Vælg en solid parasol for effektiv solafskærmning

5 Items

per page
Set Descending Direction

5 Items

per page
Set Descending Direction

God solafskærmning gør oplevelsen på terrassen endnu bedre. Vælg en parasol, der giver skygge, når det er nødvendigt, og som kan modstå en dansk sommer med masser af vind og vejr.

 

Danskerne elsker at være ude i solen, når den viser sig fra sin bedste side, men på de varmeste dage kan det hurtigt blive ubehageligt at være udsat for solens skarpe stråler. 

Her kan der opstå et behov for skygge under en parasol.

 

Giver solbeskyttelse, når du har mest brug for det

Den ideelle terrasse er den, hvor du kan nyde solen, når du ønsker det, og slappe af i skyggen, når det er nødvendigt. Hvis du bor et sted, hvor du kan få naturlig skygge fra træer eller måske har en udereal både på skyggesiden og solsiden af boligen, så har du måske ikke behov for ekstra solskærmning. Men det kan være praktisk med en parasol, som kan åbnes og lukkes på terrassen eller i haven, for eksempel over dit havesæt eller dine loungemøbler. Eller måske ønsker du en parasol over cafésættet eller solsengen, når du har brug for en pause fra solen.

For dem, der har en udendørsområde på en altan eller terrasse, hvor solen skinner hele dagen, kan en parasol være nødvendig for at nyde sommerdagene i fred og ro.

 

Sådan vælger du den rette parasol til dit udeareal

Der er mange typer parasoller at vælge imellem. Et godt tip er at starte med at tænke over, hvilke funktioner du har brug for.

En parasol, der kan tiltes, kan være praktisk, blandt andet fordi du nemt kan styre, hvor du ønsker skyggen, efterhånden som solen flytter sig i løbet af dagen. Vi har både runde og firkantede hængeparasoller, der kan tiltes, som du vil. Du kan dreje disse parasoller rundt om deres egen akse, indstille dem i den ønskede vinkel mod solen og justere højden. Hængeparasollerne hænges op i rammen, så du undgår forhindringer, som en midterstang typisk skaber.

Begge modeller er super nemme at justere med hjælp fra et enkelt spændehåndtag, der åbner parasollen og skubber den i position.

Tip! Hvis parasollen skal bruges omkring dit bord bord, er parasollen Heaven perfekt. Den passer perfekt sammen med Ibiza-havebaren, der er et elegant firkantet bord med otte barstole og med mulighed for at integrere parasollen.

En god parasol giver ikke kun beskyttelse mod varmen. Den giver også vigtig beskyttelse mod skadelige UV-stråler. Og hvis der pludselig kommer en lille byge midt under middagen, så kan den også skærme spisepladsen mod regnen.

 

Hvilken størrelse parasol har du brug for? 

Hos SparMax kan du vælge mellem flere elegante modeller. Alle parasoller er brugervenlige og nemme at håndtere, men hvilken størrelse skal du vælge?

Nogle gange vil størrelsen på dit udeareal selvfølgelig være afgørende for parasollens størrelse. Ønsker du muligheden for at beskytte et helt sofaområde mod sol og regn, ønsker du at have dit havesæt under parasollen, eller har du kun brug for at skabe skygge til solsengen eller havestolen på altanen?

Vores største parasol hedder Sky og har en diameter på 3,5 meter. Den er lavet af aluminium og leveres med en mørkegrå polyesterdug. Parasollen leveres med en base og et cover, der er designet til at fungere sammen. På den måde slipper du for parasoller, der vakler og er svære at placere.

Alle solparasoller fra SparMax er nemme at montere uden brug af værktøj, og det tager kun få minutter at sætte dem op.

 

Fragt og levering af havemøbler 

Alt hvad du køber af havemøbler hos SparMax, bliver leveret direkte til din dør. Vores transportfirma fokuserer på så få omlastninger som muligt, hvilket minimerer risikoen for transportskader og giver hurtigere leveringstider.

Du betaler aldrig told eller andre ekstraomkostninger når du handler hos SparMax.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.