Aluminiumsmøbler

Elementer 1-24 av 50

Side
per page
Set Descending Direction
 1. Jamaica rund havemøbelsæt 150 cm og 6 recliner stole I antracit aluminium
  Jamaica rund havemøbelsæt 150 cm og 6 recliner stole I antracit aluminium

  Trendy havemøbelsæt i aluminium med 6 recliner stole og et stort, rundt bord med en diameter på 150 cm. Rammen leveres i pulverlakeret aluminium i mørkegrå og med en bordplade i keramikglas. Puderne af kraftig olefin har en tykkelse på 9 cm og et aftageligt betræk, der kan vaskes ved 30 grader, farve mørkegrå (antracit). 

  Rating:
  100%
  15.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
 2. Jamaica loungegruppe m/bord, 3-personers sofa og 2 stole i aluminium
  Jamaica loungegruppe m/bord, 3-personers sofa og 2 stole i aluminium

  Moderne og elegant lounge-/spisegruppe i aluminium med 3-personers sofa, to stole og et stort bord. Rammen leveres i pulverlakeret aluminium i mørkegrå og med en bordplade i keramisk glas. Hynderne af olefin fiber har en tykkelse på ti cm og et aftageligt betræk, der kan vaskes ved 30 grader, farve mørkegrå.

  Rating:
  100%
  11.495,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
 3. Jamaica rund havemøbelsæt bord 135 cm og 5 recliner stole i antracit aluminium
  Jamaica rund havemøbelsæt bord 135 cm og 5 recliner stole i antracit aluminium

  Trendy havemøbelsæt i aluminium med 5 recliner stole, og et rundt bord med en diameter på 135 cm. Rammen leveres i pulverlakeret aluminium i mørkegrå og med en bordplade i keramisk glas. Hynderne af kraftig olefin fiber har en tykkelse på 9 cm og et aftageligt betræk, der kan vaskes ved 30 grader, farve mørkegrå (antracit).

  Rating:
  100%
  13.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid
 4. Jamaica hvilestolesæt - 2 stole m/skammel og bord 70 cm i antracit aluminium
  Jamaica hvilestolesæt - 2 stole m/skammel og bord 70 cm i antracit aluminium

  Jamaica regulerbare hvilestolesæt for to personer med to recliner stole og puffer samt et bord med en diameter på 70 cm. Fremstillet i pulverlakeret aluminium i farven antracit. Recliner stolene har hver en regulerbar knap, så du enkelt kan justere stoleryggen efter præference. Nemmere og bedre bliver det ikke.

  Rating:
  100%
  7.995,-
  Lagervare 1-3 dages leveringstid

Elementer 1-24 av 50

Side
per page
Set Descending Direction

Havemøbler i aluminium

Havemøbler i aluminium bliver kun mere og mere populære i Danmark. Det skyldes i høj grad, at materialet er let i vægt, er vedligeholdelsesfrit og samtidig meget stærkt. Selvom der kan være store grupper af havemøbler man køber, så er de utrolig lette i vægt og dermed nemme at flytte rundt på hvis man vil. En anden ting er, at aluminium leder god varme, så man ikke brænder sig på det selvom det står i direkte sollys selv midt om sommeren. Alle vores aluminiumsmøbler kommer med pulverlakerede rammer, som giver den bedste kvalitet og holdbarhed markedet kan tilbyde.

Vores havemøbler i aluminium er stilrene og trendy. Med varianter i hvid og antracit aluminium med tykke gode puder i smuk Olefin textil får du hos os en spisegruppe, sofagruppe, cafesæt, hvilestole eller solsenge i flotte designs, du ikke bliver træt af. Vores havemøbler i aluminium passer lige så godt på beklædningen som på altanen, terrassen eller sommerhuset. Materialerne er genanvendelige og gør dette til et bæredygtigt produkt.

Selvom aluminium er mere eller mindre vedligeholdelsesfrit, er der stadig små ting, du kan gøre for at forlænge levetiden på dine havemøbler i aluminium. Aluminium er ikke kendt for at ruste, men hvis det jævnligt kommer i kontakt med saltvand, salte eller legeringer af andre metaller, kan der opstå korrosion. Alligevel er aluminium det foretrukne materiale for dem, der gerne vil have havemøbler til at stå ved havet.Vi anbefaler, at du vasker dine aluminiumsmøbler med ferskvand, hvis du bruger dem i nærheden af ​​saltvand. Salt er generelt skadeligt for alle havemøbler. Får du ridser i lakskaderne eller sår i aluminiumet, anbefaler vi, at du behandler dem med en tynd olie – det samme gælder skruer og bolte etc., der ikke er lavet af aluminium, så holder de sig pæne og ruster ikke.

Selvom aluminiumsmøbler i praksis kan stå udendørs hele året rundt, anbefales det at opbevare dem indendørs, hvis du har mulighed for det. Dette skyldes, at der kan komme vand ind i rammerne i løbet af vinteren, frysning kan forårsage forfrysninger, der beskadiger rammen. Sådanne skader vil da ikke være dækket af vores garanti. Vi anbefaler at vaske dem med frisk vand, lade dem tørre ordentligt og derefter tørre dem. Hvis du skal opbevare dem udenfor, så sørg for at de drænhuller alle stel har er i den rigtige retning, så enhver varebil kan løbe ud, og gerne under et solidt regnslag, så skulle der heller ikke være nogen grund til at opbevare dem udendørs.

Hagemøbel i aluminium

Copyright © 2023 Sparmax. All rights reserved.