Sengebænk

1 Item

per page
Set Descending Direction
 1. Lom sengebænk
  Lom sengebænk
  Skjærgaard sine standard sengebenker er er et praktisk møbel med hengslet lokk for oppbevaring. Her har en ekstra lagringsplass, samtidig som en har et godt sted å sitte å kle på/av seng. Sengebenkene kommer i størrelser fra 60-180 cm bredde, og fås i samme tekstiler som sengene. En Skjærgaard seng med hodegavl og sengebenk blir et fantastisk møbel.
  Rating:
  100%
  3.590,-
  Normalpris 3.990,-
  Spar: 400,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid

1 Item

per page
Set Descending Direction

Sengebænk

Der findes mange tricks, der kan gøre dit soveværelse til at virke mere luksuriøst på, og samtidig holde orden i rodet så du får en rolig og behagelig atmosfære i soveværelset. Lad os introducere sengebænken – en genial opfindelse, der kan hjælpe med at give interiøret i soveværelset et løft, får sengen til at virke større og pænere og fungere som en smart opbevaringsbænk. Her kan du lægge ting, du har brug for, men bruger sjældent – eller du kan lægge sengetøjet og lagner her. Du får også siddepladser i soveværelset med en sengebænk uden at måtte møblere med en sofa eller stol. Dette er perfekt når du skal tage på strømper, sko, bukser eller du bare gerne vil sidde ned. Vores sengebænke har et klassisk og lækkert design, der aldrig går ud af mode.

SparMax er direkte importør af alle produkter, vi sælger i Danmark. Vi tager mellemleddene væk og giver dig fordelene, i form af en uovertruffen pris og kvalitet. Vi glæder os til og handle med dig.

Copyright © 2023 Sparmax. All rights reserved.