Reklamation og garanti

SparMax sætter kvaliteten i højsædet og giver udvidet garanti på op til 10 års garanti på vores produkter.

På elektronik og generelle sliddele gælder den almindelige danske købelov.

Alt af garanti og service gælder for alle vores produkter i hele Danmark.
På senge giver vi 25 års garanti mod ramme- og fjederbrud.


Badeværelsesprodukter:

Installation:
Tilkobling af elektriske komponenter i vådrum skal udføres af godkendt elektriker/installatør.
Tilkobling af varmt- og koldtvandsslanger anbefales udført af autoriseret VVS installatør.
 

Vedligehold:
Alle vores boblebade har installeret ozongenerator, som automatisk desinficerer rørsystemet. For selve rengøringen af rørsystemet, skal der bruges godkendte rengøringsmidler, som fjerner uønskede partikler og samtidig ikke forringer badets komponenter. SparMax har garantien og ansvaret for alle komponenter og deler i 2 år fra leveringsdato, og er derfor meget optaget af, at boblebadet vedligeholdes og varetages på bedst mulig måde.

Det anbefales derfor for vores boblebad, kun at bruge ABC hygiejnepakken, som fjerner alle uønskede partikler. Det er enkelt i brug, varetager og vedligeholder komponenternes egenskaber. Undgå derfor at bruge andre typer af kemiske produkter, som kan forringe/nedbryde udsatte komponenter.

 

Badeværelsemøbel:
Badeværelsesmøbler er kvalitetssikrede og lavet af slidstærke materialer som tåler flittig brug. Gælder for alle produkter i både eg og finermateriale.
 

Installation:
Tilkobling af elektriske komponenter, så som lys i vores badeværelsesmøbler, skal udføres af godkendt elektriker/installatør.
Tilkobling af varmt- og koldtvandsslanger anbefales udført af autoriseret VVS installatør.

 

Infrarøde saunaer og traditionelle saunaer:

Infrarød Sauna:

Infrarøde saunaer fra SparMax er solide produkter i hemlok gran som tåler flittig brug.

Installation: Montering og tilkobling kan gøres enkelt af kunden, da den leveres færdig med stikkontakt. Skal produktet stå i vådrum gælder andre regler: Tilkobling af elektriske komponenter i vådrum skal udføres af autoriseret elektriker.
Vedligehold: Hold dit produkt rent og hygiejnisk. Bakterier kan vokse i saunaer ved fejlagtig håndtering. Dette er enkelt at undgå ved at følge de enkle saunaregler som medfølger i brugsanvisningen.
 

Traditionelle saunaer:

Traditionelle saunaer fra SparMax er solide produkter i HemLok gran som tåler flittig brug.

Installation: Når produktet leveres er alt på plads, inklusiv instruktioner. Montering kan gøres enkelt af kunden. Tilkobling af elektriske komponenter skal udføres af en autoriseret elektriker.
Vedligehold: Hold dit produkt rent og hygiejnisk. Bakterier kan vokse i saunaer ved fejlagtig håndtering. Dette er enkelt at undgå gennem at følge de enkle saunaregler som medfølger i brugsanvisningen.

 

Havemøbler i rattan:

Havemøblerne er lavet i gennemfarvet poly-rattan som er UV-behandlet. Dette forhindrer alle former for skadelig påvirkning, som solafblegning, falmning og syninger der går op. Møblerne er meget vejrbestandige og produceret i 100 % vedligeholdsfrit rattan -100 % rustfrie aluminiumsrammer og alt tåler at stå udenfor hele året.

Vedligehold rattan: Ingen. Opbevares møblerne udenfor om vinteren skal der benyttes presenning fra SparMax som er tilpasset dit møbel.
Vedligehold af puder: Leveres færdigimprægneret. Anbefalet at imprægnere ca. hvert andet år. Vaskbart betræk.
 


 

Øvrige produkter som ikke er omtalt ovenfor følger den normale købelov.
 

Generelt alle produkter:
Alle garantier givet af SparMax gælder kun den oprindelige køber, og garantien ophører ved ejerskifte af produktet.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.