Flotte og vedligeholdelsesfrie havestole til udearealet

Elementer 1-24 av 35

Side
per page
Set Descending Direction

Elementer 1-24 av 35

Side
per page
Set Descending Direction

Vælg havestole, der kan klare en dansk sommer. Hos SparMax finder du din nye havestol, uanset om du leder efter en loungestol, lænestol, solseng eller hængestol.

 

Du ved, at det er forår, når det er tid til at sætte havestole, havebord og andre havemøbler ud på terrassen.

For at tiden udenfor kan nydes bedst muligt, er det vigtigt med behagelige havemøbler, der kan klare det danske klima og kræver lidt eller ingen vedligeholdelse. Så find din nye havestol hos SparMax, læn dig tilbage og nyd sommeren!

 

Komfortable havestole til udendørsområdet 

Inden du køber en havestol, bør du overveje, hvad du vil bruge den til, og vurdere den plads, du har til rådighed. Er du på jagt efter en loungestol, lænestol, hvilestol, spisestole eller måske en praktisk stabelstole, eller ønsker du dig en god solseng eller en behagelig hængestol?

Hvis du har en stor have, kan du lave et eller flere siddegrupper med de stole, du ønsker, på hver terrasse. Hvis du har en lille terrasse, veranda eller altan, kan du måske få plads til en dejlig lænestol og nogle praktiske stabelstole, som du kan tage ud, når du får gæster.

Hos SparMax har vi et stort udvalg af havestole, og du finder helt sikkert nogle udestole, der passer til din have eller altanen.

Vi sælger også cafésæt, hvor to behagelige udendørs-lænestole er kombineret med et matchende cafébord.

 

Havestole til enhver anledning

Vælg din nye havestol ud fra, hvad du faktisk kommer til at bruge den mest til. Hvis du kan lide at solbade, er en solstol, hvor du kan læne dig tilbage, et langt bedre valg end en spisestol. Og hvis du ønsker at slappe godt af, er det måske en lænestol, du leder efter.

Hvis du har brug for lette stole, som du nemt kan placere efter behov, for eksempel hvis du har brug for flere stole til dit havesæt, så kan vores stilrene Elos-stole være et godt valg. Disse havestole er lavet af vedligeholdelsesfri polyesterreb og pulverlakerede stålstel, og du kan både få dem i grøn, blå og hvid. En stor fordel ved Elos-stolene er desuden, at de kan stables oven på hinanden og dermed ryddes væk, når gæsterne går hjem.

Hvis du ønsker stabile havestole med ekstra god komfort, er Venezia-trådstolene med siddehynde et godt valg.

Hos SparMax finder du også haveborde og andre havemøbler, der passer til dine havestole.

 

Havestole i rattan og aluminium

Når du køber en stol i kunstrattan hos SparMax, så gør du også et godt valg for miljøet. Her får du nemlig et produkt, der vil give dig glæde i mange år fremover. 

Fletmaterialet i havestolene kræver ingen vedligeholdelse, så du behøver ikke gøre andet end at finde roen og nyde sommeren. Kunstrattan er stærkt, holdbart og UV-beskyttet, og det kan tåle både sol og regn. Puderne på stolene er også UV-beskyttede, vandafvisende og giver desuden en suveræn siddekomfort. 

SparMax har havestole i rattan og aluminimum i mange forskellige modeller og designs.

 

Puder i slidstærkt tekstil

Hvis du vil synke endnu længere tilbage, er en lænestol et godt valg. Havestolen Karibia har en liggestilling og du sidder mindst lige så behageligt som i stolene inde i stuen. Karibia-stolen fås i forskellige farver.

De vaskbare bløde puder til havestolen fra Karibia har en tykkelse på otte centimeter.

Puderne er lavet af det slidstærke tekstil Olefin, der er modstandsdygtigt over for pletter, tåler fugt og tørrer hurtigt. Dette gør, at puderne er rustede til en dansk sommer udendørs. Det anbefales dog, at du tager puderne ind eller lægger dem i en hyndeboks, når det regner. Så forlænger du pudernes levetid og holder dem pæne.

 

Justerbar havestol med luksusfølelse

Loungestolen Jamaica er en justerbar havestol med god støtte til hoved og nakke, og med dens smarte knap kan du nemt tilte og justere sædehynden. Denne reclinerstol er lavet i antracitfarvet aluminium, og rammen fås i mørkegrå og hvid. Puderne på stolen er mørkegrå eller hvide og hele ni centimeter tykke.

Jamaica-stolen leveres færdigmonteret. Det eneste, du skal gøre, er at lægge de bløde puder på, sætte dig ned og nyde livet på din terrasse. Du kan også købe en puf til loungestolen, hvis du ønsker at strække benene ud.

 

Kombi-stole til indendørs og udendørs brug

Har du begrænset plads til opbevaring af havemøbler? Hvorfor ikke vælge flotte møbler, der er lavet til brug både indendørs om vinteren og udendørs om sommeren. Itea har både stilfulde spisestole og komfortable lænestole med en puf lavet af eukalyptustræ og polyesterreb.

 

Opbevaring og rengøring af havemøbler

Det anbefales, at du opbevarer dine aluminiumsmøbler indendørs om vinteren, hvis du har mulighed for det. Alternativt bør du dække dem godt til. Selvom aluminium er et vedligeholdelsesfrit materiale, kan der trænge vand ind i rammerne, og hvis det fryser, kan frostsprængninger skade rammen. Og sådan en skade dækkes ikke af vores garanti.

Både rattanmøbler og aluminiumsmøbler bør rengøres lidt inden sæsonen, så de holder sig pæne så længe som muligt. Skyl dem med rent vand og brug en blød børste, hvor det er nødvendigt. Dæk dem gerne til med et betræk til havemøbler, når de ikke er i brug.

 

Garanti på alle vores havemøbler 

Vores møbler i kunstrattan er perfekte til det danske klima, da de tåler al slags sommervejr og har lang levetid. Vi er så sikre på, at dine møbler vil holde sig godt, at vi giver dig Danmarks bedste garanti på have- og udemøbler.

 

Fragt og levering

Hos os er kunden vigtigt, og vi ønsker, at du skal være tilfreds med hele rejsen - fra onlinekøb til produktet står færdigmonteret på din terrasse. Derfor har vi sørget for gode aftaler for fragt og levering af havemøblerne.

Når du køber dine havemøbler hos os, leverer vi dem lige til din dør. Vores transportfirma har fokus på sikker transport og fokuserer på at minimere antallet af omlastninger, hvilket betyder mindre risiko for transportskader og hurtigere leveringstider.

Du betaler aldrig told eller andre ekstraomkostninger, der ikke er inkluderet i den endelige pris, når du når kassen.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.