Find et siddebadekar, der passer til dit badeværelse

5 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Waterlux Kalabria hjørnebadekar 120x120 cm
  Waterlux Kalabria hjørnebadekar 120x120 cm

  L/B: 120 cm, H: 60 cm

  Waterlux Kalabria er et pladseffektivt bad til moderne hjem og lejligheder. Badekarret har en god badedybde samt et tidløst og klassisk design. Badekarret er helstøbt og lavet i hvidt akryl af høj kvalitet.

  Rating:
  100%
  4.990,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
 2. Waterlux Sevilla hjørnebadekar 130x130
  Sommerudsalg
  Waterlux Sevilla hjørnebadekar 130x130

  L/B: 130 cm, H: 60 cm

  Waterlux Sevilla er et pladseffektivt bad til moderne hjem og lejligheder. Badekarret har en god badedybde samt et tidløst og klassisk design. Badekarret er helstøbt og lavet i hvidt akryl af høj kvalitet.

  Rating:
  100%
  4.290,-
  Spar: 1.000,-
  Førpris: 5.290,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid

5 Items

per page
Set Descending Direction

Har du et lille badeværelse, men vil gerne have et badekar? Vælg blandt vores siddebadekar med god dybde, der giver dig mulighed for at nyde et godt bad, uanset hvor meget plads, du har på dit badeværelse.

 

Et siddebadekar er ofte et godt valg til mindre badeværelser. Hvis du vælger et badekar med en god dybde, så kan både voksne og børn nyde et godt bad. 

Hos Sparmax har vi et godt udvalg af siddebadekar, der er mellem 120 og 170 cm lange, og du kan vælge mellem fritstående modeller og hjørnebadekar.

 

Små badekar med en god dybde

En god dybde er vigtig for at opnå en optimal badeoplevelse for voksne. Derfor har vi sørget for god en god dybde i alle vores siddebadekar.  Et lille badekar med god dybde føles rummeligt, og flere af vores siddebadekar kan sagtens rumme to personer.  

De fleste af vores siddebadekar har en dybde på 60 cm, men vi har også modeller med en dybde på 65 og 75 cm.

 

Små badekar til hjørner 

Et siddebadekar kan spare plads på små badeværelser, og hos Sparmax kan du vælge mellem hjørnebadekar i flere størrelser og varianter. Blandt vores små hjørnebadekar kan du vælge mellem følgende størrelser:

 • 120x120 cm
 • 130x130 cm

 

På den måde er det altså bare at vælge det, der passer bedst til dit badeværelse. Hjørnebadekar er ofte særligt velegnede i badeværelser med et firkantet design.

 

Små boblebadekar

Leder du efter noget mere luksuriøst og lidt mere spa-agtigt? Blandt vores siddebadekar finder du også små boblebade.

Blandt vores små boblebade finder du hjørneboblebade, der måler 140x140 cm, men også varianter, der måler 104x154 cm.

Selvom de små boblebade ikke fylder meget, er der faktisk plads til to voksne.

 

Badekar og bruser i ét

Hvis du ikke har plads til både badekar og bruser på badeværelset, så tag et kig på vores store udvalg af badekar med bruser. Det kan være et godt valg for dem, der gerne vil have muligheden for at tage et karbad, når de har tid, men også gerne vil tage deres daglige brusebad om morgenen eller efter træning i løbet af en travl dag.

 

Siddebadekar i akryl

Vi har valgt akryl som materiale til alle vores badekar, og det er der en god grund til. Et akrylbadekar har nemlig samme styrke som et badekar i støbejern eller støbemarmor, men har samtidig også en række andre fordele. 

Vandtemperaturen holder sig markant længere i et akrylbadekar end i et støbejernsbadekar, og et akrylbadekar er 25 procent mere skridsikkert. Det er en fordel, hvis du også skal stå og bruse i badekarret, og når du stiger ind og ud af det.

Akrylbadekar har en glat og varm overflade, der er fri for porer, så det føles behageligt mod huden. 

Akrylbadekar bliver ikke ridsede og kræver minimal vedligeholdelse, og den glatte overflade gør det lettere at holde badekarret rent.

 

Hjælp til installation af badekar

Når du køber et nyt badekar, er der intet til hinder for, at du selv installerer det, men det kan være en god idé at få professionel hjælp fra en VVS-installatør til at tilslutte vand og afløb. 

Tjek på det produkt, du vælger, om blandingsbatteri, bruser og andet udstyr er inkluderet. Hvis ikke, kan du bestille et badekar-armatur eller et kombineret armatur til både badekar og bruser. 

 

Sparmax leverer dit nye badekar hele vejen hjem til dig

Så længe vi har siddebadekaret på lager, tager det normalt kun 1-3 dage, før det bliver leveret til dig. Så glæd dig til at modtage dit nye siddebadekar inden længe.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.