Nyd sommeren på en behagelig solseng

7 Items

per page
Set Descending Direction

7 Items

per page
Set Descending Direction

Solsenge bruges til meget mere end blot solbadning. En solseng er også perfekt, når du vil læse, tage en lur eller bare slappe af og nyde, at sommeren endelig er her.

 

Der er ikke ret meget, der er så afslappende og behageligt som at læne sig tilbage på en blød solseng, når solen varmer ens krop. Hos SparMax finder du solsenge og daybeds af høj kvalitet til en god pris.

 

Solseng og daybed til udendørsområdet

For mange af os nydes sommeren allerbedst, når vi kan slappe af i komfortable havemøbler på verandaen eller udendørsområdet. Med en behagelig solseng på terrassen eller i haven er alt klar til, at du kan gøre netop det. Brug den som en daybed efter middagen eller til at slappe af efter en god omgang havearbejde i blomsterbede og udendørs krukker. Med en solseng kan du koble af, lukke øjnene og nyde duften og lyden af sommeren. Dette er stedet for et lille afbræk fra hverdagen.

 

Funktionelle solsenge i solide materialer

Vores solsenge er lavet af solide materialer. Dette er nødvendigt, når man producerer havemøbler til brug i Danmark.

Jamaica solseng-sættet er lavet af antracit aluminium, der er 100 procent rustfrit. Det betyder, at solsengene kan stå udenfor året rundt – uden puder, selvfølgelig.

Sun Daybed er fremstillet i 100 procent vedligeholdelsesfrit rattan og solide aluminiumsrammer, hvilket gør havemøbelsættet yderst holdbart under danske vejrforhold. Vores rattan er gennemfarvet, hvilket forhindrer misfarvning og revner i materialet. Dermed holder solsengen sig flot år efter år.

Til hvert sæt med to solsenge eller daybeds medfølger der et lille bord, hvor du kan placere dine drikkevarer, snacks, læsemateriale og så videre.

 

Den runde solseng bliver helt sikkert sommerens favorit

Tag også et kig på vores fantastiske Dream Solseng i aluminium og rattan. Denne runde, trendy solseng er perfekt til dig, der ønsker det lille ekstra i form af din egen oase i haven. Solsengen har en nedfældbar beskyttelse, der er god, når det blæser meget, eller når du har brug for beskyttelse mod solen. Tjek også vores parasoller, der sikrer dig god solbeskyttelse i haven, på terrassen eller verandaen.

 

Vandafvisende og vaskbare pudebetræk

De fleste pudebetræk til vores solsenge er lavet af Olefin og kan nemt tages af og vaskes ved 30 grader. Olefin er et tekstil, hvor hver tråd er specielt behandlet, inden tekstilet blev fremstillet. Vores puder til solsengene er derfor meget slidstærke, modstandsdygtige over for pletter, tåler fugt og tørrer hurtigt. Dette er det perfekte materiale til at lave puder til udendørsbrug, og de fleste i branchen er enige om, at Olefin er det bedste tekstil til havemøbler.

Selvom puderne allerede er imprægneret, anbefales det at imprægnere dem cirka hvert andet år. Dette vil forlænge pudernes levetid, så de holder sig pæne længere. Husk, at ved vask af pudebetræk vil noget af imprægneringen forsvinde. Hvis du har imprægneringsspray, kan du hurtigt påføre et nyt beskyttelseslag på puderne.

Du kan også bestille betræk/regnslag til solsengene for at beskytte dem mod regn, sol og vind, når møblerne ikke er i brug. Alternativt kan du tage puderne indenfor eller investere i en vandtæt hyndeboks i samme stil som solsengen.

 

Kvalitet og garanti på alle vores havemøbler

Selvom vores havemøbler i kunst-rattan tåler meget og har lang levetid, giver vi dig Danmarks bedste garanti på have- og udemøbler. Ved køb af havemøbler hos SparMax får du 10 års garanti på glas, rattan og aluminiumsrammer samt to års garanti på regnslag og pudebetræk. Men selvom vores havemøbler er vedligeholdelsesfrie, er det godt at rengøre dem en smule før sæsonen, så de holder sig pæne så længe som muligt. Skyl dem med rent vand og brug en blød børste, hvor det er nødvendigt. Dæk dem gerne til, når de ikke er i brug.

 

Fragt og levering

Når du køber dine havemøbler eller andre møbler hos SparMax, så får du det hele leveret ganske gratis. Og lige til døren. Vores fragtselskab stræber efter så få omladninger som muligt. Det betyder, at risikoen for transportskader minimeres, og at leveringstiden bliver kortere.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.