Pallepuder - Store og bløde puder til pallemøbler

5 Items

per page
Set Descending Direction

5 Items

per page
Set Descending Direction

Er du hoppet med på trenden med at lave møbler ud af paller? Hos SparMax finder du et stort udvalg store, bløde puder til pallesofaen og andre pallemøbler. Men pas på. Du får ikke lyst til at rejse dig op igen.


Hvis du søger på nettet, er der masser af opskrifter på, hvordan du kan lave havemøbler selv. Alt du behøver er en stak europaller, lidt kreativitet og nogle store og gode pallepuder. Det kræver nærmest ingen forudsætninger eller håndværksmæssige evner. Det er noget, selv de nyeste nybegyndere kan klare. 

Pallepute

Lav pallemøbler til store og små udearealer

En fordel ved at lave pallemøbler til haven eller terrassen er, at du kan lave en pallesofa i præcis den størrelse, du vil. Hvis du eksempelvis kan lide at samle mange venner på din terrasse, kan du nemt lade den nye pallesofa blive lige så lang som terrassen. Så er der plads til alle. 

Hvis du derimod kun har en lille altan at møblere, så tilpasser du din sofa af europaller efter dette. Uanset hvad bliver det rigtig flot, og det er ekstremt nemt at komme i gang med. 

 

Hvad er pallepuder? 

Pallepuder er store siddepuder til udendørs brug, og denne type puder er tilpasset størrelsen på en sofa af europaller. Andre puder, der er beregnet til stole og sofaer, vil som regel ikke passe helt på en stor og bred pallesofa.

Hos SparMax får du puder, der er lavet specielt til pallemøblerne, som du har stående udenfor.

Med puderne på plads får du en komfortabel sofa, som du og dine gæster sidder godt på hele sommeren. Får du lyst til at sove ude, er den faktisk også velegnet til det.

 

Pallemøbler bliver mere og mere populære

Pallemøbler er blevet meget populære over de sidste år, og de bliver stadig mere populære. Mange kan er vilde med den rå og uformelle stil, og det er jo meget sjovt at kunne sætte sig ned i havemøbler, man har lavet helt selv. 

Når møblerne er færdigsamlet, kan du enten beholde det rå og seje look, eller du kan give palle-møblerne et lag maling i ønsket farve. Uanset, så bør pallemøbler få et lag træbeskyttelse, så de holder sig pæne i længere tid.

En anden grund til, at pallemøblerne er blevet så populære, er sandsynligvis, at det er et mere budgetvenligt alternativ til andre mere kostbare udemøbler. Paller finder du som regel billigt på nettet, og så bliver der mere til overs, så du kan købe nogle gode pallepuder til dine hjemmelavede havemøbler.

 

Komfortable og stilfulde pallepuder til pallemøbler

Komfort og stil går hånd i hånd, når vi skal indrette uderummet. Det er vigtigt at sidde godt på terrassen, altanen eller i haven, men vi vil også gerne have, at det ser pænt ud. Med pallepuder fra SparMax bliver dine nye udemøbler både flotte og meget behagelige at sætte sig på - og blive siddende på. 

Sædepuden til palle-sofaen er 80x120 cm og rygpuden er 40x120 cm. Siddepuderne har en tykkelse på omkring 14 centimeter, mens rygpuderne er skrå og har en tykkelse mellem ni og 17 centimeter. Du kan vælge mellem fire flotte farver, der er nemme at matche til de fleste stilarter.

 

Solide puder til udendørs brug

Vores pallepuder er lavet af tekstilet Olefin, hvor hver tråd er specialbehandlet før tekstilet bliver til. Puderne er meget slidstærke, modstandsdygtige over for pletter, tåler fugt og tørrer hurtigt, og tåler derfor udendørs brug i lande med samme klima som Danmark. 

Vi anbefaler dog, at du tager puderne ind eller lægger dem i en pudekasse, når det regner. Så forlænger du puderne levetid og holder dem pæne. Det robuste materiale i pallepuderne holder desuden godt på farverne. Så skal du heller ikke vente på, at de tørrer. 

Hos SparMax er der også puder til mange loungesæt og havestole lavet i Olefin. Selvom puderne er forbehandlet, anbefales det at imprægnere dem cirka hvert andet år. Betrækket er vaskbart, men sørg for at følge vaskeanvisningen, så puderne holder sig pæne længe.

 

Garanti ved køb af havemøbler

Når du køber havemøbler fra os, får du 10 års garanti på glas, flet og aluminiumsrammer, og to års garanti på regnslag og pudebetræk. Det skal være trygt at købe havemøbler og tilbehør hos SparMax, og du skal slippe for at bekymre dig om, at de går i stykker. 

Derfor har vi blandt andet to års garanti på møbelbetræk og pudebetræk, og 10 års garanti på glas, flet og aluminiumsrammer. Sørger du for at tage godt vare på pallepuderne, du køber hos os, har du flotte puder til dit uderum i mange år fremover.

 

Levering helt hjem til dig

Vi vil gerne give dig en god kundeoplevelse, fra køb til levering ved døren, og vi fokuserer på sikker og god transport af varer.

Du kan læse mere om fragtinformation her

 

Tips til at lave egne palle-møbler til haven

Har du lyst til at lave dine egne havemøbler af paller? Et godt tip fra os er, at du kan søge på Pinterest. Der finder du et hav af kreative ideer til, hvordan du kan gå fra palle til møbler og lave sofagrupper og andet af europaller. Det er kun fantasien og inspirationen, der sætter grænser for, hvad du kan skabe ud af paller. 

Når du laver udemøblerne selv, kan du tilpasse størrelsen til udeområdet. Vil du have en stor sofa til terrassen, en lille sofa eller en sofagruppe med chaiselong? Hvis du har ekstra paller til overs, kan du også lave en stol, et bord, nogle hylder eller måske en gynge, en køkkenhave eller et udekøkken. 

Her er det igen kun fantasien og adgangen til paller, der sætter grænser.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.