Spejle med lys og spejlskabe

12 Items

per page
Set Descending Direction

12 Items

per page
Set Descending Direction

Spejl med lys og spejlskab er fantastisk til dig, der ønsker at lave en simpelt og nem opgradering af badeværelset, har brug for ekstra belysning eller måske mere mere opbevaringsplads.

 

Hos SparMax finder du alt det, du skal bruge til badeværelsesindretning, herunder også spejle og spejlskabe med og uden lys. Vi har både enkle og dobbelte spejle med lys samt spejlskabe af meget god kvalitet. Hos os finder du spejle og spejlskabe, der passer til både små og store badeværelser.


Nyttige spejle og spejlskabe med lys

Det er svært at forestille sig et badeværelse uden et spejl. Det er et helt nødvendigt redskab, når der skal lægges makeup, håret skal styles, skægget skal barberes, huden skal plejes, og kontaktlinserne skal placeres.

Men spejle og spejlskabe er også nyttige af andre grunde end personlig pleje. Spejle giver også en illusion af et større badeværelse og hjælper med at reflektere naturligt lys for at gøre rummet lysere. Spejlet kan også ændre badeværelsens stil og visuelt gøre det smukkere.

Hvis du ønsker mere opbevaringsplads, så er et spejlskab fremragende. Især på små badeværelser kan spejlskabet virkelig være praktisk som et møbel med både skab, spejl og badeværelsesbelysning i ét.

 

Spejle med lys som badeværelsesbelysning

Spejle med indbygget lys giver dig en jævn og naturlig belysning, mens du bruger spejlet. Dette er særligt nyttigt på badeværelset, når du lægger makeup, barberer dig eller udfører andre ansigtsbehandlinger.

Ofte kræver traditionelle og umoderne spejllamper separate pærer eller lysstofrør, hvilket kan bruge meget energi, og mange af pærerne og lysstofrørene vil desuden snart være forbudt. Spejle med lys bruger derimod normalt LED-teknologi, som er mere energieffektiv. LED-lys har længere levetid, lavere strømforbrug og genererer mindre varme i forhold til traditionelle lyskilder.

Flere af vores spejle med lys har mulighed for dæmpning, hvilket er fantastisk i tilfælde af natlige ture på toilettet, når man ikke ønsker stærkt lys, en mere rolig og afdæmpet start på dagen, og når man ønsker at nyde et bad med stearinlys og badekar.

 

Form og størrelse på spejle

Spejlene fra SparMax fås i forskellige stilarter, med og uden rammer og lys, så du kan finde en variant, der passer til din personlige smag og resten af dit badeværelsesinteriør. Vi har store, dobbelte og rektangulære spejle og spejlskabe til familiebadeværelset, og også enkle varianter og stilfulde runde spejle med LED-lys.

 

Spejle. der modstår fugt og dug

Vores badeværelsesspejle er selvfølgelig designet til at modstå fugt, men vidste du, at flere af spejlene hos SparMax også har en antidug-funktion? Ved hjælp af lys og varmetråder, der slukker og tænder, forsvinder dug hurtigt fra spejlet.

 

Vælg det rette spejl til badeværelset

Spejlets form bør overvejes ud fra det øvrige interiør, men også ud fra hvem der bruger badeværelset. Hvis I er en familie med både små og store, kan rektangulære, fritstående spejle eller spejlskabe være praktiske for alle. Hvis I kun er voksne, bør spejlet hænges op, så der er luft over hovedet på den højeste person.

 

Spejlskabe - smart opbevaring til små badeværelser

Hvis du har et lille badeværelse, så er spejlet et fremragende redskab til at skabe en bedre følelse af plads. På små badeværelser kan det være praktisk, at spejlet også fungerer som opbevaring og eventuelt belysning. I spejlskabet kan du opbevare toiletsager, medicin, makeup og andre småting, hvilket holder badeværelset ryddeligt og organiseret.

 

Hurtig levering fra SparMax

Når du handler spejle, spejlskabe eller andre møbler hos SparMax, får du dem leveret lige til døren.

Vores transportfirma fokuserer på at reducere antallet af omlastninger. Dette bidrager til at minimere risikoen for transportskader og sikrer hurtigere leveringstider.

Du betaler aldrig told eller andet, der ikke er inkluderet i slutsummen, og SparMax har en fast lav fragtpris hele vejen hjem.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.