Praktisk brusehjørne til badeværelset

9 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Brusehjørne 8120-1 90x90
  Brusehjørne 8120-1 90x90

  90x90 cm, H: 200 cm

  Bruserhjørnet er af høj kvalitet. Glasset er hærdet og 5mm tykt og rammeværket er i poleret aluminium. Bruserhjørnet er fremragende at kombinere med vores brusepaneler og brusebade.

  Rating:
  90%
  3.790,-
  Kommer på lager: 10.06.2024
 2. Brusehjørne 6601-1
  Brusehjørne 6601-1

  70x70 - 80x80 - 90x90 - 100x100 - 100x80 - 110x90 - 120x80 cm, H: 195 cm

  Findes i 9 forskellige størrelser! Elegant og rektangulært brusehjørne med kromprofiler i aluminium og zinkhåndtag.

  Rating:
  80%
  3.990,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid

9 Items

per page
Set Descending Direction

Et brusehjørne er en prisvenlig løsning, der ofte passer ind i et lille badeværelse. Hos Sparmax finder du brusere med og uden sokkel.

 

Ved at placere bruseren i hjørnet frigør du plads på gulvet, hvilket gør det lettere at placere andre badeværelsesmøbler. 

Du kan vælge mellem tre hovedvarianter af brusehjørner:

 • Brusehjørner med sokkel
 • Brusehjørner uden sokkel
 • Brusehjørner med badekar

 

Derudover har vi forskellige typer af døre i varierende størrelser. Ud over almindelige døre har vi også brusehjørner med skydedøre og andre, der er hængslede. På små badeværelser kan det for eksempel være smart at have en hjørnebruser, hvor du kan lukke dørene ind mod væggen, når du ikke bruger bruseren.

 

Vælg størrelsen på dit brusehjørne

Hos Sparmax har vi både store og små brusehjørner. De mindste er 70x70 cm, og de største er 110x110 cm. Derudover har vi aflange brusehjørner med flere variationer i både længde og bredde. På den måde er du garanteret at finde et brusehjørne, der passer til dit badeværelse uanset størrelse. 

De mindste brusehjørner gør det muligt at optimere pladsen uden at installere en bruseløsning, der dominerer rummet. Det er også en god løsning, hvis du indretter dit badeværelse i en minimalistisk stil. 

Store brusehjørner giver dig mulighed for at skabe en luksuriøs bruseoplevelse. Det giver også mere plads til bevægelse og er også velegnet til folk i kørestol, eller til dem, der har brug for en bruseskammel. På familiebadeværelset kan et stort brusehjørne også være nyttig, hvis to personer for eksempel er i bad på samme tid. 

Vores hjørnebrusere fås i flere højder, så du også kan finde en bruseløsning til et badeværelse i kælderen eller sommerhuset, hvor loftshøjden måske er lavere end normalt.

Du kan finde brusehjørner i forskellige designs. Hos Sparmax har vi afrundede, firkantede og aflange brusehjørner.

 

Brusehjørne uden sokkel

Hvis du vælger et brusehjørne uden sokkel, er det vigtigt, at du er sikker på, at det er sikkert at tage brusebad direkte på dine gulvfliser. I nye badeværelser er gulvet normalt helt forseglet.

Her er nogle af fordelene ved et brusehjørne uden sokkel: 

 • Flot æstetik
 • Brusehjørner er lette for bevægelseshæmmede at bruge
 • Overgangen mellem bruseområdet og badeværelset bliver mere glidende
 • Det er nemt at installere

 

Hvis du er usikker på dit badeværelsesgulv, kan et brusehjørne med en sokkel være en god løsning til dit badeværelse.

 

Brusehjørner med sokkel

Et brusehjørne med sokkel er en sikker løsning til ethvert badeværelse. Blandt andet fordi: 

 • Du ikke behøver at bekymre dig om vandlækager
 • Vandet ikke bliver liggende på badeværelsesgulvet
 • Soklen er lettere at rengøre end fliserne
 • Det er behageligt at stå på i brusebadet

 

Brusehjørner med badekar

Et brusehjørne med badekar er den ideelle løsning til familier, der ønsker en funktionel og brugervenlig løsning til både voksne og børn. Denne løsning kombinerer nemlig bekvemmeligheden ved at kunne tage et hurtigt brusebad med komforten ved et badekar. 

Et brusehjørne med badekar giver din familie et fælles rum til personlig pleje og afslapning. Lad børnene nyde badet, mens du rydder op på badeværelset, og tag så endnu et varmt bad, som du kan synke ned i, selv efter børnenes sengetid.

 

Husk brusearmatur og brusesæt

Et brusehjørne adskiller sig fra en brusekabine ved, at den ikke leveres med et brusearmatur og brusesæt. Du kan bruge det, du allerede har, eller du kan bestille et nyt hos os, så du har alt, hvad du skal bruge til dit brusehjørne i samme levering.

 

Tips til rengøring og vedligeholdelse

Det er vigtigt med god rengøring og vedligeholdelse af dit brusehjørne, hvis du vil have den til at se godt ud i lang tid. Her er nogle tips til, hvordan du passer bedst muligt på dit brusehjørne: 

 • Brug koldt vand, når du skyller overfladerne på brusehjørnet. Det reducerer mængden af kalk, der sætter sig på væggene.
 • Fjern vand fra glasset med en blød klud eller gummiskraber efter hvert brusebad.
 • Brug det rette rengøringsmiddel i bruseren.
 • Vedligehold brusehjørnet ordentligt et par gange om året. Tjek, at gummilister, pakninger og samlinger er i orden. 

 

Vi anbefaler vores ABC-hygiejnepakke til brusere og badeværelser til at holde din brusekabine ren og pæn - det er også det bedste middel mod kalk på glasoverflader.

 

Brusekabine, bruseniche eller brusehjørne?

Har du besluttet dig for et brusehjørne, eller overvejer du andre bruseløsninger til dit badeværelse? Her er nogle forskelle, som du måske bør være opmærksom på:

En brusekabine er en helt lukket bruseløsning, som beskytter både gulv og vægge mod vandstænk. Hos Sparmax finder du brusekabiner i mange størrelser og med forskellige løsninger, fra rene spabrusere til dem med et enkelt brusesæt. Hos Sparmax har vi også dampbrusere, brusekabiner med massage og badekar med bruser.

En bruseniche består af en eller flere brusevægge og som regel en brusedør. Brusekabinen kan også laves i en kabine med en påsat brusedør, så du simpelthen får et helt bruserum. Brusenichen kan laves så stor eller så lille, som du ønsker. 

Et brusehjørne udnytter pladsen godt på mindre badeværelser, og du kan vælge, om du vil have en sokkel eller ej.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.