Premium regulerbar seng 140x200 - sand

Premium regulerbar seng 140x200 - sand

200x90x67 cm
42.495,-
Skjærgaard Premium Elektrisk justerbar seng er i samme familie som Premium Kontinental. Premium justerbar seng er en seng for dig der søger topkvalitet. Vores topmodel tager søvnen til et helt nyt niveau og giver dig en unik følelse af luksus i soveværelset. Læs mere om produktet
Les mer
Les mer
Les mer
Les mer

NB! Hovedgavlen på billedet er ikke inkluderet i prisen. Alle senge stående på lager har faste madrasser som standard. Ved valg af medium, eller ekstra faste madrasser vil det normalt være standard leveringstid på ca. 4 uger.

Forventet leveringsdato: 02.09.2024
Gratis fragt hele vejen hjem (gælder for hele Danmark)
check 25 års garanti*
SKU
720239
Fri fragt
Premium regulerbar seng 140x200 - sand
Premium regulerbar seng 140x200 - sand Premium regulerbar seng 140x200 - sand

Med Skjærgaards 7 fantastiske komfortsoner med SoftTouch pocketfjeder og våres Gelatex topmadras, får du den ultimative hvilestilling og behagelig nattesøvn. Med Hr-skum og ClimaLatex har Premium Latex de bedste åndefunktioner i klassen og giver dermed også din seng den bedste hygiejne. Premium Justerbar giver også optimal komfort til ømme skuldre og nakke, da både fodenden og ryggen kan hæves individuelt med den trådløse fjernbetjening, hvilket specielt mærkes ved at lænden slapper virkelig godt af ved hævning i fodende og ryg. Nakkestøtten kan også justeres automatisk når man regulerer ryggen for øget støtte og komfort til nakke og hoved. H-split i topmadrassen sikrer individuel operation av ryggen, samtidig som man undgår split mellem sengene. Man føler sig omgivet af luksus og fantastisk velvære både når man sidder eller ligger i Skjærgaard Premium Elektrisk justerbare seng.  

 

Produktfunktioner

 • 7 sone progressive Softtouch-pocket affjedring i hovedmadrassen(330/M2). Med dens unikke funktioner, gør SoftTouch fjedrene at du får en fantastisk blød velkomst når du lægger dig i sengen, samtidig som den progressive fjeder tilbyder unik og præcis støtte når din optimale liggestilling er nået.  
 • Skumkomponenter i kanterne er i HR37/37 kvalitet (High Resilience polyurethane foam). Overfladerne er af Climatex, med mere end 250 stykker 5mm huller per m^2, hvilket sikrer en fantastisk ånde begivenhed og transport af fugtighed ud af din seng, hvilket igen fører til en optimal sengehygiejne. 
 • Elektrisk motor med trådløs fjernbetjening
 • Boks der går helt til gulvet af 20mm A-klasse krydsfiner. Boksen er forstærket i begge ender samt i områderne for 
 • Træk til topmadras kan vaskes på 60 grader
 • Hovedmadras kan leveres i medium, fast eller ekstra fast

Topmadras

 • Skjærgaard Gelatex er inkluderet i prisen

Montering

 • Færdig monteret
 • Læg på topmadras

Vedligehold

 • Støvsug madrasserne/sengenes tekstiler regelmæssigt    

Generelt:
 • SKU: 720239
Vis alt produktinformation
TigerTouch® overmadrass
TigertouchTigerTouch® overmadrass er for de aller fleste det beste valget. TigerTouch® føles omsluttende og myk med eksklusivt høyelastisk skum av meget høy kvalitet. Med denne overmadrassen sørges det for at du får den behagelige "Soft touch"-følelsen samtidig som liggeegenskapene i den soneinndelte hovedmadrassen sørger for nødvendig støtte. Med sin overlegne liggekomfort og unike evne til å transportere fuktighet er dette en overmadrass for de med høyeste krav til komfort.
GeLatex® overmadrass
GelatexMed GeLatex® overmadrass har du en 8 cm tykk overmadrass hvor den ene liggeflaten er høykvalitets Latex og den andre siden er svært ventilerende Gel med en avkjølende effekt. Med denne overmadrassen har du valgmuligheter som gir deg mulighet for å tilpasse deg sesong og temperatur. Dermed oppnår du perfekt liggekomfort året rundt. Overmadrassen er antibakteriell og midresistant. Optimal ortopedisk støtte og økologisk sertifisert. GeLatex er med sine tekniske egenskaper, tilpasningsmuligheter og ergonomiske kvaliteter en overmadrass for de ekstra kresne.
MemoryFoam VitaRest® overmadrass
MemoryFoamMed MemoryFoam VitaRest®overmadrass får du helt spesielle egenskaper og nærmest uslåelig komfort. Måten den former seg etter kroppen og “husker” din posisjon i sengen må oppleves, og kan vanskelig beskrives med ord. Du vil oppleve en fantastisk god støtte av kroppen og spesielt ryggraden som igjen fører til lindring av rygg- og nakkesmerter. Madrassen tilfredsstiller Øko-Tex førsteklassestandard og er svært tilpasset allergikere og spedbarn. Forebygger liggesår med optimal ortopedisk støtte og avlaster press på kroppens mest utsatte steder.
Sense 7-sone overmadrassMemoryFoamSense 7-sone® Med 100% ClimaLatex® støpt med forskjellig fasthetsgrad i syv forskjellige soner. Utnytt liggeegenskapene i din 7-sone hovedmadrass til det fulle med en videreføring av soneprinsippet også i overmadrassen.
Softlines Seng 720239
Kundeanmeldelser
Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.