Massagestol til hjemmebrug

8 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Eisenhower massagestol
  Eisenhower massagestol

  Nyhed! Eisenhower 3D massagestol er en af vores nyeste introducerede produkter. Med effektiv og nøjagtig scanning af kroppen, er du sikret en massage, der er perfekt tilpasset netop dig. I samspil med den fantastiske Zero Gravity funktion, der arbejder med din egen vægt, er dette en oplevelse, der kan sammenlignes med en professionel massør. Eisenhower massagestolen har en uendelig række af programmer og funktioner.

  28.995,-
  Kommer på lager: 30.07.2024
 2. Roosevelt massagestol i coffee
  Roosevelt massagestol i coffee

  Nyhed! Roosevelt 3D massagestol er netop blevet lanceret. Med en effektiv og nøjagtig scanning af kroppen får du en massage som er perfekt tilpasset din krop. Sammen med den fantastiske Zero Gravity funktion, som arbejder med din egen vægt, er dette en oplevelse som mange sammenligner med en professionel massør. Roosevelt har en bred vifte af programmer og funktioner.

  Rating:
  100%
  25.995,-
  Forventet leveringsdato: 16.10.2024
 3. Carter Shiatsu massagestol i off-white
  Carter Shiatsu massagestol i off-white

  Carter massagestol giver dig den nyeste teknologi inden for afslapning med fantastisk massage i dit eget hjem. Forkæl dig selv med en helkropsmassage, som netop giver det bedst mulige tryk til din krop, som baseres på stolens automatiske scanning af netop dig. Vores dynamiske massagestole bruger ruller, som er designet til at følge hver persons kropskonturer, for at sikre at det påførte tryk giver det mest terapeutiske resultat. Vores dynamiske massagestole aktiverer stressaflastende punkter på nakke, ryg, lænd, bagdel og lår – dette giver dig en dyb og effektiv massage. Carter – du skal opleve det for at kunne forstille dig hvordan fuldstændig afslapning føles!


  Rating:
  100%
  17.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
 4. Cleveland massagestol rød
  Cleveland massagestol rød

  Vores nyeste massagestol, der er specialdesignet til kvinder! En lille designperle med funktioner mange kun har turde drømme om. Her får du alt fra balleløft til bækken-, hofte- og taljetræning og meget mere til. Selvfølgelig kan den også give en dejlig og afslappende luftmassage, hvis du måtte ønske dette. Måske den perfekte gave til en du holder af?


  Rating:
  80%
  2.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid

8 Items

per page
Set Descending Direction

En massagestol derhjemme, eller endda på arbejdet, kan give dig den helt rigtige massage til at blødgøre en stiv og stresset krop.

 

Med en massagestol kan du få massage, lige når du har brug for det, i dit eget hjem. Eller måske vil du gerne have mulighed for en lille behandling i massagestolen i løbet af en lang arbejdsdag, hvor du sidder foran skærmen.

 

Hvorfor vælge en massagestol?

En massagestol gør arbejdet, når din krop og dine muskler føles stive og ømme. Ved at løsne op for spændinger kan en massagestol hjælpe dig med at få en bedre og mere behagelig hverdag. 

Massage kan også hjælpe, når du er stresset og føler, at dine skuldre går op over ørerne.

Hvis du træner meget, kan massagestolen desuden være et godt alternativ, når du skal restituere.

 

Hvordan fungerer en massagestol? 

En massagestol er designet til at give dig en afslappende massage. Den har indbyggede programmer og funktioner, der efterligner æltning, klemning og rulning. Vores massagestole giver en helkropsmassage med særligt fokus på læg, fødder, ryg, arme og/eller skuldre. 

Hvis du har været hos en massør før, vil du hurtigt genkende de forskellige teknikker, de bruger, når du starter din nye massagestol. Men det er vigtigt at huske, at massagestolen ikke nødvendigvis kan erstatte en terapeut. Den er først og fremmest designet til afslapning og velvære.

 

Pris på massagestole

Vores massagestole varierer i pris, afhængigt af deres funktioner og hvor avancerede de er. Men en massagestol er en investering, der vil betale sig over tid, både i form af velvære og penge. Og jo mere du bruger den, jo mere vil dit køb betale sig.  

Det er dyrt at gå til en professionel massør, men med din egen massagestol derhjemme behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt du har råd og tid til en massage, når du har lyst til det. Du kan bare sætte dig ned, indstille den til de funktioner, du ønsker, og lade dig massere. 

 

Hvad er forskellen på de forskellige massagestole?

I de senere år er der kommet en række forskellige massagestole på markedet. Der er mange varianter, og du vil opdage, at prisen på massagestole kan variere meget. 

Før du beslutter dig for, hvilken du vil købe, er det derfor en god idé at lave lidt research. De fleste massagestole har flere funktioner, men de kan variere lidt fra stol til stol. Find en stol, der har de funktioner og massagepunkter, du ønsker. 

Faktorer, du bør overveje er: 

 • Pris
 • Udformning
 • størrelse
 • Siddekomfort

 

Hos Sparmax har vi flere modeller at vælge imellem, så find den stol, der passer dig bedst.

 

Professionel massage med Roosevelt 3D-massagestolen

Vores Roosevelt 3D-massagestol starter med en nøjagtig scanning af din krop. Det sikrer, at den massage, du får, er skræddersyet til dig. 

Roosevelt har en række programmer og funktioner at vælge imellem. Med 26 grupper af airbags masserer den hele kroppen. 

Massagestolen har en zero gravity-funktion, som læner dig tilbage og fordeler vægten jævnt over hele kroppen. Kroppen placeres på samme niveau som hjertet, hvilket er godt for blodcirkulationen. Det maksimerer komforten og lindrer stress og ubehag i musklerne. 

Massagestolen har også en varmefunktion. Denne stol har desuden infrarød varme for optimal massageeffekt og komfort. Fodmassagesektionen kan også forlænges med op til 16 cm, så den passer til alle størrelser.

 

Helkropsmassage med Carter Shiatsu-massagestolen

Carter Shiatsu-massagestolen har den nyeste teknologi og giver dig mulighed for at slappe af med massage i dit eget hjem.  Massagestolen bruger ruller, der er designet til at følge konturerne af hver enkeltes krop. Det giver dig mulighed for at lægge pres på for at opnå optimale terapeutiske resultater. 

Carter Shiatsu retter sig mod stresslindrende punkter i nakke, ryg, lænd, sæde og lår, hvilket giver dig en dyb og effektiv massage. Læn dig tilbage og nyd den skønne massage. 

Du kan vælge mellem to farver: Off-white og coffee.

 

Cleveland massagestol specielt til kvinder

Cleveland-massagestolen er specielt udviklet til kvinder. Denne røde massagestol ligner en almindelig, smart stol. Her får du luftmassage på ryg, talje, hofter, lår og bækken, og massagestolen har også flere træningsprogrammer. Sæt dig ned og få for eksempel et numseløft eller en bækken-, hofte- og taljetræning.

Ryggen er justerbar, og sædehøjden kan justeres.

 

Designa massagestol med IR-varme

Denne smukke massagestol har alle de funktioner, du har brug for til en god massageoplevelse. 

I Designa-massagestolen sidder du behageligt. Stolens Body scan scanner præcist din krop og finder din skulderposition, og du vælger funktioner med et enkelt og intuitivt kontrolpanel. 

Massagestolen tilbyder rullemassage, knæmassage, shiatsumassage og strækmassage samt en benklemmemassage. Det har en beroligende effekt på trætte benmuskler. 

Designa har en IR-varmefunktion, som reducerer stress. Den har også et stilfuldt og attraktivt design.

 

Eisenhower 3D-massagestol - din egen massør

Vores Eisenhower 3D-massagestol scanner din krop effektivt og præcist og giver dig en massage, der er perfekt tilpasset din krop. Rumkapsel-designet kombineret med nul tyngdekraft giver en vægtløs følelse, der lindrer spændinger, stress og ubehag i musklerne. 

Den oplevelse, du får i denne massagestol, kan sammenlignes med den, du får af en professionel massør. Kroppen masseres med 40 grupper af airbags, der klemmer og beroliger skuldre, arme, ben og ryg. 

Massagestolen har en varmefunktion, der reducerer træthed i kroppen. Den har også en behagelig fodskammel for optimal hvile. Fodmassage-sektionen kan forlænges med op til 16 cm til dem, der har brug for det.

 

Placering af din massagestole

Selvom funktionerne er det vigtigste, når man køber en massagestol, er det selvfølgelig også et plus, hvis den ser pæn ud. Især hvis du har tænkt dig at bruge den i dit eget hjem. Hvis stolen har et design, der giver dig lyst til at lade den stå fremme i stuen eller et andet rum, du bruger meget, vil du sandsynligvis også bruge den mere. 

Man kan dog ikke komme uden om, at nogle massagestole kan være massive i en mindre stue, og for de fleste massagestole skal du også have plads til at rykke stolen lidt tilbage for at udnytte alle dens funktioner. Placeringen af stolen kan derfor give anledning til debat, hvis I er flere i husstanden.

Et alternativ kan derfor være at placere massagestolen i et gæsteværelse eller i tv-stuen, hvis I har sådanne rum i jeres hjem. Det vigtigste er, at du finder et sted, hvor du kan få fred og ro og virkelig slappe af, når du sætter dig i stolen. Det vil maksimere effekten af massagen.

 

Gode alternativer til en massagestol

Hvis du vil have en god massage, men synes, at en massagestol er for dyr eller kræver for meget plads, har Sparmax heldigvis et par gode alternativer. 

En bærbar massagepude er skræddersyet til at give en afslappende og afstressende massage. Det bedste af det hele er, at du kan bruge den, når og hvor du vil. 

Vores bærbare massagepude har fire massagepunkter med infrarød varme og shiatsu-funktioner. Massagepunkterne roterer, og med rotationsknappen kan du også skifte retning. Puden kan nemt fastgøres til en stol og er velegnet til at massere skuldre, ryg, talje og ben. 

En anden mulighed er et multifunktionelt massageapparat. Apparatet har flere indstillinger, så du kan tilpasse massagen til dine behov.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.