Find hyndebokse til praktisk opbevaring af hynder

13 Items

per page
Set Descending Direction

13 Items

per page
Set Descending Direction

Vores flotte hyndebokse i polyrattan beskytter dine møbelhynder mod det skiftende, danske vejr. Find den variant og størrelse, der passer til dit udeareal. 

 

Gode og bløde møbelhynder gør havemøblerne ekstra komfortable, men det danske klima er med til at slide på de fine materialer. Så hvis du vil sikre en lang levetid på dine hynder, bør du opbevare dem sikkert, når det regner og blæser — og til det er en vandtæt hyndeboks et perfekt valg. Hos SparMax finder du flotte hyndebokse i flere størrelser og farver. 

 

Hyndebokse hjælper dig med at holde udeareal ryddeligt

Med en vandtæt hyndeboks i haven, på terrassen eller verandaen er det nemmere at holde orden udendørs. En rummelig hyndeboks har god plads til alle dine hynder, men det er også et glimrende udendørsmøbel til opbevaring af eksempelvis dine børns udendørs legetøj, tæpper eller andet. Kun din fantasi sætter grænser. 

Når alt har sin egen faste plads, er det nemmere at få ryddet op. Når du opbevarer hynder og andet blødt tilbehør i hyndeboksen, så forlænger du levetiden gevaldigt. Det er både bæredygtigt og godt for pengepungen. 

 

Vandtætte hyndebokse, som beskytter mod vind og vejr

Der findes mange hyndebokse på markedet, men kvaliteten varierer meget. Det første, du bør undersøge i jagten på hynder, er deres vandtæthed. Med det danske vejr, der er præget af skiftende temperaturer og dage med både sol og regn, så er det vigtigt, at dine hynder holder tæt. Ellers kan du risikere at komme ud til våde hynder eller at skulle flytte rundt på dem flere gange om dagen. 

Alle hynder hos SparMax er vandtætte og lavet af vedligeholdelsesfri rattan. Den kunstige rattan giver desuden et klassisk look, der ikke følger tidens trends og derfor holder år efter år. 

 

Brug din hyndeboks som bænk

Hvis du har begrænset plads på din terrasse, så kan en hyndeboks også fungere som ekstra siddepladser rundt om spisebordet, når du får gæster. Vi har hyndebokse både med og uden siddehynder. Ønsker du siddehynde på din hyndeboks, så tag et kig på vores varianter fra Lady, der alle kommer med behagelige hynder. 

Hvad enten du leder efter en stor eller lille hyndeboks, så finder du gode valgmuligheder hos SparMax. Her kan du vælge en hyndeboks i den størrelse, der passer til din terrasse. Udvalget byder også på forskellige farver, så find den, der passer bedst til dig og dit cafésæt, loungesæt eller dine havestole.

 

Kvalitet og garanti på alle vores udemøbler 

Hos SparMax har vi fokus på kvalitet. Vi ønsker, at du med ro i maven skal kunne købe vores produkter og vide, at din investering holder længe. Alle vores havemøbler med et glas-, rattan- eller aluminiumsstel har derfor 10 års garanti. 

Hyndeboksene fra SparMax er desuden lavet i UV-behandlet polyrattan, som ikke revner eller blegner i sollys. 

Selvom de fleste af vores hyndebokse godt kan tåle at stå udenfor hele året, bør du alligevel dække dem til med et beskyttende regnslag gennem vinteren eller stille din hyndeboks ind i skuret. 

 

Ikke alt rattan er lige godt

Der findes mange forhandlere af rattan-havemøbler på markedet, og kvaliteten kan varierer meget. Selvom havemøblerne ved første øjekast ser ens ud, så er der stor forskel på kvaliteten, — alt afhængig af prisen. Der er flere eksempler på, at nogle producenter har blandet kridt eller gips i den kunstige rattan for at spare på omkostningerne, og det får kasserne til at revne og blive porøse efter kort tid. 

Ved køb af rattanmøbler kan du med fordel tjekke, at kurvefletningen er tæt, og at aluminiumsrammen er fuldsvejset og pulverlakeret. 

 

Fragt og levering af hyndebokse

For os er det vigtigt, at du som kunde er tilfreds med hele købsrejsen — fra onlinekøbet til levering. Vores transportfirma har stort fokus på god og sikker transport og stræber efter færrest mulige omladninger. Det minimerer både leveringstiden og transportskader.  

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.