Blandebatteri Ultra-18 (N) (3/8)

Blandebatteri Ultra-18 (N) (3/8)

1.490,-
Elegant ergonomisk design kombinerer perfekt med de vigtigste fordele - kompromisløs pålidelighed og holdbarhed. Læs mere om produktet

Lagerstatus: På lager

Gratis fragt hele vejen hjem (gælder for hele Danmark)
SKU
160048
Blandebatteri Ultra-18 (N) (3/8)
Blandebatteri Ultra-18 (N) (3/8) Blandebatteri Ultra-18 (N) (3/8) Blandebatteri Ultra-18 (N) (3/8)

Elegant ergonomisk design kombinerer perfekt med de vigtigste fordele - kompromisløs pålidelighed og holdbarhed.

Den støbte krop af disse fittings er lavet af en specielt formuleret korrosionsbestandig RubiBrass messinglegering. Denne holdbare messinglegering er sikker for sundhed og miljø. RubiBrass indeholder mindre bly og andre unødvendige forbindelser, der kan reagere med drikkevand.

SolidChrom er en holdbar og langtidsholdbar krombelægning af højeste kvalitet. Denne slidbestandige krombelægning (20-25 mikron) vil ikke kun skinne på dit badeværelse i årevis, men har også bakterieafvisende egenskaber.

Pålidelige 60 cm lange fleksible tilslutningsslanger med inderrør fra PeX fra Fliesser (Tyskland). Fremstillet i henhold til den seneste europæiske standard EN 13618:2016.

Patron CITEC Rubineta (Spanien). Pålidelig og holdbar. Patron Standard - 35 mm.

Neoperl Slim Air Perlator er tyndere og mindre iøjnefaldende end konventionelle beluftere. Neoperl Slim Air tilbyder perfekt vandgennemstrømning, forbedret kalkbeskyttelse, længere levetid og patenteret PCA®-teknologi med lavere vandforbrug. Denne belufter giver brugerne mulighed for nemt at justere vinklen på vandstrømmen. Neoperl er verdens førende producent af beluftere fra Tyskland.

Garanti: 5 år

Vandhanen kommer med en spansk CITEC patron, der sikrer maksimal ydeevne og høj kvalitet. 35 mm patron.

Højkvalitets messing.


Generelt:
  • SKU: 160048
Vis alt produktinformation
Kundeanmeldelser
Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.