Comfort regulerbar seng 140x200 - lys grå

Comfort regulerbar seng 140x200 - lys grå

200x140x67 cm
27.495,-
Skjærgaard Comfort elevationseng er i samme familie som Comfort kontinentalseng og Comfort opbevaring, med 7-sone Therapy pocketfjædring i hovedmadrassen, og bløde skulder- og hoftesoner for optimal støtte og komfort. Læs mere om produktet
Les mer
Les mer
Les mer
Les mer
Les mer
Les mer
Les mer
Les mer
Se billedet
Se billedet
Se billedet

NB! Hovedgavlen på billedet er ikke inkluderet i prisen. Alle senge stående på lager har faste madrasser som standard. Ved valg af medium, eller ekstra faste madrasser vil det normalt være standard leveringstid på ca. 4 uger.

Forventet leveringsdato: 29.08.2024
Gratis fragt hele vejen hjem (gælder for hele Danmark)
check 25 års garanti*
SKU
720222
Fri fragt
Comfort regulerbar seng 140x200 - lys grå
Comfort regulerbar seng 140x200 - lys grå Comfort regulerbar seng 140x200 - lys grå

Produktinformation
 

Comfort elevationseng giver optimal komfort til ømme skuldre og nakke, da både fodenden og ryggen kan hæves individuelt, hvilket specielt mærkes ved at lænden slapper virkelig godt af ved hævning af fodende/ryg (mange plejer at lægge en pude under benene for at opnå en lignende effekt). Sengen leveres med H-split i topmadrassen som standard, for at undgå skille mellem sengene, samtidigt med at ryggen kan reguleres individuelt. Sengen har fjernbetjeningen fæstet med spiral ledning som standard, kan opdateres til trådløst bestillingsskema. 
 

Produktfunktioner

 • 7 sone Therapy-Pocketjedring i hovedmadrassen(250/M2). 
 • Skumkomponenterne er i HR37/37 kvalitet (High Resilience polyurethane foam). 
 • Elektrisk motor med fjernbetjening fæstet til motor med ledning (ca. 1-1,5m rækkevidde fra side av sengen)
 • Boks der går helt til gulvet af 20mm krydsfiner, med forstærkninger i begge ender for mekanisme. Alle mekaniske dele er epoxy emaljeret 
 • Træk til topmadras kan vaskes på 60 grader
 • Hovedmadras kan leveres i medium, fast eller ekstra fast
   

Topmadras

 • TigerTouch H-Split inkluderet i prisen
   

Montering

 • Næsten færdig monteret
 • Skru ben i rammerne
 • Læg på topmadras
   

Vedligehold

Støvsug madrasserne/sengenes tekstiler regelmæssigtGenerelt:
 • SKU: 720222
Vis alt produktinformation
TigerTouch® overmadrass
TigertouchTigerTouch® overmadrass er for de aller fleste det beste valget. TigerTouch® føles omsluttende og myk med eksklusivt høyelastisk skum av meget høy kvalitet. Med denne overmadrassen sørges det for at du får den behagelige "Soft touch"-følelsen samtidig som liggeegenskapene i den soneinndelte hovedmadrassen sørger for nødvendig støtte. Med sin overlegne liggekomfort og unike evne til å transportere fuktighet er dette en overmadrass for de med høyeste krav til komfort.
GeLatex® overmadrass
GelatexMed GeLatex® overmadrass har du en 8 cm tykk overmadrass hvor den ene liggeflaten er høykvalitets Latex og den andre siden er svært ventilerende Gel med en avkjølende effekt. Med denne overmadrassen har du valgmuligheter som gir deg mulighet for å tilpasse deg sesong og temperatur. Dermed oppnår du perfekt liggekomfort året rundt. Overmadrassen er antibakteriell og midresistant. Optimal ortopedisk støtte og økologisk sertifisert. GeLatex er med sine tekniske egenskaper, tilpasningsmuligheter og ergonomiske kvaliteter en overmadrass for de ekstra kresne.
MemoryFoam VitaRest® overmadrass
MemoryFoamMed MemoryFoam VitaRest®overmadrass får du helt spesielle egenskaper og nærmest uslåelig komfort. Måten den former seg etter kroppen og “husker” din posisjon i sengen må oppleves, og kan vanskelig beskrives med ord. Du vil oppleve en fantastisk god støtte av kroppen og spesielt ryggraden som igjen fører til lindring av rygg- og nakkesmerter. Madrassen tilfredsstiller Øko-Tex førsteklassestandard og er svært tilpasset allergikere og spedbarn. Forebygger liggesår med optimal ortopedisk støtte og avlaster press på kroppens mest utsatte steder.
Sense 7-sone overmadrassMemoryFoamSense 7-sone® Med 100% ClimaLatex® støpt med forskjellig fasthetsgrad i syv forskjellige soner. Utnytt liggeegenskapene i din 7-sone hovedmadrass til det fulle med en videreføring av soneprinsippet også i overmadrassen.
Softlines Seng 720222
Kundeanmeldelser
Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.