San Juan - loungesæt hjørnesofa i gråmix polyrattan

San Juan - loungesæt hjørnesofa i gråmix polyrattan

207x263x95 cm
Rating:
87%
13.995,-
San Juan er en komplet gruppe af spisestuemøbler med en romslig hjørnesofa og et stort spisebord. Lænestole med puf kan tilkøbes som tilbehør. Læs mere om produktet

Lagerstatus: På lager

Gratis fragt hele vejen hjem (gælder for hele Danmark)
SKU
200298
Frosset pris
Fri fragt
San Juan - loungesæt hjørnesofa i gråmix polyrattan
San Juan - loungesæt hjørnesofa i gråmix polyrattan San Juan - loungesæt hjørnesofa i gråmix polyrattan San Juan - loungesæt hjørnesofa i gråmix polyrattan

En spisegruppe med høj ryg og god støtte.

San Juan er en komplet gruppe af spisestuemøbler med en romslig hjørnesofa og et stort spisebord. Lænestole med puf kan tilkøbes som tilbehør. Højden på bordet er perfekt tilpasset til at spise, og sammen med den romslige sofa er disse de perfekte udendørsmøbler, der passer til alle lejligheder!

Vores rottingmøbler er af høj kvalitet og kan klare både kulde, varme og sol. Rottingmøblerne skal holdes rene, men de kræver ingen vedligeholdelse. Perfekt til dem, der ønsker at nyde sommeren og ikke bruge meget tid på vedligeholdelse.

6 mm. gennemfarget kunstrotting, UV-beskyttet og vejrbestandig. Pudestoffet er UV beskyttet og med lysfasthed på hele 7! Puderne er vandafvisende og har fantastisk siddekomfort. Aluminiumsrammer gennem hele møbeludstyret.

Farve: Grå/hvid
Pude farve: Grå


 • Udvendige dimensioner:
  Hjørnesofa
  Længde: 207 cm
  Bredde: 263 cm
  Højde: 95 cm
  Sædedybde (fra rygpude): 45 cm
  Sædehøjde (inkl. sædehynde): 47 cm
  Højde til armlæn: 63 cm

  Bord
  Længde: 140 cm
  Bredde: 80 cm
  Højde: 67 cm

Generelt:
 • SKU: 200298
 • Antall personer: 6

Puder af Olefin
Meget slidestærkt og kraftigt vev. Det er pletafvisende og tørrer hurtigt, og har høj lys- og farveægthed. Bør imprægneres med tekstilimprægnering inden brug og 1-2 til gange i løbet af sommersesongen. Kan sprøjtes med tekstilrengøring for at fjerne genstridige pletter. Tåler også skånsom håndvask.

Olefins fordele er dens styrke, farveægthed og komfort, dens modstandsdygtighed overfor pletter, mug, slitage og sollys.
Vis alt produktinformation
Atleve 200298
Kundeanmeldelser
Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.