Om os

SparMax blev etableret i sommeren 2005 med afdelinger over hele Skandinavien. Vi har siden vokset os frem til at blive Skandinaviens største nethandel med varer til haven, stuen, badeværelset og meget mere!

Vi arbejder aktivt på at holde de laveste priser på markedet, så du som kunde altid kan være sikker på, at du har gjort et godt køb.

Hos SparMax har vi en fantastisk kombination af gode priser og høj kvalitet, som sikrer os mange glade og tilfredse kunder. Samtidig har vi de fleste af vores varer på lager, så du ikke kommer til at vente i månedsvis på dit nye bad eller din nye sofa.
 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice!
Vores eksperter står klar til at hjælpe dig!

Telefon: 39 20 00 11
Epost: salg@sparmax.dk


   

SparMax i Hønefoss, Norge

SparMax i Göteborg, Sverige


Hvorfor vælge SparMax?

SparMax er størst i Skandinavien inden for sin branche og har helt op til 10 års garanti på produkter til badeværelse, sauna og have. 
 

Vi ved at det for dig som kunde er vigtigt at gøre en god handel – det gælder både når det kommer til pris, kvalitet og service. Derfor betyder det meget for os, at du får en god oplevelse, både før, under og efter du har købt dine varer. Vi leverer desuden til de absolut laveste priser på markedet.
 

Vores succes skyldes selvfølgelig de mange glade kunder gennem årene. Vores kundeservicecenter arbejder derfor hårdt for at sikre, at kunderne altid er glade og tilfredse! Siden opstarten i 2005 er vi vokset og er nu den største inden for vores branche og vi har dagligt fokus på at presse priserne til gavn for vores kunder. Desuden er SparMax den eneste i branchen i hele Skandinavien, som er lagerførende med tusindvis af produkter. Det betyder, at når du har brug for en vare, så har vi den!
 

Vi ved hvor meget kvalitet betyder og byder vores kunder velkommen i vores netbutik.
 

Held og lykke med dit valg!
 

Med venlig hilsen,
SparMax

Bankkontonummer: 5290 9010896018
CVR-nr. 35451773

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.