Topmadras

6 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Gelatex overmadrasser
  Gelatex overmadrasser
  Med GeLatex® har du en 8 cm tyk topmadras med to liggende overflader. Den ene side i højkvalitets ClimaLatex, og den anden side i meget ventilerende WaterGel med en afkølende effekt. Med denne topmadras har du valgmuligheder der giver dig mulighed for at tilpasse efter sæson og temperatur. Du får derfor den perfekte liggekomfort hele året. Topmadrassen er antibakteriel og midresistant. Optimal ortopædisk støtte og økologisk certificeret. GeLatex er med sine tekniske funktioner, tilpasningsmuligheder og ergonomiske kvaliteter en topmadras for den ekstra kræsne.
  3.690,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
  check 25 års garanti*
 2. Gelatex overmadrass med split
  Gelatex overmadrass med split
  Her har du en 8 cm tyk topmadras med to liggende overflader, specielt tilpasset elektrisk justerbare senge. Den ene side i højkvalitets ClimaLatex, og den anden side i meget ventilerende WaterGel med en afkølende effekt. Med denne topmadras har du valgmuligheder der giver dig mulighed for at tilpasse efter sæson og temperatur. Du får derfor den perfekte liggekomfort hele året. Topmadrassen er antibakteriel og midresistant. Optimal ortopædisk støtte og økologisk certificeret. GeLatex er med sine tekniske funktioner, tilpasningsmuligheder og ergonomiske kvaliteter en topmadras for den ekstra kræsne.
  5.890,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
  check 25 års garanti*
 3. Tigertouch overmadrass
  Tigertouch overmadrass

  Tigertouch topmadras er det bedste valg for de fleste. Tigertouch føles omsluttende og blød med eksklusivt højelatisk skum af meget høj kvalitet. Denne topmadras sørger for at du får den behagelige ”SoftTouch”-følelse samtidigt med at liggefunktionerne i den sone inddelte hovedmadrassen sørger for nødvendig støtte. Med sin overlegne liggekomfort og unikke evne til at transportere fugtighed, er dette en topmadras for dem med højeste krav til komfort.

  Rating:
  100%
  2.690,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
  check 25 års garanti*
 4. Tigertouch overmadrass med split
  Tigertouch overmadrass med split
  Tigertouch topmadras, specielt tilegnet elektrisk justerbare senge, er det bedste valg for de fleste. Tigertouch føles omsluttende og blød med eksklusivt højelastisk skum af meget høj kvalitet. Denne topmadras sørger for at du får den behagelige ”SoftTouch”-følelse samtidigt med at liggefunktionerne i den sone inddelte hovedmadrassen sørger for nødvendig støtte. Med sin overlegne liggekomfort og unikke evne til at transportere fugtighed, er dette en topmadras for dem med højeste krav til komfort.
  3.750,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
  check 25 års garanti*
 5. MemoryFoam overmadrass
  MemoryFoam overmadrass

  Med MemoryFoam VitaRest® topmadras får du helt specielle funktioner og fantastisk komfort. Måden den former sig efter kroppen, og ”husker” din position, skal bare opleves, og kan ikke beskrives med ord. Du vil opleve fantastisk god støtte af kroppen, og specielt rygraden som igen fører til lindring af ryg og nakkesmerter. Madrassen tilfredsstiller Øko-Tex førsteklassesstandard og er tilpasset allergikere og spædbørn. Forhindrer liggesår med optimal ortopædisk støtte og aflaster præs på kroppens med udsatte steder

  Rating:
  100%
  3.690,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
  check 25 års garanti*
 6. MemoryFoam overmadrass split
  MemoryFoam overmadrass split
  Med MemoryFoam VitaRest® topmadras her specielt tilegnet elektrisk justerbare senge, får du helt specielle funktioner og fantastisk komfort. Måden den former sig efter kroppen, og ”husker” din position, skal bare opleves, og kan ikke beskrives med ord. Du vil opleve fantastisk god støtte af kroppen, og specielt rygraden som igen fører til lindring af ryg og nakkesmerter. Madrassen tilfredsstiller Øko-Tex førsteklassesstandard og er tilpasset allergikere og spædbørn. Forhindrer liggesår med optimal ortopædisk støtte og aflaster præs på kroppens med udsatte steder
  4.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
  check 25 års garanti*

6 Items

per page
Set Descending Direction

Topmadras
En topmadras er en tyk madras, der kan placeres oppe på din almindelige madras. Topmadrassen her mange praktiske formål og kan bruges til at fjern sprækken mellem madrasserne og dobbeltseng, sørger for god liggekomfort og juster temperaturen i sengen. Topmadrassen forlænger også sengens levetid og beskytter madrassen nedenunder. Hvis du har en gammel madras, der ikke er så god at ligge på, kan en Topmadras også gi sengen nyt liv. Det kan fungere som kompensator, hvis du føler at din eksisterende madras enten er for blød eller hård. Topmadrasser kommer i mange forskellige materialer og tykkelser. Hos os vil du helt sikkert finde en der passer dig i din perfekte seng.

SparMax er direkte importør af alle produkter, vi sælger i Danmark. Vi tager mellemleddene væk og giver dig fordelene, i form af en uovertruffen pris og kvalitet. Du får altid 10 års garanti på alle senge! Vi glæder os til og handle med dig.

Copyright © 2023 Sparmax. All rights reserved.