elsker du at sidde i en sauna, men har du ikke plads til det derhjemme? En dampkabine med spabad varmer hurtigt op, er nem at betjene, kræver minimal vedligeholdelse og giver dig en eminent saunaoplevelse.

 

Find din dampkabine med spabad i forskellige størrelser

Vores kombinerede spabad med dampkabine fås i forskellige designs og størrelser. 

Nogle modeller er designet til hjørner, mens andre kan placeres i hjørner og langs væggen på badeværelset. De fleste dampkabiner med spabad har plads til én voksen, men vi har også en større model, hvor to personer kan bade sammen.

 

Tjek produktet, før du beslutter dig

Udover at måle dit badeværelse for at finde det dampbad, der passer til dit hjem, er det en god idé at tjekke tekniske specifikationer og tilbehør, før du beslutter dig – som for eksempel: 

 • massagefunktioner og antal massagestråler
 • type af brusehoved
 • bluetooth
 • belysning
 • hylder til shampoo og sæbe
 • maksimal temperatur på damp
 • hvor kraftig dampgeneratoren er
 • blandingsbatteri
 • kontrol af tid og temperatur
 • udsugningsventilator
 • rengøringssystem.

 

Det er også en god idé at finde ud af, om du har brug for at bestille tilbehør, såsom en tilslutningsslange og en varmekolbe.

 

Forsendelse og levering af vores dampkabiner med spabad

Bestil din nye dampkabine med spabad i dag, og få den leveret inden for få arbejdsdage (hvis vi har den på lager). Vil du gerne have hjælp til installationen? Så kan du bestille installation med, når du køber kabinen. Hvis du vil have hjælp til at tilslutte vand og afløb, skal du få en VVS-mand til at gøre det. 

Du kan her på vores hjemmeside få mange flere informationer om betaling samt forsendelse og levering. Du kan også kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål, både før, under og efter dit køb.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.