Karibia rund - havesæt med 6 reclinere - naturmix

Karibia rund - havesæt med 6 reclinere - naturmix

Rating:
96%
Special Price 19.995,-
Spar: 3.000,-
Førpris: 22.995,-

Karibia er en vidunderlig spisegruppe, der er af utrolig høj kvalitet og med skøn komfort. Her er det smag og behag, eller i nogle tilfælde det rum som man har til rådighed som bestemmer. Gruppen har gode og tykke puder med vandafvisende tekstiler, som er utrolig gode og samtidig UV-beskyttet. Møblerne leveres som på billedet.

Læs mere om produktet

Lagerstatus: På lager

Gratis fragt hele vejen hjem (gælder for hele Danmark)
SKU
200328
Fri fragt
Frosset pris
Karibia rund - havesæt med 6 reclinere - naturmix
Karibia rund - havesæt med 6 reclinere - naturmix

KvalitetsgarantiKaribia er en vidunderlig spisegruppe, der er af utrolig høj kvalitet og med skøn komfort. Her er det smag og behag, eller i nogle tilfælde det rum som man har til rådighed som bestemmer. Gruppen har gode og tykke puder med vandafvisende tekstiler, som er utrolig gode og samtidig UV-beskyttet. Møblerne leveres som på billedet.

Pudestoffet er UV-beskyttet og har en lysægthed på hele 7! Puderne er vandafvisende og har en siddekomfort, som er fremragende. Hele møblet har rammer i aluminium.

P.S. glaspladen på bordet er solid. Det roterbare bord i midten kan fjernes, hvis dette ønskes. Glaspladen på bordet har et hul i midten til parasollen.

 

Rottingfarve: Natur 
Pudefarve: skygge hvid - lys beige/lys grå (pudefarven varierer alt efter sollys og omgivelser)

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vi har havemøbler eller rettere sagt udemøbler, som har en stuestil. Det er tydligt at se, at udemøbler i højere grad begynder at ligne stuemøbler.

Vores møbler har en kvalitet og et design, der gør dem lige så relevante indendørs som udendørs.

 

Hvordan ved du som kunde, at møblerne ikke knækker og falmer efter få år?

Dårlig kvalitet kan være svært at opdage. Mange producenter blander kridt eller gips i møblerne, for at spare på dyre materialer. Over tid er resultatet af dette at materialet bliver porøst og siden hen sprækker.

Kontroller om fletningerne er stramme. Jo strammere rotting desto bedre kvalitet.

Det er vigtigt at stellet består af aluminium, der er fuldt svejset og pulverlakeret. Så kan møblerne stå udenfor, året rundt og i al slags vejr i mange år, uden at de tager nogen skade.

 

Materiale af dårlig kvalitet kan først ses efter et par år. I butikken er alle møbler nye og der ser de lige pæne ud. Derfor er kvalitetsforskellene vanskelige at få øje på.

 

Alle kan skrive en god produktinformation om deres produkter.

 • Vi hos SparMax holder vores kvalitetsløfte.
 • Vi har kompetence og viden om hvad god kvalitet er.
 • Du kan stole på os.

 • 6x øreklapstole med hvilefunktion

  Bredde: 63 cm

  Højde: 103 cm

  Bord:

  Diameter: 150 cm (Det roterbare bord - 70 cm)

  Højde: 75 cm

Generelt:
 • SKU: 200328
 • Antall personer: 6

Puder af Olefin: Meget slidstærkt og kraftigt stof. Det er pletafvisende og tørrer hurtigt, og har høj lys- og farveægthed. Bør imprægneres med tekstilimprægnering inden brug og 1-2 gange i løbet af sommersæsonen. Kan sprayes med tekstilrens for at fjerne vanskelige pletter. Tåler også forsigtig håndvask.

Olefin har den fordel af sin styrke, farvebestandighed og komfort, dens modstand mod pletter, mug, slid og sollys.
Vis alt produktinformation
Kundeanmeldelser
Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.