Badekar med bruser

14 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Combi 2 badekar højre
  Sommerudsalg
  Combi 2 badekar/brusekabine - højre

  L: 150/170 cm, B: 86,5 cm, H: 213

  Combi 2 badekar/brusekabine er designet så det passer perfekt på badeværelser med skråtag! Kombineret badekar og brusekabine som passer til store og små.

  Rating:
  100%
  15.495,-
  Spar: 1.000,-
  Førpris: 16.495,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
 2. Combi 2 badekar venstre
  Sommerudsalg
  Combi 2 badekar/brusekabine - venstre

  L: 150/170 cm, B: 86,5 cm, H: 213

  Combi badekar/brusekabine er designet så det passer perfekt på badeværelser med skråtag! Kombineret badekar og brusekabine som passer til store og små.

  Rating:
  88%
  15.495,-
  Spar: 1.000,-
  Førpris: 16.495,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid

14 Items

per page
Set Descending Direction

Badekar eller brusekabine? Eller hvad med begge dele? Et badekar med en integreret bruser giver dig det bedste fra begge verdener. 

 

Nogle gange har man lyst til at synke ned i det dejlige varme vand i et badekar. Andre gange er et hurtigt brusebad før arbejde eller efter træning bare mere praktisk. Heldigvis er disse to løsninger nemme at kombinere.

Hos Sparmax har vi mange smukke og smarte løsninger til brusekabiner med badekar. Det giver et hverdagsspa for voksne og hyggelige stunder med børnene i familien.

 

Brusekabine med badekar - perfekt til et lille badeværelse

En bruser er ofte valget til et lille badeværelse, men vores løsninger med brusebadekar kan faktisk også være et smart alternativ, når pladsen er begrænset, men man stadig har lyst til begge at ligge i karbad en gang i mellem.

Vores brusekabiner med integrerede badekar findes i mange forskellige størrelser, og vi har løsninger til både hjørne- og/eller vægmontering.

 

Lidt mere luksus med et bruse-badekar

Alle vores badekar med bruser giver dig en lidt større følelse af luksus, end en simpel brusekabine ville gøre. Det giver mulighed for ekstra forkælelse. Alle løsninger har desuden mulighed for en tropisk regnbruser og en håndholdt bruser ved siden af. 

Derudover har vi også brusere med rygmassage og fodmassage, og nogle af karrene kan endda tilbyde boblebad.

Dusj med badekar, her Combi venstreAfbildet: Combi 2 badekar/brusekabine - venstre

Solid og komfortabel badekar med bruser

Hos Sparmax sælger vi kun materialer af høj kvalitet, og vores solide badekar er lavet af ensfarvet sanitetsakryl.

Akryl er let at rengøre og meget hygiejnisk. Det skyldes, at materialet er porefrit og har en blank, hård overflade, der ikke misfarves af sæberester, kalk eller sollys. Akrylbadekar anses desuden for at være mere skridsikre end for eksempel et støbejernsbadekar.

En anden vigtig egenskab ved akryl er, at det holder på varmen fra vandet i længere tid. Den glatte og jævne overflade føles også meget behagelig mod huden. 

Vores badekar med bruser er meget solide. En robust aluminiumsramme i bunden af badekarret sikrer god stabilitet. Det betyder, at du har det komfortabelt, uanset om du sidder i badekarret eller står i bruseren.

 

Mindre vandspild med brusebad og badekar i ét

Hvis du vælger et badekar med en bruseafskærmning, undgår du, at vandet løber direkte ud på gulvet og mod badeværelsets vægge. Da kabinettet er lukket, opsamler bunden vandet og leder det direkte ned i afløbet. Det reducerer dermed risikoen for vand- og fugtskader på gulv og vægge, hvilket kan forlænge levetiden på dit badeværelse. Andre fordele ved brusebade er, at:

 • fliserne forbliver rene
 • du undgår kalkbelægning og misfarvning af fugerne
 • du slipper for at vaske fliserne
 • løsningen kan tælle til din fordel, hvis eller når du sælger din bolig

 

Hvis du har et lidt ujævnt badeværelsesgulv, er et badekar med bruser desuden en ekstra smart løsning. 

Hvis du alligevel vælger at købe et almindeligt badekar, er det også muligt at installere en bruseafskærmning til badekar, som også forhindrer unødigt vandspild.

 

Stort badekar og dejlig massagebruser

Flere af vores badekar med bruser er kompakte og gode til små badeværelser, men vi har også løsninger til dem, der ønsker et lidt større badekar. Flere af vores badekar med bruser har et kar med en længde på 170 cm.

Combi 2 har et design, der også er ideelt til badeværelser med skrå lofter. Du kan selv vælge, om brusesektionen skal være i højre eller venstre ende af badekarret. Bruseren har en tropisk regnbruser og håndbruser, og badekarret har sin egen vandhane. Løsningen har hylder til sæbe, shampoo og andre genstande, du ønsker at have stående inde i brusebadet. Badekarret har også en behagelig nakkestøtte.

Michelle 3-brusebadet har kabinettet over hele badeområdet. Også her får du tropisk regn, og brusehovedet er fleksibelt. Seks massagedyser gør dette til din egen lille spa.

 

Garanti og fragt af badekar med bruser

Vi tilbyder god garanti på vores brusekar. Andre dele, såsom fittings og brusehoveder, er dækket af den normale købelov.

Sparmax sørger også for at lagerføre dele til alle vores brusekar i mindst 10 år for at sikre lang levetid og bedre bæredygtighed. 

Sparmax er kendt for sine korte leveringstider og gode forsendelsesordninger. Vi har altid gratis fragt, og hvis vi har et badekar med bruser på lager, bliver det leveret til din dør indenfor få dage. 

Eventuel strømtilslutning skal foretages af en autoriseret elektriker. 

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.