Find havemøbelovertræk hos SparMax

12 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Overtræk til runde havegrupper, dia 280 cm, h 100 cm
  Overtræk til runde havegrupper, dia 280 cm, h 100 cm

  Dia 280 cm, H: 100 cm

  For optimal opbevaring/beskyttelse. Havemøbelovertræket er tilpasset runde havegrupper som f.eks. Karibia rund, Living runde, Komfort rund og Jamaica rund. Illustrationsbillede

  Rating:
  100%
  1.990,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid

12 Items

per page
Set Descending Direction

Havemøbler er ofte lige så flotte og dyre som vores indemøbler, men de er langt fra lige så godt beskyttede. Et havemøbelovertræk giver god beskyttelse mod vind og vejr.

 

Sommeren i Danmark kan byde på mange forskellige vejrforhold. Nogle dage tilbringer vi udenfor i strålende solskin og dejlig varme, men andre dage blæser det rundt omkring os. Derefter kan vi få en hel uge med regn, før solen titter frem og indbyder til havehygge igen.

Ikke desto mindre er der mange af os, der prioriterer flotte og komfortable havemøbler, og derfor er det også vigtigt at sørge for, at de er godt beskyttede på blæsende og våde dage. En vandtæt overtræk til udendørsmøbler vil sikre, at møblerne ser lige så flotte ud, næste gang du ønsker at bruge din udeareal.

 

Havemøbelovertræk som beskytter mod vejr og pollen

Havemøbelovertræk er helt klart smarte, for når du har investeret i havemøbler, som du godt kan lide, ønsker du selvfølgelig, at de skal holde i lang tid. Det gælder om at beskytte dem mod mug, skimmel og fugtighed, og det er også rart at undgå, at de bliver dækket af pollen i løbet af foråret og sommeren. Overtrækket beskytter også mod vind, regn og sollys, så det er smart at have det liggende i nærheden, så du nemt kan dække møblerne til, når du går ind fra aftenen.

Du kan for eksempel have det liggende i en hyndebokse på terrassen eller i din have. Du kan også købe en overtræk specifikt til hyndeboksen hos os, så også denne forbliver fin. Overtrækket vil desuden sikre, at dine havemøbler forbliver rene og flotte gennem den lange vinterperiode.

 

Forskellige former og størrelser

Hos SparMax har vi et stort udvalg af overtræk til udendørsbrug og også hyndebokse. Disse presenninger er specielt tilpasset de forskellige modeller af havemøbler, som du kan købe hos os, og de passer derfor godt omkring havemøblerne og giver optimal beskyttelse under opbevaring.

Der er gode grunde til, at vi har presenninger i så mange forskellige former og størrelser. Der er nemlig stor forskel på, om du skal dække et stort loungesæt, et havebord med stole eller et havesæt. Vi har også mindre presenninger, der passer perfekt til et cafésæt bestående af to stole, skamler og et lille bord. Hvis du bruger et stor overtræk til en mindre gruppe, så vil havemøbelovertrækket blive for løst, hvilket ikke giver optimal beskyttelse.

Vi tilbyder både rektangulære og runde overtræk, og uanset hvilket du vælger, vil dine møbler være godt beskyttede under presenningen.

 

God kvalitet af overtræk til havemøbler

Tag altid et ekstra kig på overtrækket til dine havemøbler før og efter havesæsonen. Hvis der er revner og huller i overtrækket, når møblerne skal stilles væk til vinteren, er det smart at reparere det. Husk også at vaske og tørre overtrækket, så det er rent og pænt, når du lægger det over dine møbler.

Hvis møblerne står godt beskyttet om sommeren, og du lægger overtrækket væk, er det vigtigt at sikre dig, at det er rent og tørt, inden det opbevares. På den måde vil det holde længere, og det vil være hurtigere at lægge det over møblerne, når efteråret kommer.

Vores overtræk er slidstærke og vejrbestandige, og ligesom de møbler, de beskytter, vil de holde sig flotte i lang tid.

 

Tryghed er vigtigt for os 

Når du handler hos SparMax, så skal du føle dig tryg og vide, at du køber varer af god kvalitet. Vi er så sikre på, at du gør det, at vi giver dig to års garanti på vores regnovertræk. Du får desuden to års garanti på pudeovertræk og hele 10 års garanti på havemøbler af glas, rattan og aluminiumsrammer.

Det er også vigtigt for os, at du som kunde bliver tilfreds med hele rejsen - lige fra onlinehandel til produktet er færdigmonteret på din terrasse. Når du køber møbler, havemøbelovertræk og andet tilbehør hos os, leverer vi dem derfor direkte til din dør. Vores transportfirma sørger for sikker og god transport af varerne, som vi sender ud.

Du betaler aldrig told eller andre afgifter, der ikke er inkluderet i prisen, når du kommer til kassen.

Hvis du ønsker mere information om levering, kan du kigge her.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.