Betalingsmetoder

Ved bestilling af varer i vår online shop er det muligt at benytte følgende betalingsmetoder:
 

 • Dankort
   
 • Kredit- og debitkort (VISA, MasterCard). Denne betalingsmetode forudsætter et gyldigt kredit- eller debitkort. Vi forbeholder os retten til at tjekke gyldigheden af kortet. Beløbet reserveres på kortet, og trækkes, når varerne afsendes.
   
 • Bankoverførsel. Kontakt os via e-mail eller telefon, hvis du vil betale via bankoverførsel. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
   
 • Klarna Faktura. Denne betalingsservice udbydes i samarbejde med Klarna Bank AB. Betalingsperioden er 14 dage fra afsendelse af varerne. Klarna Faktura er kun tilgængelig, såfremt foreligger en positiv kreditvurdering. Som led i bestillingsprocessen og håndteringen af din bestilling, videregiver vi derfor dine data til Klarna for et adresse- og kredittjek. Vi kan alene tilbyde de betalingsmetoder, der er tilgængelige på baggrund af kredittjekket. General information omkring Klarna og deres brugerbetingelser findes på klarna.com. Når du vælger denne betalingsmetode, indgår du en direkte aftale med Klarna, som er underlagt KLARNAS BETINGELSER OG VILKÅR FOR KLARNA FAKTURA og FORTROLIGHEDSPOLITIK. Såfremt du ikke kan acceptere Klarnas Vilkår og Betingelser og Fortrolighedspolitik, bedes du venligst benytte en alternativ betalingsmetode.
   
 • Klarna Konto/Delbetaling. Delbetal i din egen takt. Du kan vælge at betale i dit eget tempo eller betale et fast beløb hver måned. Når du vælger afbetaling med Klarna, gælder følgende altid:
  • Du får din bestilling, inden du betaler
  • Alle køb bliver samlet på en månedsfaktura
  • Du betaler i dit eget tempo eller et fast beløb hver måned
    

Læs mere om vilkår for Klarna-konto her.
 

Såfremt du ikke kan acceptere Klarnas Vilkår og Betingelser og Fortrolighedspolitik, bedes du venligst benytte en alternativ betalingsmetode.
 

Alle betalinger er underlagt kontrol og godkendelse fra både kortudsteder/betalingsudbyder og os af sikkerhedsmæssige årsager og for at undgå svindel. Vi forbeholder os retten til at afvise visse betalingsmetoder, og/eller henvise til alternavtive betalingsmetoder afhængig af omstændighederne.

Der tages ikke gebyr ved betaling på sparmax.dk.
 

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.