Oppustelige spabade

8 Items

per page
Set Descending Direction

8 Items

per page
Set Descending Direction

Med et oppusteligt spabad kan drømmen om en hjemmespa gå i opfyldelse og til en meget overkommelig pris.

 

Forestil dig at kunne gå ud på din egen terrasse og synke ned i dit eget spabad efter en lang dag på arbejde. Med vores prisvenlige, oppustelige spabade kan du få din egen spa derhjemme eller i dit sommerhus. 

I et oppusteligt spabad kan en øm og træt krop få ultimativ afslapning. Læn dig tilbage, og lad dyserne løsne spændingerne i din krop. Eller hvad med et terapeutisk bad efter en hård træningssession?

Vores spabade kan også bruges på kolde vinterdage. Her får du ægte hverdagsluksus!

 

Udendørs spabade til forskellige behov og ønsker

Hos Sparmax kan du vælge udendørs spabade i mange forskellige størrelser. De mindste kan rumme to til fire personer, mens de største spabade kan rumme fem til syv personer.

Du kan også vælge mellem runde og firkantede spabade, der kommer i forskellige flotte designs. 

Alle vores oppustelige spabade er forsynet med en tyk siddemåtte, så du kan sidde så behageligt som muligt. 

 

Oplev spabadets smarte funktioner

Hos Sparmax har vi samlet et stærkt udvalg af spabade til dig, der alle byder på smarte funktioner, som eksempelvis:

  • automatisk vandfiltrering
  • massagesystem med mange dyser
  • betræk med oppustelig, heldækkende isoleringspude
  • lydløs pumpeenhed
  • massagepumpe på 800 Watt
  • varmeelement på 2000 Watt
  • cirkulationspumpe på 50 Watt
  • 2 års garanti
  • CE-godkendelse
  • skandinavisk brugervejledning

 

Nyd spabad og massage helt året rundt

Uanset hvilket spabad du vælger hos os, kan det bruges ude hele året rundt. Temperaturen stiger med 1,5-2 grader i timen, og vandet varmes hurtigt op til 40 grader. Opvarmningen stopper automatisk, når temperaturen når 41 grader.

Alle vores oppustelige spabade er forsynet med fryseskjold (Freeze Shield), som sikrer, at vandtemperaturen forbliver mellem 6 og 10 grader, selvom varmen er slukket. Spabadene er desuden udstyret med energisparefunktion og timer.

Tip: Med Lay-Z Spa-teltet får dit spabad ekstra beskyttelse mod vejr og vind. Teltet er 255 centimeter højt, så du kan stå oprejst. 

 

Få masser af velvære med et lydløst spabad

Vores oppustelige spabade er lige så nemme at samle, som de er at skille ad. De puster sig selv op på to minutter, kan hurtigt fyldes op med haveslangen og er udstyret med en prop i bunden for nem tømning af vand. Det betyder, at du ligeledes kan tage spabadet med i sommerhus eller på camping — og ikke kun nyde det derhjemme i haven. 

Du behøver heller ikke bekymre dig om at forstyrre naboen. Alle vores spabade er stille, så du kan nyde det varme vand uden forstyrrelser fra støjende motorer.

Et spabad er simpelt sagt en fantastisk investering for dig, der ønsker mere livskvalitet i hverdagen og komfort for hele familien.

 

Hvor skal jeg placere mit spabad?

Et spabad fyldt med vand vejer meget, så hvis den skal placeres på terrassen, er det vigtigt, at terrassen kan tåle vægten. Sørg for at placere hjemmespaen på en stabil og plan overflade.

Hvor du vælger at placere dit spabad, vil sandsynligvis have betydning for, hvor meget du kommer til bruge det. Tænk derfor placeringen grundigt igennem, inden du installerer spabadet, så du ikke skal flytte rundt på det igen. Vil du bruge det oppustelige spabad om vinteren, er det rart med kort afstand fra badet til huset, så du lynhurtigt kan hoppe ud i vandet og tilbage igen. Når du sidder i badet, kan det også være en fordel at have en form for afskærmning, så I kan sikre mere privatliv.

Husk at sørge for god sikkerhed omkring spabadet, så udearealet er sikkert for både store og små. Vær også opmærksom på, at alle vores spabade kræver 16 ampere (A) strøm.

 

Så simpelt er det at installere spabadet

Det tager ikke mere end 10 minutter at installere vores spabade fra Lay-Z. Du behøver ikke noget værktøj for at forbinde pumpeenheden, da den nemt forbindes med en skrueforbindelse, som du spænder med hånden.

Derefter fylder du spabadet op med vand fra haveslangen og tilsætter så kemikalier, inden vandet varmes op til den ønskede temperatur. Når temperaturen er nået, hopper du bare i og læner dig komfortabelt tilbage i din nye udendørs spa.

I spabadet er der et integreret digitalt kontrolpanel, som er nemt at bruge. Her kan du regulere temperatur, massagestyrke og rengøringsprogrammer med få klik.

 

Hold vandet rent og varmt med et isolerende låg

Du tænker måske, at der er meget arbejde i at holde et udendørs spabad rent? Men med vores spabade er det modsatte faktisk tilfældet. Alle Lay-Z spabade kommer med et låg, der har en oppustelig heldækkende isoleringspude. Dette tykke og isolerende låg beskytter mod varmetab og holder samtidig vandet rent. Låget er fastgjort med seks robuste stropper, når spaen ikke er i brug.

 

Sådan renser du dit udendørs spabad

Vandet i spabadet filtreres automatisk gennem et stort filter. Og med en klortablet-dispenser kan du nemt sikre, at den rette mængde kemikalier tilsættes spabadet. Bemærk, at klor i pulverform ikke må bruges i vores spabade. 

Et rengøringssæt med net, skurebørste og skurehandsker er også yderst brugbart til dig, der ejer et udendørs spabad. Med udstyret kan du nemt fange blade og snavs fra poolvandet og rense langs spabadets vandlinje.

For at holde vandet rent og hygiejnisk er det vigtigt altid at gå i bad, inden du bruger dit spabad. En person, der ikke tager brusebad med sæbe før badning, forurener vandet med bakterier op til 200 gange mere end en person, der vasker sig, før han eller hun bruger badeværelset.

 

Hvor meget strøm bruger et spabad?

Et spabad kan have varierende omkostninger i strømforbrug afhængigt af flere faktorer. Hvis du har et udendørs spabad med en kapacitet på 1.000 liter og bruger det mellem to og fem gange om ugen, kan det koste dig omkring 1.800-2.700 kWh om året — svarende til cirka 4.050 kroner En udendørs spa har for en gennemsnitlig, dansk spabadsejer en månedlig omkostning på mellem 500 og 1.000 kroner, afhængigt af vandmængden der skal opvarmes, hyppigheden af brug og elpriserne.

Om sommeren bruger dit spabad meget lidt strøm. Har du et velisoleret spabad, kan du forvente, at det bruger cirka 150-250 kWh strøm om måneden om sommeren. Når det er koldest om vinteren, kan du forvente, at forbruget stiger til 300-400 kW/t.

Husk, at isolering er vigtig for at holde strømforbruget nede. Et låg, der isolerer godt, er derfor ideelt, når kulden kommer.

 

Fragt og levering

Når du køber et spabad hos SparMax, bliver det leveret lige til døren. Vores transportfirma har stort fokus på at have så få omladninger som muligt, hvilket giver hurtigere levering og mindre risiko for transportskader. 

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.