Blandingsbatteri til bruser

13 Items

per page
Set Descending Direction

13 Items

per page
Set Descending Direction

Nyd en fantastisk bruseoplevelse med vores termostatstyrede blandingsbatterier. Vores brusearmaturer fra blandt andet Grohe sikrer en jævn og behagelig vandtemperatur.

 

Kan du huske de gamle brusere uden blandingsbatterier, hvor du skulle styre mængden af varmt og koldt vand med to forskellige vandhaner? Nutidens brusearmatur har gjort det hele meget nemmere. Med et blandingsbatteri kan du nemt finjustere temperaturen med ét greb.

 

Hvad er et blandingsbatteri? 

Blandingsbatterier er designet til at regulere og blande varmt og koldt vand, før det strømmer ud af vandhaner eller brusehoveder. En følsom termostat tilpasser sig ændringer i temperatur og tryk så hurtigt, at du ikke mærker noget. På den måde holder vandstrålen den temperatur, du ønsker, under hele dit brusebad.

 

Blandingsbatterier til badekar og bruser

Hos Sparmax kan du finde blandingsbatterier i forskellige størrelser, designs, materialer og varianter. Vi har både blandingsbatterier til bruser og badekar. Du finder også kombinerede blandingsbatterier hos os. 

De fleste af vores blandingsbatterier er i krom, men du kan også finde sorte brusearmaturer og håndvaskarmaturer i både hvid og sort.

 

Blandingsbatterier fra Grohe - mere kvalitet på badeværelset

Her på vores hjemmeside finder du flere produkter fra det tyske kvalitetsmærke Grohe, blandt andet blandingsbatterier til køkkenvaske og håndvaske. Grohes brusearmaturer har en række smarte funktioner, der gør brusebadet ekstra behageligt og sikkert med hensyn til vandtemperatur.

 

Termostatstyret blandingsbatterier til bruser

Vores blandingsbatterier til brusere er enten trykstyrede eller termostatstyrede. Forskellen er, hvordan vandtemperaturen reguleres. 

Termostatstyrede blandingsbatterier har en indbygget termostat, som holder vandtemperaturen konstant. Hvis temperaturen ændrer sig, for eksempel på grund af en trykændring i vandforsyningen eller brug af andre vandhaner i huset, justerer termostaten automatisk blandingsforholdet mellem varmt og koldt vand. Dette opretholder den forudindstillede temperatur.

 

Trykstyret blandingsbatteri til bruser

Ændringer i vandforsyningens tryk kan påvirke temperaturen på det vand, der kommer ud af blandingsbatteriet. Trykstyrede blandingsbatterier regulerer vandtemperaturen ved at justere blandingsforholdet mellem varmt og koldt vand i overensstemmelse med trykændringer.

Denne type blandingsbatteri er normalt billigere end termostatstyrede alternativer. Men den kan være mindre præcis i forhold til at opretholde en konstant temperatur, især hvis der er store trykvariationer i vandforsyningen.

 

Forskellen på armatur og blandingsbatteri

Selvom begreberne armatur og blandingsbatteri nogle gange bruges i flæng, henviser de til forskellige ting. 

Et armatur er et paraplybegreb, der omfatter alle anordninger, der styrer vandstrømmen, såsom vandhaner, brusehoveder og blandingsbatterier.

Et blandingsbatteri er en del af armaturet og har til opgave at justere vandets temperatur.

 

Hvor længe holder et blandingsbatteri?

De fleste blandingsbatterier holder mellem 10 og 15 år, men det afhænger af typen og kvaliteten af det blandingsbatteri, du køber. 

For at sikre lang levetid og optimal ydeevne for dit blandingsbatteri, er det vigtigt at vedligeholde det ordentligt. Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at holde dit blandingsbatteri i lang tid.

 

Regelmæssig rengøring

Hold dit blandingsbatteri rent ved at tørre det af regelmæssigt med en blød klud. Brug ikke stærke rengøringsmidler, da de kan beskadige overfladen. Undgå helst at bruge en børste eller skuresvamp.

 

Undgå overbelastning:

Anvend ikke unødig kraft, når du justerer håndtagene. Overdreven kraft kan føre til slitage på ventilerne over tid.

 

Kontrollér for lækager

Kontrollér regelmæssigt, om der er lækager omkring blandingsbatteriet og tætningerne. Hvis en lækage opdages tidligt, kan det forhindre større problemer.

 

Fjern kalk

Hvis der er hårdt vand i det område, hvor du bor, kan der dannes kalkaflejringer. Du kan fjerne disse ved at bruge eddike eller en kalkfjerner.

 

Kan jeg selv installere blandingsbatteriet?

Medmindre du ved, hvad du laver, bør du få en blikkenslager eller en anden med forstand på blandingsbatterier til at installere dit brusearmatur. Hvis du gør det forkert, kan det blive ret dyrt, især hvis du får fugtskader på gulv og/eller vægge.

Sparmax er direkte importør af de produkter, vi sælger, og vi skærer alle mellemled væk. Det giver en uovertruffen kombination af pris og kvalitet. På den måde er det også nemmere at få råd til en blikkenslager. 

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.