Find havesæt, der passer til dit uderum

Elementer 1-24 av 132

Side
per page
Set Descending Direction
 1. Karibia rund - havesæt med 6 reclinere - naturmix
  Karibia rund - havesæt med 6 reclinere - naturmix

  Karibia er en vidunderlig spisegruppe, der er af utrolig høj kvalitet og med skøn komfort. Her er det smag og behag, eller i nogle tilfælde det rum som man har til rådighed som bestemmer. Gruppen har gode og tykke puder med vandafvisende tekstiler, som er utrolig gode og samtidig UV-beskyttet. Møblerne leveres som på billedet.

  Rating:
  96%
  19.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
 2. Jamaica rund havemøbelsæt bord 135 cm og 5 recliner stole i antracit aluminium
  Jamaica rund havemøbelsæt bord 135 cm og 5 recliner stole i antracit aluminium

  Trendy havemøbelsæt i aluminium med 5 recliner stole, og et rundt bord med en diameter på 135 cm. Rammen leveres i pulverlakeret aluminium i mørkegrå og med en bordplade i keramisk glas. Hynderne af kraftig olefin fiber har en tykkelse på 9 cm og et aftageligt betræk, der kan vaskes ved 30 grader, farve mørkegrå (antracit).

  Rating:
  100%
  15.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
 3. Jamaica rund havemøbelsæt 150 cm og 6 recliner stole i antracit aluminium
  Jamaica rund havemøbelsæt 150 cm og 6 recliner stole i antracit aluminium

  Trendy havemøbelsæt i aluminium med 6 recliner stole og et stort, rundt bord med en diameter på 150 cm. Rammen leveres i pulverlakeret aluminium i mørkegrå og med en bordplade i keramikglas. Puderne af kraftig olefin har en tykkelse på 9 cm og et aftageligt betræk, der kan vaskes ved 30 grader, farve mørkegrå (antracit). 

  Rating:
  100%
  15.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
 4. Karibia rund - havesæt m/6 reclinere - gråmix
  Karibia rund - havesæt m/6 reclinere - gråmix

  Karibia er en vidunderlig spisegruppe, der er af utrolig høj kvalitet og med skøn komfort. Her er det smag og behag, eller i nogle tilfælde det rum som man har til rådighed som bestemmer. Gruppen har gode og tykke puder med vandafvisende tekstiler, som er utrolig gode og samtidig UV-beskyttet. Møblerne leveres som på billedet.

  Rating:
  96%
  19.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
 5. Skjærgården spisebordssæt 210 cm med 6 reclinerstole i gråmix flet og bord i antracit aluminium
  Skjærgården spisebordssæt 210 cm med 6 reclinerstole i gråmix flet og bord i antracit aluminium

  Bord 210x100 cm + 6 reclinerstole

  Skjærgården spisebordssæt
  er et havemøbel i meget høj kvalitet og komfort. Den kombinerer 6 reclinerstole i gråmix rattan med børstet overflade i finishen med et stort bord i antracit aluminium 210x100 cm.

  Rating:
  100%
  18.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid

Elementer 1-24 av 132

Side
per page
Set Descending Direction

Det er ekstra hyggeligt at spise ude i egen have eller på terrassen, når vejret tillader det. Med et komfortabel havesæt til dit udendørsområde er alt klar til lange og hyggelige måltider med familie og venner.

 

Vi elsker at nyde sommeren udendørs. Og vi elsker at have muligheden for at servere måltiderne udenfor, hvad enten det er på altanen, terrassen eller i haven. Godt selskab og god mad nydes bedst, når man sidder godt og komfortabelt i gode havemøbler. Så vælg et havemøbelsæt, der passer til dit udendørsområde, og som du ved, at både du og gæsterne vil trives i. Så er du virkelig klar til at tilbringe sommerdagene udenfor.

 

Havesæt for enhver lejlighed  

Hos SparMax finder du et stort udvalg af havesæt til udendørsbrug. Vi har havesæt til dig, der har brug for et lille bord med stole til altanen eller verandaen. Og vi har det lange bord til dig, der har god plads i haven eller på terrassen.

Men uanset pladsen, er det en god idé at tænke over, hvor stort et bord du har brug for, inden du bestiller et havesæt. Hvis du elsker at invitere mange til middag, passer det bedst med et større havesæt med plads til op til otte personer. Har du kun brug for en spiseplads til dig selv og en god ven, kan du vælge et mindre havesæt eller måske et cafésæt med to stole. Runde borde er blevet meget populære de seneste år, og denne type bord er perfekt til en mere intim stemning.

 

Forskellige kombinationer til spisepladsen

Vores havesæt fås både med rektangulære og runde spiseborde og med mange forskellige stole og sofaer. Det gør det nemt at vælge et havesæt, der passer perfekt til din have eller dit udendørsområde.

Vælg også efter din stil. Vi har både havesæt til dig, der ønsker en lænestol og spisestol i ét møbel, samt løsningen til dig, der foretrækker mere traditionelle spisestole. Du kan også få havesæt med sofaer til både måltider og afslapning, hvilket er praktisk, hvis du ikke har plads til både et havesæt og et loungesæt. Når du vælger en spisegruppe, er det værd at vide, at vores spisemøbler er designet til at give dig god siddekomfort både før, under og efter måltidet, så du kan nyde sommeraftenen til langt hen på aftenen.

Placér nogle komfortable hynder på din stol, og skab en stemning med flotte puder og plaider. Husk, at du også har brug for en hyndeboks, så du kan passe på både hynder og andre tekstiler. Hos SparMax finder du et godt udvalg af vandtætte hyndebokse i forskellige størrelser.

 

Havesæt i rattan og aluminium

Havemøbler fra SparMax er lavet af gennemfarvet polyethylen-rattan, der er UV-behandlet. Dette forhindrer, at møblerne falmer og skaller af. Møblerne er vejrresistente og produceret af 100 procent vedligeholdelsesfri flet og 100 procent rustfrie aluminiumsrammer. Havemøblerne kan tåle at stå udenfor året rundt, hvilket er perfekt, hvis du ikke har mulighed for at opbevare dem indendørs. Husk dog at dække dem til med en presenning om vinteren.

Når foråret kommer, kan du bruge havemøblerne med det samme, uden at skulle male, slibe eller oliere dem. Bordene til vores havesæt fås med frostet glas, hærdet glas, keramikglas, eucalyptustræ samt rattan og aluminium.

 

Slidstærke puder, der holder sig pæne

Puderne til sofaer og stole til udendørsområdet er lavet af stoffet Olefin, hvor hver tråd er specielt behandlet, før stoffet bliver til. Puderne er meget slidstærke og modstandsdygtige over for pletter, tåler fugt og tørrer hurtigt. Selvom puderne er færdigbehandlede, anbefales det at behandle dem med imprægnering cirka hvert andet år. Betrækket kan vaskes, men husk, at noget af imprægneringen vil forsvinde ved vask.

Hvis du ønsker nye puder eller nye farver til havemøblerne, behøver du hverken at købe nye sofa- eller siddegrupper eller helt nye puder. Det er nok at bestille nye pudebetræk, og vupti! Så har du fornyet både havemøblerne og udendørsområdet til en rimelig pris.

 

Kvalitet og garanti på alle vores havemøbler

Vores møbler i kunstrattan er perfekte til det danske klima, da de tåler meget og har lang levetid. Vi er så sikre på, at dine møbler vil holde sig så godt, at vi giver dig den bedste garanti på havemøbler. Du får nemlig hele 10 års garanti på glas, rattan og aluminiumsrammer samt to års garanti på presenninger og pudebetræk. Det skal være trygt at købe havemøbler hos os, og du skal ikke bekymre dig om, at de går i stykker.

Selvom vores havemøbler er vedligeholdelsesfrie, er det godt at rengøre dem lidt inden sæsonen, så de holder sig pæne så længe som muligt. Skyl dem med rent vand og brug en blød børste, hvor det er nødvendigt. Dæk gerne havemøblerne til med et overtræk eller presenning, når de ikke er i brug.

 

Fragt og levering 

Vi ønsker, at du skal have en god kundeoplevelse, lige fra køb til levering ved døren. Derfor får du også dine havemøbler købt hos SparMax leveret helt gratis. Vores fragtselskab stræber efter så få omladninger som muligt. Det betyder, at risikoen for transportskader minimeres, og at leveringstiden bliver kortere.

 

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.