Sov godt med en god boxmadras

15 Items

per page
Set Descending Direction

15 Items

per page
Set Descending Direction

En boxmadras er alsidig og kan fungere på flere måder. Boxmadrasserne kan bruges som enkeltsenge, og de kan sættes sammen til en dobbeltseng. Sammen med en separat madras og en topmadras kan boxmadrassen desuden fungere som bunden af en kontinentalseng. I modsætning til en kontinentalseng er boxmadrasser nem at flytte, for eksempel ved rengøring.

 

Boxmadrasser i 3 størrelser

Hos Sparmax har vi boxmadrasser i 3 forskellige størrelser:

 • 75x200 cm
 • 90x200 cm
 • 120x200 cm

 

For børn er smalle størrelser som 75x200 cm ofte tilstrækkelige. Voksne foretrækker normalt bredere enkeltsenge på 90x200 cm eller 120x200 cm.

Alle vores boxmadrasser leveres med topmadras inkluderet i prisen. Hvis du vælger en anden topmadras end den, der er standard, koster det lidt ekstra. Men det kan være det værd, for at finde præcis den, du ønsker, og som kan sikre dig en god nattesøvn. Du finder forslag til alternative topmadrasser i hver produktbeskrivelse på vores hjemmeside.

 

Boxmadras + overmadrass - den perfekte kombination

En boxmadras er perfekt for dig, der foretrækker at ligge på et forholdsvis fast underlag. Men med en topmadras kan du tilpasse din seng og gøre den blødere eller endnu fastere, hvis det er det, du ønsker. Hos Sparmax har vi tre forskellige typer topmadrasser fra Skjærgaard®:

 • Gelatex topmadras
 • Tigertouch topmadras
 • MemoryFoam topmadras, der formes ved hjælp af kropsvarme

 

Alle topmadrasser er 8 cm tykke. Længden på topmadrassen er 200 cm, hvilket er det samme som alle boxmadrasser, du finder hos Sparmax. Topmadrasserne fås i mange forskellige bredder, herunder 75x200 cm, 90x200 cm og 120x200 cm. Hvis du vil sammensætte to boxmadrasser til en dobbeltseng, har vi også topmadrasser i størrelser som 150x200 cm og 180x200 cm.

Udover at give god liggekomfort beskytter topmadrassen også boxmadrassen mod slid, snavs, pletter og sved. Betrækket til topmadrassen kan desuden vaskes ved 60 grader.

 

Hvordan vælger du den rigtige boxmadras?

At finde den helt rigtige madras kan være en udfordring, men det er vigtigt at vælge en boxmadras, der passer til dig. Vægt, temperatur og personlige præferencer spiller her en rolle.

Hvis du vejer under 60 kg, anbefaler vi en medium madras. Hvis din vægt ligger et sted mellem 60 og 95 kg, vil en fast madras ofte være den bedste løsning. Og for dig, der vejer 95 kg eller mere, anbefales en ekstra fast madras. Men som sagt spiller personlige præferencer også ind. Med en passende topmadras kan du desuden nemt justere komforten og få boxmadrassen præcis, som du ønsker den.

 

Pocketfjedre i madrassen

Hos Sparmax forhandler vi kvalitetssenge fra Skjærgaard®. Vores boxmadrasser har alle Bonellfjedre i bunden og 7-zonede pocketfjedre ovenpå. Det betyder altså, at du får to lag fjedre i én og samme boxmadras. I alt er boxmadrasserne 26 cm tykke.

Pocketfjedring anvendes ofte i kvalitetsmadrasser. Hver fjeder er indpakket i lommer af stof. Boxmadrasserne modstår derfor slid, støj og bevægelse. Derudover har boxmadrassen mange støttepunkter. Den former sig bedre efter kroppen og gør, at du ligger mere afslappet. Boxmadrasserne fra Skjærgaard® har en 7-zonet Therapy® pocketfjedring. Boxmadrassen har desuden blødere zoner til hofter og skuldre, så du får støtte, hvor du har brug for det, og korrekt aflastning under søvnen.

 

Oppgrader boxmadrassen med en sengegavl

Kombinér din boxmadras med en sengegavl, der er designet til at passe til vores Skjærgaard® senge, hvis du ønsker ekstra siddekomfort og et flot finish til din seng. De stofbeklædte gavle fra Sparmax giver et mere eksklusivt og hyggeligt udtryk, og de er behagelige at læne sig op ad, når du for eksempel sidder og læser eller spiser morgenmad i sengen.

Sengegavlene fås i størrelser, der passer til boxmadrasserne med bredderne 90 cm og 120 cm, men også 140 cm, 150 cm, 160 cm, 180 cm og 200 cm, for dig der sammensætter to boxmadrasser.

Farverne på sengegavlene matcher sengebundene og er i rolige og naturlige nuancer, der passer ind i de fleste soveværelser.

 

Vedligeholdelse og rengøring

God vedligeholdelse sikrer dig en boxmadras, der holder år efter år. Her er nogle gode råd:

 • Når du skifter sengetøj, bør du vente et par timer, inden du redder sengen på ny. På den måde får boxmadrassen luft og tid til at fjerne fugt.
 • Skift gerne dit sengetøj hver uge.
 • Støvsug ugentligt for at undgå husstøvmider.
 • Vask topmadrassens betræk efter behov. Alle topmadrasser fra Sparmax har aftagelige betræk, der kan maskinvaskes ved 60 grader.
 • Får du pletter på sengen, bør du fjerne dem så hurtigt som muligt.

 

Prøveperiode og ekstra lang garanti på senge

Med mange gode tilbagemeldinger fra vores kunder føler vi sikre på, at du finder en seng, der passer til dig. Men skulle du ombestemme dig, eller der skulle ske noget med sengen, har vi gode vilkår for vores kunder.

Blandt andet får du 120 dages prøveperiode, hvis du køber en Skjærgaard®-seng fra Sparmax. Du vil nemlig have brug for lidt tid til at vænne dig til sengen og mærke, om den virkelig passer til dig. Hvis for eksempel fastheden på boxmadrassen ikke er rigtig for dig, kan du bytte sengen uden ekstra omkostninger.

Kvalitet er vigtig for os, og vi har derfor også udvidet garanti på de fleste produkter. Vores boxmadrassen har for eksempel en garanti på 25 år mod ramme- og fjederbrud.

Vores Skjærgaard® boxmadrasser leveres færdigmonterede. Alt, hvad du skal gøre, er at skrue benene på rammen under sengen og ligge topmadrassen på.

Din nye boxmadras leveres til din dør inden for få dage, hvis vi har den på lager.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.