Find en god topmadras til din seng

6 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Gelatex overmadrasser
  Gelatex overmadrasser
  Med GeLatex® har du en 8 cm tyk topmadras med to liggende overflader. Den ene side i højkvalitets ClimaLatex, og den anden side i meget ventilerende WaterGel med en afkølende effekt. Med denne topmadras har du valgmuligheder der giver dig mulighed for at tilpasse efter sæson og temperatur. Du får derfor den perfekte liggekomfort hele året. Topmadrassen er antibakteriel og midresistant. Optimal ortopædisk støtte og økologisk certificeret. GeLatex er med sine tekniske funktioner, tilpasningsmuligheder og ergonomiske kvaliteter en topmadras for den ekstra kræsne.
  3.690,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
  check 25 års garanti*
 2. Gelatex overmadrass med split
  Gelatex overmadrass med split
  Her har du en 8 cm tyk topmadras med to liggende overflader, specielt tilpasset elektrisk justerbare senge. Den ene side i højkvalitets ClimaLatex, og den anden side i meget ventilerende WaterGel med en afkølende effekt. Med denne topmadras har du valgmuligheder der giver dig mulighed for at tilpasse efter sæson og temperatur. Du får derfor den perfekte liggekomfort hele året. Topmadrassen er antibakteriel og midresistant. Optimal ortopædisk støtte og økologisk certificeret. GeLatex er med sine tekniske funktioner, tilpasningsmuligheder og ergonomiske kvaliteter en topmadras for den ekstra kræsne.
  7.390,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
  check 25 års garanti*
 3. Tigertouch overmadrass
  Tigertouch overmadrass

  Tigertouch topmadras er det bedste valg for de fleste. Tigertouch føles omsluttende og blød med eksklusivt højelatisk skum af meget høj kvalitet. Denne topmadras sørger for at du får den behagelige ”SoftTouch”-følelse samtidigt med at liggefunktionerne i den sone inddelte hovedmadrassen sørger for nødvendig støtte. Med sin overlegne liggekomfort og unikke evne til at transportere fugtighed, er dette en topmadras for dem med højeste krav til komfort.

  Rating:
  100%
  2.690,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
  check 25 års garanti*
 4. Tigertouch overmadrass med split
  Tigertouch overmadrass med split
  Tigertouch topmadras, specielt tilegnet elektrisk justerbare senge, er det bedste valg for de fleste. Tigertouch føles omsluttende og blød med eksklusivt højelastisk skum af meget høj kvalitet. Denne topmadras sørger for at du får den behagelige ”SoftTouch”-følelse samtidigt med at liggefunktionerne i den sone inddelte hovedmadrassen sørger for nødvendig støtte. Med sin overlegne liggekomfort og unikke evne til at transportere fugtighed, er dette en topmadras for dem med højeste krav til komfort.
  3.750,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
  check 25 års garanti*
 5. MemoryFoam overmadrass
  MemoryFoam overmadrass

  Med MemoryFoam VitaRest® topmadras får du helt specielle funktioner og fantastisk komfort. Måden den former sig efter kroppen, og ”husker” din position, skal bare opleves, og kan ikke beskrives med ord. Du vil opleve fantastisk god støtte af kroppen, og specielt rygraden som igen fører til lindring af ryg og nakkesmerter. Madrassen tilfredsstiller Øko-Tex førsteklassesstandard og er tilpasset allergikere og spædbørn. Forhindrer liggesår med optimal ortopædisk støtte og aflaster præs på kroppens med udsatte steder

  Rating:
  100%
  3.690,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
  check 25 års garanti*
 6. MemoryFoam overmadrass split
  MemoryFoam overmadrass split
  Med MemoryFoam VitaRest® topmadras her specielt tilegnet elektrisk justerbare senge, får du helt specielle funktioner og fantastisk komfort. Måden den former sig efter kroppen, og ”husker” din position, skal bare opleves, og kan ikke beskrives med ord. Du vil opleve fantastisk god støtte af kroppen, og specielt rygraden som igen fører til lindring af ryg og nakkesmerter. Madrassen tilfredsstiller Øko-Tex førsteklassesstandard og er tilpasset allergikere og spædbørn. Forhindrer liggesår med optimal ortopædisk støtte og aflaster præs på kroppens med udsatte steder
  4.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
  check 25 års garanti*

6 Items

per page
Set Descending Direction

Med en god topmadras investerer du i en god nats søvn og så beskytter du samtidig din sengs hovedmadras, så den holder sig god i mange år frem.

 

En topmadras regulerer fastheden og sovekomforten på din seng

Selv om en topmadras ikke er særlig tyk, er den vigtig for din sovekomfort. Med en god topmadras kan du tilføje det der sidste lille detalje, som gør hele forskellen for en optimal sovekomfort.

Brug gerne en topmadras på din sovesofa, især hvis du dagligt bruger denne som din seng. En blød eller lidt mere fast topmadras kan være lige det, du har brug for, for at gøre din sovesofa mere behagelig for dig eller dine gæster.

 

En topmadras beskytter din sengs madras

Ud over at give ekstra sovekomfort beskytter topmadrassen også sengen og forlænger dermed møblets levetid. 

Hvis du har en topmadras ovenpå hovedmadrassen, vil du normalt have en seng, der holder i 15 år, før du behøver at købe en ny seng.

Topmadrasser er meget belastede og udsættes for fugt, sved, snavs, pletter og slitage. Derfor anbefaler vi, at du skifter din topmadras ud hvert femte år.

 

Topmadrasser til alle typer senge

Vi fører topmadrasser i alle størrelser. Og så kan topmadrasserne bruges på alle senge. Også selvom selve sengen ikke er købt hos Sparmax.

Vores Skjærgaard® elevationssenge, kontinentalsenge, boxmadrasser og senge med opbevaring leveres med en Skjærgaard® topmadras inkluderet i prisen. Hvis du ønsker en anden topmadras end den, der følger med sengen, kan du krydse af i feltet på vores hjemmeside. Vær opmærksom på, at nogle valgmuligheder kan medføre en ekstra omkostning.

Alle vores topmadrasser kan også købes i en split-version. Det betyder, at topmadrassen er delt i den ene ende, hvilket gør den særligt velegnet til vores elevationssenge.

 

Vælg mellem 3 forskellige topmadrasser

Hos Sparmax kan du vælge mellem tre forskellige typer topmadrasser fra Skjærgaard®. 

Madrasserne er 8 centimeter tykke, og fælles for dem alle er, at de hjælper dig med at sove endnu bedre i din seng. 

De tre topmadrasser er: 

 • Gelatex
 • Tigertouch
 • MemoryFoam VitaRest

 

Gelatex - topmadrassen, der tilpasser sig forskellige temperaturer

Gelatex® er en topmadras med to forskellige liggeoverflader. Du får ClimaLatex® på den ene side og åndbar WaterGel® på den anden. Det betyder, at du kan tilpasse dig årstiden og temperaturen og opnå perfekt sovekomfort året rundt ved blot at vende topmadrassen.

Madrassen er antibakteriel og resistent over for mider. Den giver også optimal ortopædisk støtte og er økologisk certificeret.

 

TigerTouch - en allergivenlig topmadras

TigerTouch® er en topmadras, der passer til de fleste mennesker. Den er blød og fremstillet af high-end skum. 

Kernen i den 8 cm tykke topmadras giver god trykaflastning, og den er desuden OEKO-TEX godkendt og fri for allergifremkaldende stoffer.

 

Memory Foam VitaRest®-topmadras, der former sig efter kropsvarmen

Tag også et kig på vores Memory Foam VitaRest®-topmadras. Den har helt særlige egenskaber og en uovertruffen komfort. 

Skummet i topmadrassen bliver blødere, når det opvarmes af din krop. Det betyder, at den former sig efter kroppen og bliver blødere, hvor trykket er størst, for eksempel i hofteområdet eller under skuldrene. Den trykaflastende effekt er således tilpasset din krop.

 

Topmadrasser i mange størrelser

Vi tilbyder topmadrasser til senge i alle standardstørrelser:

 • 80x200 cm
 • 90x200 cm
 • 120x200 cm
 • 140x200 cm
 • 150x200 cm
 • 160x200 cm
 • 180x200 cm

 

Vi har også 75x200 cm topmadrasser til vores smalleste sengemodeller, men også til en 150x200 cm dobbeltseng, hvor den ene person ønsker én type topmadras og den anden en anden. 

Hvis du har en ekstra stor seng, kan du også købe en topmadras med en bredde på 200 centimeter og en længde på 210 centimeter fra Sparmax.

 

Vask og vedligeholdelse af topmadras

Hvis du opdager, at din madras begynder at give mindre støtte, kan det være en god idé at kigge på topmadrassen, før du udskifter hele madrassen eller sengen.  

Ellers bør du lufte topmadrassen fra tid til anden og vaske betrækket, når det er nødvendigt. Så holder topmadrassen sig pæn i længere tid. Husk også at vende og dreje topmadrassen indimellem.

Alle de topmadras-betræk, du køber hos Sparmax, kan vaskes ved 60 grader.

 

Levering til døren

Sparmax er kendt for sine korte leveringstider og gode forsendelsesordninger. Hvis vi har topmadrassen på lager, vil den blive leveret til din dør indenfor 1-3 dage.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.