Find en bruser til dit badeværelse

Elementer 1-24 av 112

Side
per page
Set Descending Direction
 1. Waterlux brusekabine rund hvid
  Sommerudsalg
  Waterlux rund brusekabine

  80x80 - 90x90 - 100x100 cm
  Brusekabine, som er let at montere og af høj kvalitet. Med aftageligt frontpanel. Det er ikke nødvendigt at anvende silikone og monteringen kræver minimalt skruearbejde.

  Rating:
  100%
  6.995,-
  Spar: 1.000,-
  Førpris: 7.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
 2. Waterlux brusekabine rund 90x80 cm
  Sommerudsalg
  Waterlux brusekabine rund 90x80 cm

  L: 90 cm, B: 80, H: 200 cm
  Superenkel at montere! Aftageligt Frontpanel! Ikke nødvendigt at anvende silikone! Næsten intet skruearbejde!

  Rating:
  80%
  6.995,-
  Spar: 1.000,-
  Førpris: 7.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
 3. Waterlux silikonfri brusekabine rund 90x90 lav højde 180 cm, grå
  Sommerudsalg
  Waterlux silikonfri brusekabine rund 90x90 lav højde 180 cm, grå

  90x90 cm, H: 180 cm
  LAV HØJDE!
  Silikonfri brusekabine, som er let at montere og af høj kvalitet. Med aftageligt frontpanel. Det er ikke nødvendigt at anvende silikone og monteringen kræver minimalt skruearbejde.

  Rating:
  100%
  6.995,-
  Spar: 1.000,-
  Førpris: 7.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
 4. Waterlux brusekabine rund 80x80 lav højde 180 cm grå
  Sommerudsalg
  Waterlux brusekabine rund 80x80 lav højde 180 cm grå

  80x80 cm, H: 180 cm
  LAV HØJDE!
  Silikonfri brusekabine, som er let at montere og af høj kvalitet. Med aftageligt frontpanel. Det er ikke nødvendigt at anvende silikone og monteringen kræver minimalt skruearbejde.

  Rating:
  100%
  6.995,-
  Spar: 1.000,-
  Førpris: 7.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid

Elementer 1-24 av 112

Side
per page
Set Descending Direction

Hos Sparmax er du sikker på at finde en bruser, der passer til dit badeværelse og opfylder dine behov. Se vores brede udvalg af forskellige bruseløsninger. Vi har både noget for dig, der leder efter billige løsninger, og dig, der er ude efter luksus.

 

Du er måske ikke klar over det, men en bruser er noget, alle hjem har. Bruseren er der, hvor vi vågner om morgenen. Det er her, vi slapper af efter træning. Det er her, børnene hygger sig inden sengetid. Under bruseren kan vi stresse af. Og vi kan synge, uden at nogen griner ad os. 

Men et brusebad kan være så mange ting – fra simple brusekabiner til store brusebade med badekar, siddeområde, massagebruser og boblebad. De forskellige behov afspejles i det store udvalg, som du finder her hos Sparmax.

Men før du vælger den bruser, du skal bruge, så er det en god idé at tænke dig godt om. Her er nogle tjekpunkter, du kan overveje:


Det skal du overveje, før du køber en bruser

1. Hvor meget plads har du på badeværelset? Tag nøjagtige mål af badeværelset og det område, hvor du har tænkt dig at placere bruseren. Husk også at måle højden, og vær opmærksom på skrå lofter og eventuelle rør oppe ved loftet. 

2. Bruseløsning og placering: Skal bruseren være i en niche, i et hjørne eller i kombination med et badekar? I et smalt og lille badeværelse kan en brusekabine eller en bruseniche med skydedøre være bedst egnet, og et brusehjørne med afrundede hjørner fylder mindre end en firkantet bruser.

3. Hvad er dit budget? Der findes brusere til både tynde og tykke tegnebøger, så find ud af, hvilken prisklasse du vil gå efter.

4. Hvad passer til dit badeværelse? Vælg en bruseløsning, der harmonerer med stilen og æstetikken i resten af badeværelset. Det kan være moderne, traditionelt, minimalistisk eller luksuriøst. Det vil skabe en sammenhængende og tiltalende visuel appel. 

5. Funktioner og brugervenlighed: Tænk over, hvilke funktioner der er vigtige for dig. Har du brug for hylder i bruseren, vil du have en massagebruser eller en dampbruser? Og er bruseren nem at vedligeholde og rengøre?

Brusebad

Brusebad på gulvet eller i en kabine?

Vores brusebads-løsninger kan være af typen brusekabine eller brusevægge og -døre, hvor du bruser direkte på gulvet. I badeværelser, hvor vådrumsstandarden gælder, er der intet til hinder for, at du bruser på gulvet, så længe vandet får lov til at tørre ud. Hvis du er usikker på, om badeværelsets gulv og vægge kan tåle vandsprøjt uden fugt og utætheder, anbefaler vi en brusekabine.

 

Brusekabine med badekar

Hvis du har begrænset plads, men gerne vil have både brusebad og badekar, så tilbyder vi hos Sparmax heldigvis flere gode løsninger. Vores brusekabiner med badekar har forskellige funktioner og design. Nogle er designet til hjørner, mens andre kan placeres langs væggen. 

Vælg en bruseafskærmning med badekar, der passer til størrelsen på dit badeværelse og har tilstrækkelig dybde til en behagelig badeoplevelse.

Alle badedele i brusenichen er lavet af akryl, som føles godt og varmt at stå på. Materialet er også hårdt og ikke-porøst, hvilket gør det nemt at rengøre.

 

Dampbad

Hvis du drømmer om at tage spa-oplevelsen med ind på dit eget badeværelse, så bør du prøve et dampbad.

Kvaliteten af dampgeneratoren er afgørende for effektiviteten af en dampbruser. På Sparmax' dampbrusere har vi sørget for, at dampgeneratorerne har tilstrækkelig kraft og den rigtige størrelse til bruseren.

Kontrolpanelet er designet, så systemet altid giver en jævn og præcis temperatur.

 

Dampkabiner med boblebad

Blandt vores brusekabiner med badekar finder du flere modeller af dampkabiner med boblebad. Se, det er jo ren luksus!  

Boblebadekar kombineret med dampkabiner fås i flere størrelser. Nogle er designet til placering i hjørner, mens andre også kan placeres langs vægge.

 

Brusekabiner med massage

Hvis din krop føles stiv og øm, er en brusekabine med massage vidunderlig. Du kommer ud af bruseren og føler dig som et nyt menneske.

Massagebruserne kan have forskellige antal massagedyser, der er placeret, så de rammer forskellige dele af kroppen. Alle brusere har dyser i ryghøjde, men nogle har også fodmassage. Du kan selvfølgelig også vælge at slukke for massage-funktionen, hvis du ikke ønsker det. 

Bruserne har en standard håndbruser og tropisk regn, og alle vores massagebrusere har et termostatstyret blandingsbatteri.

Nogle af massagebruserne har loftlys og Bluetooth, så du kan afspille podcasts, radio og musik fra din mobiltelefon, mens du tager brusebad.

 

Brusekabine med massage og badekar

Den ultimative kombination af luksus og funktionalitet er en massagebruser med badekar, som giver dig det bedste fra begge verdener. 

Tjek massagebruserens størrelse, form og funktioner, før du beslutter dig for, hvilken model du vil have. Se for eksempel på antallet af stråler, der masserer kroppen, og hvor de er placeret. Bruserne er både håndholdte og med tropisk regn.

Nogle af vores badekar med massagebruser har Bluetooth.

Badekarsrammen på vores produkter er lavet af hård, ikke-porøs sanitetsakryl. Det føles godt at sidde og stå på, og det er nemt at holde rent. Alle badekar med massagebruser har termostatstyrede blandingsbatterier.

 

Brusehjørne

Et brusehjørne er ideel til at udnytte pladsen i et lille badeværelse. Hos Sparmax har vi 13 forskellige størrelser, så der er noget til både store og små badeværelser. 

Brusehjørner kan være lukkede løsninger i form af brusekabiner eller løsninger med brusevægge og -døre, hvor man bruser direkte på fliserne. Sidstnævnte løsning optager ikke meget plads. Vi har også en bruser, der består af to brusedøre, som kan lukkes ind mod væggen, når du ikke er i bad. 

Blandt brusehjørnerne finder du også et badekar med indbygget brusekabine.

 

Brusenicher og bruseafskærmning

Brusenicher tilfører badeværelset en elegant og åben fornemmelse. Vælg en størrelse og et design, der passer godt ind i dit badeværelse og supplerer rummets overordnede æstetik. 

En bruseniche kræver en brusedør for at forhindre vandstænk og spild. En sådan glasdør giver badeværelset et langt mere eksklusivt præg end et bruseforhæng. Vi har forskellige varianter og bredder af brusedøre, fra 80 til 160 cm.

Hvis du har et badekar, som du kan stå i og tage brusebad i, behøver du blot en bruseafskærmning på siden af bruseren for at undgå vandspild på gulvet. 

Vores sortiment omfatter også kombinationer af bruseafskærmninger og brusedøre, som kan kombineres med en brusehjørne.

 

Brusepanel

Nogle af vores bruseløsninger leveres med et brusepanel, men hvis du har brug for at købe det separat, har vi hos Sparmax flere løsninger, der passer til formålet. Vores brusepaneler har både håndholdte og faste brusehoveder. Vi har også skjulte vægmonterede brusepaneler med håndbruser og tropisk regn for en virkelig luksuriøs følelse.

 

Bruseamatur

Et godt brusearmatur skal gøre det nemt for dig at regulere vandgennemstrømningen og temperaturen. Nogle bruseløsninger leveres med et batteri. Hvis du har brug for et separat brusearmatur, har vi nogle gode modeller at vælge imellem.

Hos Sparmax har vi flere termostatstyrede brusearmaturer. Vi har også kombinationer af bruse- og kararmaturer i krom, hvid og sort.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.