Massagebruser med badekar

14 Items

per page
Set Descending Direction

14 Items

per page
Set Descending Direction

Hvorfor vælge mellem en brusekabine eller et badekar, når du kan få plads til begge dele i dit badeværelse? Forkæl dig selv med lidt ekstra luksus i hverdagen ved at vælge en brusekabine med massage og badekar fra Sparmax.

 

En bruser med massage og badekar kombinerer det bedste af velvære i en travl hverdag. Her kan du tage et hurtigt morgenbad under bruseren eller nyde massage fra vandet efter en hektisk dag med arbejde og træning. Og hvis du virkelig vil slappe af, kan du synke ned i badekarret og få afspændt musklerne lidt. Det bliver ikke meget bedre end det! 

 

Massagebruser med badekar i forskellige størrelser

Sparmax har brusekabiner med massage og badekar i både små samt store varianter. Derudover har vi badekar med forskellige dybder.

Nogle brusekabiner er designet til at stå i et hjørne, mens andre kan placeres langs en lige væg. Bare sørg for, at du har tilstrækkelig højde til loftet. Alle vores badekar med en massagebruser har en højde på 215 cm. Derudover skal du bruge mindst 5 cm ekstra til montering af bruseren.

 

Badeværelsesgulve uden spild og vandskader

Hvis du har et gammelt badeværelse eller er usikker på, om dit badeværelsesgulv er helt vandtæt, er et badekar med massagebruser en smart løsning. Brusekabiner med integrerede badekar er også ideelle til børnefamilier. Her kan børnene bade og hygge sig, uden at du skal bekymre dig om vand ud over hele gulvet.

Uden risiko for vandskader får du også et badeværelse, der holder sig pænt i længere tid, og du kan sælge din bolig uden at bekymre dig om, at den nye ejer klager over vandskader bagefter.

Brusekabinen hjælper også med at reducere damp og vand i badeværelset generelt.

 

Hvordan fungerer en massagebruser?

En massagebruser har forskellige strålemønstre, der giver vandmassage. Her bruges vandtrykket i dit hjem som udgangspunkt for massagen, uden nogen eksterne pumper eller andre elektroniske komponenter i bruseren.

Vores badekar med massagebruser har seks strålemønstre, som giver lækker ryg- og skuldermassage. Nogle modeller giver også fodmassage. Det varme vand fra strålerne er godt for spændte muskler efter arbejde eller træning. Alle brusere har et siddeområde, så du virkelig kan slappe af, mens du får massage.

Badekar med massagebrusere fra Sparmax kan også bruges som en almindelig brusekabine. Vores løsninger har både en håndbruser med justerbar brusestang og tropisk regn.

 

Forskellen mellem en massagebruser og en dampbruser

Ud over vores badekar med en massagebruser har vi også dampkabiner med spabad. Både damp og massage har funktioner, der giver ekstra velvære under bruseren. Men de to varianter plejer kroppen på forskellige måder. 

En massagebruser giver en målrettet massage med vandstråler direkte på typisk ømme punkter på ryggen og skuldre, ofte i kombination med fodmassage. 

Dampbrusere giver en anden slags oplevelse ved at producere damp, der fylder kabinen. Det giver en spa-lignende atmosfære, som åbner hudens porer og fremmer afslapning, længe efter at brusebadet er overstået. I en dampbruser er temperaturen mellem 35 og 55 °C med en luftfugtighed på næsten 100 %.

 

Massagebruser med badekar i hærdet glas og sanitetsakryl

Alle vores badekar er lavet af sanitetsakryl, som er behageligt at stå og sidde på. Materialet holder også godt på varmen. Samtidig er sanitetsakryl et ikke-porøst materiale, hvilket betyder, at snavs og urenheder ikke sætter sig så let fast og nemt kan vaskes væk. Materialet er også meget modstandsdygtigt over for pletter og ridser. 

Brusevæggene er lavet af hærdet glas, som er robust og stærkt til at modstå høje temperaturer samt tryk. Vores brusekabiner med massage og badekar fås også med forskellige glasfarver på bagvæggen, herunder hvid, grå og sort. De forreste brusevægge er gennemsigtige eller grå. Hos kan du altså finde en model, der passer til dit badeværelse.

Aluminium bruges ofte i rammer på grund af dets holdbarhed og korrosionsbestandighed. Materialet giver også en moderne æstetik, som mange hjem foretrækker.

 

Sikkert termostatstyret brusearmatur

Alle vores massagebrusere med badekar har et termostatstyret brusearmatur. Denne type brusearmatur sikrer temperaturkontrol og forhindrer pludselige temperaturændringer. 

Blandingsbatterierne er af højeste kvalitet og har en skoldningssikring/børnesikring. Nyd dit brusebad eller badekar med en vandtemperatur, der er tilpasset dine præferencer. Du indstiller blot den rigtige vandtemperatur på det termostatstyrede blandingsbatteri, så temperaturen forbliver den samme, selv om andre i huset bruger vand fra andre vandhaner.

Det termostatstyrede armatur justerer også automatisk temperaturen efter temperatursvingninger i rørsystemet.

 

Valg af badekar med massagebruser

Når du vælger en bruser med massage og badekar, skal du overveje placeringen i dit badeværelse. Mål området omhyggeligt, og sørg for, at der er tilstrækkelig plads samt korrekt VVS-installation. 

De fleste af vores badekar med massagebruser er uden stik, men modeller med eksempelvis Bluetooth og loftslampe kræver strømtilslutning. 

Vores massagebrusere har forskellige ekstraudstyr, så tjek produktbeskrivelsen, før du beslutter dig for, hvilken bruser du vil have. Ekstraudstyr kan være: 

  • Indbyggede højttalere med Bluetooth
  • Lys
  • Hylder til bruseren
  • Kontrolpanel
  • Fodmassage

 

Køb en billig massagebruser med badekar fra Sparmax

Sparmax er direkte importør af alle de massagebrusere med badekar, vi sælger i Danmark. Vi skærer mellemleddet væk og giver dig de fordele, der er mærkbare i kvalitet samt pris.

Ud over brusere med massage og badekar har vi også andre fantastiske brusebade samt badekar.

De varer, vi har på lager, har en meget kort leveringstid. Som regel går der kun få dage, før du har varerne derhjemme. Når du køber et badekar med massagebruser, kan du også få montering, og i så fald er transporten inkluderet i prisen. Tilslutning til vand og afløb skal foretages af en VVS-installatør.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.