Brusevæg, bruseniche og brusedør til alle badeværelser

11 Items

per page
Set Descending Direction

11 Items

per page
Set Descending Direction

Med en brusevæg, bruseniche og eventuelt en brusedør kan du skabe en smuk løsning til dit badeværelse. Sparmax har et stort udvalg i flere størrelser og designs.

 

Hvis du har et badeværelse, der er indrettet efter vådrumsstandarder, er der intet, der forhindrer dig i at vælge en anden bruseløsning end en brusekabine. Hos Sparmax har vi brusevægge, brusenicher og brusedøre, som giver dig mulighed for at skabe netop den bruser, du ønsker.

Mens en brusekabine tager meget plads og kan virke dominerende i et lille badeværelse, tager brusevægge mindre plads og opmærksomhed, hvilket får badeværelset til at virke større og mere rummeligt.

Men hvis du er usikker på, om badeværelsesgulvet er helt tæt, er en brusekabine dog en mere sikker løsning.

 

Brusevæg og brusekabine

Der er ikke den store forskel på en brusevæg og en bruseniche. 

En brusevæg er installeret på en eller to sider af bruseområdet, ofte i kombination med en brusedør eller et bruseforhæng for at begrænse vandsprøjt. Brusevægge kan være lavet af glas, plast eller andre vandtætte materialer og kan være helt eller delvist gennemsigtig. 

En brusekabine refererer ofte til et bruseområde, der er afskærmet fra resten af badeværelset. De kan være åbne, men mange vælger også at installere en eller flere brusevægge og/eller en brusedør for at afskærme området yderligere.

 

Brusevægge i alle størrelser

Alle badeværelser er forskellige, og det betyder, at der ikke nødvendigvis er én størrelse brusedør, brusevæg eller brusekabine, der passer alle steder. Derfor har vi også et godt udvalg af produkter i forskellige størrelser her hos Sparmax. Bredden på brusevæggen kan variere fra 80 til 160 centimeter. På den måde er der gode produkter til dig, uanset om du har et lille badeværelse, eller du ønsker en luksuriøs bruseplads i et stort familiebadeværelse. 

Vores brusevægge er solidt indrammet og lavet af hærdet glas med flere års garanti. Du kan derfor også føle dig ganske tryg, når du handler hos Sparmax.

 

Hvordan laver man en bruseniche?

Det er ret enkelt at lave en bruseniche med en brusevæg eller en brusedør. Ofte vil du vælge et område på badeværelset, der er lidt afsides – enten som en eksisterende niche, eller en du laver selv, hvis du har plads til det. Gulvet skal naturligvis være tæt og sikkert at tage et brusebad på. Herefter er det bare at vælge en brusevæg eller brusedør, der passer til. 

Vores brusedøre kan monteres i begge retninger, og døren kommer med et håndtag og en håndklædestang i rustfrit stål. 

Hos Sparmax har vi et godt udvalg af brusedøre og brusevægge i flere størrelser og designs. De kan justeres 5 cm op eller ned i bredden, så det bliver nemmere at tilpasse dit brusebad.

 

Brusevægge til badekar

Hvis du tager brusebad i dit badekar, kan en brusevægge til et badekar være praktisk for at undgå en masse vand på gulvet, mens du står i badekarret. En brusevæg foran badekarret er også smart, hvis du har børn, der leger og plasker i badekarret. 

Hos Sparmax har vi smukke brusevægge til badekar med håndtag på ydersiden af glasset. Brusevæggen kan monteres på alle typer badekar. Den har en lige overflade, som støder mod silikonepakningen på undersiden af glasset. 

Vores Brusevægge til badekar er 140 cm høje og 80 cm brede.

 

Skydedør til brusebadet

En skydedør kan være en god løsning til din brusedør. Ved at vælge en dør, der glider langs en skinne i stedet for at åbne udad, sparer du nemlig en del plads på badeværelset. Det gør dermed også skydedøre særligt velegnede til mindre badeværelser og badeværelser, hvor pladsen foran bruseren er begrænset. 

En skydedør med en bred åbning giver dig nem adgang til bruseren, hvilket desuden gør denne løsning nyttig for personer med begrænset mobilitet. 

Og så er det selvfølgelig heller ikke en ulempe, at skydedøre  er meget pæne at se på.

 

Sådan vedligeholder du din brusevæg

Hvis du vil bevare din brusevæg i lang tid, er det vigtigt med god rengøring og vedligeholdelse. Med tiden kan sæberester, kalk og snavs ophobe sig på væggen og omkring pakningerne. Det påvirker ikke kun udseendet, men kan også øge risikoen for skimmelsvamp og andre skader på produktet. 

Her er nogle tips til rengøring og vedligeholdelse af din brusevæg: 

  • Vask brusevæggen regelmæssigt med rengøringsmidler, der passer til materialet i brusevæggen. Vi anbefaler vores ABC-hygiejnepakke til brusere og badeværelser, som er specielt udviklet til dette formål.
  • Brug en klud eller svamp for at undgå at ridse glasset.
  • Skyl brusevæggen med rent vand efter hvert brusebad. Det fjerner sæberester.
  • Tør overfladerne af med en blød klud. Du kan også bruge en gummiskraber til at fjerne vandet.
  • Sørg for god ventilation på badeværelset. 

 

Glem ikke brusesæt og/eller brusearmaturer. Du kan bestille dem sammen med din brusevæg.

 

Rengøring og vedligeholdelse af bruseren

Ud over at undgå vand på gulvet, vil en brusevæg gøre det meget lettere for dig at holde din bruser ren. Mens et bruseforhæng med tiden får pletter, der ikke kan vaskes væk, kan du hurtigt tørre snavs, kalk og sæberester væk fra brusevæggen. Hvis du har en blød klud og en gummiskraber ved hånden, kan du nemt rengøre din bruser efter hvert brusebad. 

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.