Find et havebord til dit udeareal

Elementer 1-24 av 31

Side
per page
Set Descending Direction

Elementer 1-24 av 31

Side
per page
Set Descending Direction

God mad og drikke hører sig til, når du nyder solskinsrige dage udenfor — og hertil er et havebord et must. Hos os finder du haveborde i mange forskellige farver, stilarter og faconer. 

 

Et havebord er ofte et hyggeligt samlingspunkt i haven eller på terrassen om sommeren. Her kan familie og venner samles om det runde bord, enten for at spille spil, drikke kaffe eller spise en god grillmiddag. 

Hos SparMax finder du et stort udvalg af haveborde i god kvalitet. Vi har borde til dig, hvad enten du leder efter et rundt havebord til kaffehyggen eller et stort firkantet bord, hvor dine gæster kan sidde og spise. 

 

Find haveborde i mange former og størrelser

Når du skal købe et nyt havebord, så bør du først og fremmest overveje, hvad du har af konkrete ønsker og behov. Hvad skal bordet bruges til? Hvor mange mennesker skal kunne sidde ved havebordet? Og hvor skal det stå henne? Svarene på disse spørgsmål er afgørende for dit valg. Hos SparMax kan vores udvalg af størrelser, former og farver stensikkert dække dine behov. Så tag et grundigt kig på sortimentet. 

Måske har du allerede havestolene og det perfekte område klargjort men mangler bare havebordet? Så kan vi med glæde fortælle, at alle vores haveborde hos SparMax er stilrene og minimalistiske, så de passer til enhver stil, dit udeareal i forvejen måtte have. 

Du kan selvfølgelig også købe havestole, der hører til det havebord, du har udvalgt, så du får et komplet sæt med både bord og stole. 

Har du en stor terrasse eller en have, som du kan opdele i forskellige zoner, er det nemt at skabe en oase af hygge i haven med forskellige slags havemøbler. Til det kan du hos SparMax også finde loungesæt, solsenge og hængekøjer, der matcher hinanden perfekt.

 

Bord til haven, terrasse eller altanen

Hvilket havebord, du bør vælge, afhænger naturligvis af, hvor det skal placeres. Har du en lille altan, skal du måske have et eller flere små haveborde. De små borde kan sagtens bruges til at spise middag med din partner eller bedste ven, mens I nyder det gode vejr. 

Har du plads nok på din altan til også at inkludere nogle stole til dit lille havebord, kan du med fordel udforske vores flotte cafésæt.

Tip: Tag et kig på bordene med en roterende serveringstallerken i midten, som gør det nemmere for alle, der sidder rundt om bordet, at nå indholdet.

 

Køb haveborde i stærke materialer, som rattan og aluminium

Havebordene fra SparMax er lavet i forskellige materialer, som blandt andet kunstrattan, aluminium, træ og sten. 

Havebordene og andre møbler i kunstrattan giver din have et naturligt udtryk, og derfor er det blevet et ganske populært materiale — særligt i Skandinavien. Kunstrattan, også kaldet polyrattan, er holdbart og modstandsdygtigt over for svamp, råd og vandskader.  Det kan derfor holde til de mange forskellige vejrforhold, som det danske vejr byder på. 

Møbler i rattan kræver meget lidt vedligeholdelse. Men sørger du for at holde dem rene, bevarer de deres udseende og holder længe. Tør derfor havebordet af jævnligt med en blød klud med mildt sæbevand, og undgå stærke rengøringsmidler, der beskadiger overfladerne.

Vi forhandler også flotte haveborde i pulverlakeret aluminium, som også er et vedligeholdelsesfrit materiale. En anden fordel ved aluminiumsmøbler er, at det er let og derfor nemt kan flyttes rundt på.

 

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.