Om os

Sparmax blev etableret i sommeren 2005 med afdelinger over hele Skandinavien. Sparmax har siden vokset sig frem til at blive Skandinaviens største nethandel med varer til haven, stuen, badeværelset og meget mere.

Vi giver dig som kunde den laveste pris på varerne, da du ikke kommer til at betale for dyre butikskvadratmeter.

Hos Sparmax har vi en fantastisk kombination af gode priser og høj kvalitet, som sikrer os mange glade og tilfredse kunder. Samtidig har vi de fleste af vores varer på lager, så du ikke kommer til at vente i månedsvis på dit nye bad eller din nye sofa.
 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice.
 

Vi takker fordi du har kigget forbi SparMax og håber at kunne hjælpe dig!

Sparmax i Hønefoss, Norge

Sparmax i Göteborg, Sverige

Hvorfor vælge Sparmax?

SparMax er størst i Skandinavien inden for sin branche og har helt op til 10 års garanti på produkter til badeværelse, sauna og have. 

Vi ved, at det for dig som kunde er vigtigt at gøre en god handel – det gælder både når det kommer til pris, kvalitet og service. Derfor betyder det meget for os, at du får en god oplevelse, både før, under og efter du har købt dine varer. Vi leverer desuden til de absolut laveste priser på markedet.

Vores succes skyldes selvfølgelig de mange glade kunder gennem årene. Vores kundeservicecenter arbejder derfor hårdt for at sikre, at kunderne altid er glade og tilfredse! Siden opstarten i 2005 er vi vokset og er nu den største inden for vores branche og vi har dagligt fokus på at presse priserne til gavn for vores kunder. Desuden er SparMax den eneste i branchen i hele Skandinavien, som er lagerførende med tusindvis af produkter. Det betyder, at når du har brug for en vare, så har vi den!
 

Vi ved hvor meget kvalitet betyder og byder vores kunder velkommen i vores netbutik.
 

Held og lykke med DIT valg!
 

Med venlig hilsen
Sparmax AS

Vi kan våres produkter! Ta kontakt om du lurer på noe.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.