Praktisk sengebænk til opbevaring i soveværelset

1 Item

per page
Set Descending Direction
 1. Lom sengebænk
  Lom sengebænk
  Skjærgaard sine standard sengebenker er er et praktisk møbel med hengslet lokk for oppbevaring. Her har en ekstra lagringsplass, samtidig som en har et godt sted å sitte å kle på/av seng. Sengebenkene kommer i størrelser fra 60-180 cm bredde, og fås i samme tekstiler som sengene. En Skjærgaard seng med hodegavl og sengebenk blir et fantastisk møbel.
  Rating:
  100%
  3.590,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid

1 Item

per page
Set Descending Direction

En sengebænk er både en siddeplads og et praktisk opbevaringsmøbel til tøj og andet i dit soveværelse. Sengebænken kan også gøre soveværelset mere komplet og tilføje en følelse af luksus. En følelse, som når man opholder sig i et lækkert hotelværelse.

 

En smuk sengebænk placeret ved fodenden af sengen giver et flot helhedsindtryk til soveværelset, når du matcher den med det øvrige soveværelsesinteriør. Hos Sparmax finder du opbevaringsbænke i naturlige og elegante farver, der passer godt ind i resten af indretningen. Skjærgaard®-sengebænkene er særligt velegnede til senge og sengegavle fra samme mærke. Vælg mellem nuancer af lysegrå, beige, sand, mørkeblå og antracit.

 

Sengebænke, der matcher din seng

En Skjærgaard® sengebænk er et praktisk møbel med låg. Bænken giver dig masser af ekstra opbevaringsplads, samtidig med at du får en tiltrængt siddeplads i soveværelset uden behov for en større sofa eller stol. Sengebænken er for eksempel perfekt til at sidde på, mens man klæder sig af og på.  

Bænkene er polstret i de samme stoffer som Skjærgaard® sengene. De fås i bredderne 120 cm, 140 cm, 150 cm, 160 cm og 180 cm og passer derfor til de fleste små og store dobbeltsenge.

En komfortabel Skjærgaard® seng i kombination med en sengegavl og en sengebænk skaber et smukt helhedsindtryk i soveværelset. Sengebænken får sengen til at virke større og mere attraktiv og vil forbedre indretningen af dit soveværelse.

 

Bænke til opbevaring 

Sengelagner, dynebetræk og pudebetræk kan ofte fylde meget i et klædeskab eller en kommode, så hvorfor ikke folde dem sammen og lægge dem ned i en elegant sengebænk? Så har du altid dit sengelinned lige ved hånden, når du skal skifte seng. 

En puf med opbevaring i soveværelset er også perfekt til opbevaring af store uldtrøjer eller tøj, der ikke er i sæson. 

Vores sengebænke er 40 cm uden ben og måler 47 cm i dybden. Længden afhænger af, hvilken størrelse du vælger, og benene er ti centimeter høje. Vælg mellem ben i krom, natur og sort. 

Hvis du har brug for endnu mere opbevaringsplads i dit soveværelse, kan du kombinere bænken med en af vores flotte senge med opbevaring.

 

Køb en sengebænk, og få mere opbevaringsplads i entréen 

Skjærgaard® sengebænken kan selvfølgelig ikke kun bruges til soveværelset. Den fungerer også fint som et fritstående møbel. En sengebænk er meget praktisk i en entré, hvor du måske har brug for et sted at sidde for at tage sko på, og hvor du ofte ikke kan få for meget ekstra opbevaringsplads. Det kan være svært at finde et passende sted til familiens huer, halstørklæder og vanter, men ikke hvis du har en puf med et stort opbevaringsrum. Du får også masser af plads til børnenes jakker, tykke bukser og andet tøj, som ellers kan være svært at få plads til.

 

Ekstra siddepladser

Du kan også bruge din sengebænk som ekstra siddeplads, hvis du har brug for det. Placer den for eksempel langs væggen i gæsteværelset eller på dit loft. Så kan du nemt finde den frem, hvis du har brug for flere siddepladser, for eksempel til en børnefødselsdag. Man kan aldrig få for mange siddepladser og opbevaringsplads.

Skjærgaard-sengebænken er også et godt møbel til dit sommerhus. Sæt den sammen med sengen og hovedgærdet i soveværelset, eller stil den på den ene side af spisebordet. En bænk med opbevaring kan også bruges som puf i stuen. Oven på den har du desuden det perfekte sted at opbevare brætspil og andet hyggeligt, du bruger, når du er i sommerhus.

 

Få sengebænken leveret til døren 

Hvis vi har sengebænken i den ønskede farve og med de ønskede ben, får du den leveret til døren i løbet af 1-3 dage. 

Når du køber møbler hos Sparmax, skal du føle dig sikker på, at du får, hvad du betaler for - og lidt til. Derfor har vi gode garantiordninger. Vær dog opmærksom på, at garantien ikke dækker almindelig slitage.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.